Donken!

Barabappapa I'm lovin' it! - Yes I do!
Ja då ska jag och Martina snart sticka till Mc Donalds och tjocka oss lite med god mat. Jag älskar Mc Donalds och det vet jag att Martina också gör. Vi diskuterade med killarna idag att man säger "Meck Donalds" och inte "Mack donalds" eller vad säger ni? :p Har vi rätt eller har vi rätt? ;)

Skolan idag gick super! Var ganska trött på morgonen men det gick över efter lunch! Då hade vi gympa (brännboll) och sedan NO. Nu har vi ju ledigt i fyra hela dagar! Hur gött som helst ju! Right? ;p Nu har klockan blivit 16.35 så jag ska sticka och kolla på OC! Bilder från våran måltid där kommer sen! ;D

Cya! / Ida <3



Maj månad's modemåsten!

Imorgon är det 1 maj - en månad kvar till sommaren!
Visste ni förresten att det bara är 1½ månad kvar till sommarlovet börjar?
Snart, mina vänner, snart kan vi shoppa, sola, bada och äta glass dagarna i ända!
Så länge får ni en lista över maj månads modemåsten!


Jeansjackan.
Ska du satsa på en jacka i sommar är det inte skinnjackan, det är jeansjackan. Skinnjackan är fortfarande trendig men är på väg neråt. Vill du vara riktigt trendig ska du satsa på den ljusa.
Långklänningen. Modellen på klänningen i sommar är självklar - den ska vara riktigt lång. Nästan så att ni trampar på den! Skönt med en klänningsmodell man inte behöver gå och dra ner hela tiden!
60-talsbrillorna. Solglasögon är ju ALLTID ett måste. Varje vår och sommar ska de fram, och ofta envisas vi med att ha dom alldeles för tidigt på året. I sommar är det både wayfarers och 60/70-talsbrillorna som syns mycket. Hur coolt är det inte med 60-tal?!
Gladiatorsandalen. Okej okej - såklart vet ni redan om det. Gladiatorsandalen skrivs det om i alla modetidningar och modebloggar. Men är ändå värd att nämnas. Först tyckte jag det var fult - men nu tycker jag det är snyggt! Eller tja, fulsnyggt. Men fullsnyggt = coolt. And cool is good, right?
Blommiga kjolen. Jag måste verkligen få tag i en blommig kjol. Hur snyggt är det inte att ha ett svart/vitt linne med en blommig kjol? Hög midja ska den ha, såklart! Supergulligt nu i sommar till bara ben.
Det vågiga håret. I sommar ska jag låta mitt hår växa så det blir lååångt. Hur fint är det inte att ha det som Gisele här nedan? Oh, sweet summer dreams...







Ha en trevlig Valborg!
Martina.


Imorgon istället

Hej, ska bara skriva kort kort. Jag lägger upp det om vad jag ska shoppa för presentkort m.m imorgon istället, jag hinner verkligen inte nu, jag måste gå och göra läxor så att inte läraren dödar mig imon!! :p Kolla imorgon då!

Kram, Ida.<3


Födelsedags-outfit!

image206

 

Med en flätad lugg och utsläppt hår &
Aprikosfärgad tunika - Gina Tricot.
Svarta korta tights - H&M.
Svart band i midjan - Mig själv.

Puss, Ida. ♥

Grattis Mamma! <3

image205

Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva många lyckliga år/ut i hundrade år, javisst  ska hon leva javisst ska hon leva javisst ska hon leva många lyckliga år/ut i hundrade ååår! GRATTIS MAMMA 37 ÅR! <3
Jag, lillasyster och pappa sjung för mamma redan klockan sex imorse! Och hon blev superglad för de 300 kronorna på Lindex som hon fick utav oss + en teckning av Sofie (lillasyster).
Skolan idag gick segt som vanligt. På bilden skulle vi åka till någon känd plats i Varberg och den kända platsen skulle vi måla av. Jag och Martina drog till Barnens badstrand och jag målade av kallbadhuset och Martina valde fästningen! Det kanske inte blev världens finaste skisser men det bryr vi oss inte om, vi doppade i alla fall fötterna i havet och det var kallt som f*n. Usch vad kallt, kan inte tänka mig att man tycker det är gött att bada där på sommaren! ;p Men annars så gjorde vi inte något speciellt i skolan idag, solade mest på rasterna och snackade skitsnack med boysen. Eller Martina gjorde det. :p Har ni gjort något speciellt idag då? :) Om ja, tell me!
Xoxo, Ida

Kolla imorgon!

