Linda Mehrens tipsar dig om de hetaste sminkningarna!

Om ni läste mitt förra inlägg om att jag vart på stan idag och träffat självaste Linda Mehrens! Hon sminkar artister i Let´s dance och mycket mer! Hon är en utav de mest anlitade minköser. Hon har 10 års erfarenhet av just sminkning.

Om Linda Mehrens:

Linda har en tioårig karriär bakom sig som en utav Sveriges mest anlitade make up-artister och har jobbat med alla stora svenska modetidningar. Hon har också jobbat med de flesta av Sveriges stora designers genom deras annonskampanjer och visningar

Under våren syns Linda i succéprogrammet Let´s dance, där hon ger make up-tips och gör allt från de hetaste tangoläpparna på Cecilia Ehrling till en modern 80-talslook på Linda Lampenius.

Nu kan även du men hjälp av Lindas experttips lägga hennes favoritlooks från Let´s dance! Med enkla medel skapar du själv eldiga Tango Lips, förföriska Smokey eyes, glamorös Hollywood Glam look och en 80-talslook i modern tappning. Lycka till!

TANGO LIPS!
Ett par eldigt röda läppar passar perfekt till en tango, men också till en helkväll på stan! Min hemlighet för röda läppar som håller hela kvällen är att applicera läppenna över hela läpparna, inte bara i konturerna, innan du applicerar läppstiftet.

1. Se till att läpparna är mjuka genom att använda lite läppbalsam innan du börjar med färgen.
2. Applicera sedan Moisture Extreme Lipliner i samma nyans som läppstiftet över hela läpparna, var noga med konturerna.
3. Till sist lägger du på ett lager av mjukgörande och fuktighetsbevarande läppstift, förslagsvis Moisture Extreme nr 49, som har den där rätta röda nyansen.
Voila - du har ett par perfekta tangoläppar!

SMOKEY EYES!
Smokey Eyes är en populär look men det är lätt att det blir mer "tvättbjörn" än den perfekta party-make upen. Linda lär ut sina bästa tips för att du ska lyckas och har två hemligheter: sudda, sudda, sudda och använd inte bara en svart skugga utan jobba också med en ljus och varm skugga t.ex. brun.

1. Lägg Expert Eyes svart penna så nära franskanten du kan, både uppe och nere. Sen sudda.
2. Applicera Expert Wear skugga Blazing Brown från franskanten upp till globlinjen och även under ögat. Sudda skarpa kanter noga.
3. Lägg sedan Expert Wear skugga Cosmic Black över den bruna, men inte riktigt ända upp till den bruna skuggans avslut. Sudda in de båda färgerna i varandra.
4. Lägg den svarta skuggan även under ögat.
5. För en extra intensiv blick, applicera den svarta pennan på insidan av ögonkanten.
6. Avsluta med en extra svart och glansig mascara,  Unstoppable Shiny Black.

HOLLYWOOD GLAM!
Alla vill väl få möjlighet att sminka oss som stjärnorna. Nu har du möjlighet att enkelt få både fylliga läppar och voluminösa fransar.

1. Watershine Volume XL är en lip plumper som ger fylligare läppar med fantastisk glans. Börja med att applicera läppglanset i en ljus ton (ljusare glans förstärker effekten av fylligare läppar) och upplev den tinglande och pirrande känslan som får dina läppar att puta lite extra.
2. Lägg gärna lite ljus ögonskugga eller en highlighter i amorbågen för att få intrycket av extra putiga läppar.
3. För härligt voluminösa Hollywoodfransar, applicera två lager av Volum' Express Lift Up mascara i svart.

MODERN 80'S!
Färg, färg och åter färg är den hetaste trenden för våren 2008, så låt fantasin flöda när du vill skapa en modern 80-talslook! Kombinera gärna två blå/gröna färger eller för ännu bättre 80-talseffekt, en blå och en rosa. För att make upen ska hålla hela dagen eller kvällen, använd gärna en vattenfast krämögonskugga, som nya Color Definer.

1. Applicera Color Definer nr 31 Aquatic Green längs hela ögonlocket närmast franskanten upp till globlinjen.
2. Den ljusa nr 40 Golden Rose lägger du i inre ögonvrån för en mer vaken blick.
3. Applicera sedan Dream Mousse Blush nr 01 Dolly Pink med långfingret på högsta punkten av kindbenet och sudda färgen utåt, nedåt med ringfingret för att få en look som får dig att se pigg och fräsch ut. 

Jag har själv sminkat mig efter Lindas tips idag, det blev faktiskt ett väldigt bra resultat måste jag säga! Jag ska snart prova på min lillasyster också. Får se vilket sminktema jag väljer! ;) Vilket är ni mest intresserade av?
Puss Ida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0