Hejsan allihopa! Är ni trötta? Det är jag i alla fall, jag ska snart ta bort sminket och lägga mig under mitt sköna täcke. Men innan så vill jag bara säga fort att för alla presentkort som jag fick på min födelsedag: 3 st på Gina Tricot, 1 på Essens, 1 på Kicks & 1 på Veromoda On your Mind, så ska jag göra ett kollage med allt som jag tror
att jag ska köpa där. Men jag hinner inte det nu så det får bli morgon jag gör det! Glöm inte att kolla då! ;)
Kram Ida!

Vilka solbrills?

Helloj! Kan inte ni hjälpa mig att välja mellan två par solbrillor från Gina Tricot? Jag har tre presentkort där så jag tänkte lägga in en stöt. Kolla annars jättegärna på deras hemsida och kolla om ni hittar några snyggare, för min dator knäppade sig lite så jag kunde inte se alla bilder, men utav alla solbrills som fanns där på bild så hittade jag dehär två.. (se nedan) Hoppas ni kan hjälpa mig! Kram, Ida.

image204

Stekhet måndag!



Hej! Just nu kollar jag på Outsiders som handlar om människor som är extremt utséendefixerade. En kunde inte visa sig utan smink och en annan tyckte att hon var för tjock. Efter detta ska jag kolla på American Idol som börjar nu 21.00 & efter det, sova så gott.

Det har som sagt vart en stekhet måndag idag (enligt mig) så outfiten fick bli tunika med tights, riktigt gött i Varberg börjar det bli nu må jag säga! ;) Imorgon så fyller min kära mamma år och då ska hon få ett presentkort på Lindex utav mig, pappa och lillasyster på 300:-.  Vi får hoppas att min kära moder får en fin dag imorgon då! :) Jag tänkte kanske baka något smaskens till henne också, vad tycker ni att det ska bli förnågot? Äh, eller så bakar jag inte alls.. vi får se.

Oj nu såg jag nyss att American Idol redan har börjat, så jag får sticka och kolla på det nu. Så ha det så bra!
Kram, Ida.

Dansuppvisning.

Hej! Jag kom precis hemfrån en underbar dansuppvisning! Min lillasyster dansar Kidzdance där. Superduktiga var dom, det var mellan åldrarna 6-17 skulle jag tro. Jag träffade massor av människor som jag kände igen där, det var som att alla var där kan man säga. Men i alla fall så skulle min lillasyster Sofie vara lite "motorcykelknutte" kan man säga. Coola, svarklädda, svart smink o.s.v. så jag satt och sminkade henne hela eftermiddagen och gjorde henne i ordning. Snygg blev hon i alla fall! ;) Jag sov till 11.00 idag ungefär så jag har inte hunnit blogga så mycket, men jag bloggar mer sen! Jag ska visa ett par solglasögon som jag ska köpa hade jag tänkt + lite annat för mina presentkort från min födelsedag. Jag ska sticka till kolonilotten nu så ni får ha det så bra! Kram Ida.

Lördag kväll

God kväll allihopa!
Sitter här hemma hos min mormor och jag & min lillebror ska sova över här.
Mormor ska alltid passa upp på oss och fixar alltid när vi ska komma.
Mat som hon vet att vi tycker om, bäddar sängen, låter oss kolla på det vi vill...toppenmormor, helt enkelt! :) Imorgon blir det kanske stan, känner för att shoppa! ;)


God natt,
Martina.

Grilla.

Hej, nu har vi precis vart och grillat och ätit på kolonilotten. Louise och Denise kom en stund och spelade brännboll och fotboll med oss. Kul, kul. :) Ebba älskar att springa runt på gräsmattan och busa! Och hon ska självklart springa ner i jorden ibland, där vi har planterat bland annat morötter, det är mums tycker jag! Men nu ska jag va med Louise och Denise lite granna. Så ni får ha det bra. Kramar Ida!

Saturday!

Hejsan! Äntligen lördag! Jag hann inte blogga igår för jag var sjukt trött, jag somnade såfort jag kom hem från skolan och sen på kvällen gick vi till våran kolonilott. I närheten av våran kolonilott så finns en fotbollsplan där dom spelade match igår, oj vad dom skrek när det blev mål. Det var nästan så att våran stuga blåste omkull ;). Idag så vaknade jag inte utav klockan, utan av mig själv. Jag gick ner och åt frukost och sen skulle vi åka till stan och göra massor med ärenden hela förmiddagen. Vi köpte brännbollsgrejor, frisbee och en fotboll som vi ska ha på kolonilotten också, men fotbollenföljer med mig hem sen! Den kommer nog inte få någon lugn och ro inte. Lite senare idag så ska vi ha en grillfest där på kolonilotten med mormor och morfar bara, men vi ska grilla, spela brännboll o.s.v! Jättekul kommer det bli :). Men jag får nog sluta nu innan det blir för ointressant.


















Puss och Kram, Ida.

Hemkommen från Donken!

Hej alla söta!
Kom hem från Donken för en stund sen. Åt en Happy Meal med cheeseburgare, pommes, minimorötter & Sprite. Sedan (såklart) åt jag McFlurry med Smarties. My favourite!
Men tyvärr så är den inte så god när man är proppmätt, usch vad mätt man blir efter McDonalds.

Det är synd också att det är så tråkigt väder, by the way. Mulet och inte speciellt varmt.
Jag hatar när det är sånt här väder. Antingen ska det ösregna så det ändå blir lite mysigt att sitta inne, eller så ska det vara soligt & skönt så man kan vara ute. INTE mitt emellan.

Nej, nu får jag väl ta och hitta på något för att liva upp den här gråa lördagen!





Puss & kram,
Martina.

Sommarmake

Nu är sommaren påväg med stormsteg - det är bara drygt 40 dagar kvar till sommarlovet, yihoo! Själv slutar jag ju lite tidigare än alla andra eftersom jag & min familj ska till Italien i en månad, vi ska bila ner dit. Ska bli superskönt även fall jag tycker väldigt mycket om sommar i Sverige. Nu kom jag lite in på fel sak!

Det jag tänkte diskutera var sommarmake. Man vill inte gå utan smink - men det känns inte så skönt att ha smink i 30 graders värme. Det är varken bra för hyn eller särskilt snyggt efter ett bad i havet eller en dag i solen. Så mitt tips till er - slopa foundation, puder & concealer. Allt som täcker själva hyn.
Jag menar - du kommer säkert bli solbränd så varför täcka över det?

Men jag förstår, mascara och läppglans kommer tjejer ALDRIG slopa. Ain't gonna happen.
Så här nere tipsar jag dig om vattenfast mascara som tåls att bada med & fina läppglans i säsongens färg rosa. I klasserna: Budget, mellan och lyx så att det finns något för alla.
Enjoy babes!



Läppglans
Budget:
Isadora Crystal Lip Glaze från Kicks, 70 kronor.
Mellan: Glam Shine gloss 6H från Kicks, 125 kronor.
Lyx: Too Faced Candy Lips från Eleven.se, 248 kronor. Finns i nyanserna "Candy Apple", "Cocoa Kiss" och "Pink Taffy".

Mascara
Budget:
Lumene Blueberry Curl waterproof mascara från Kicks, 99 kronor (org.pris 129 kronor).
Mellan: Lancome Definicils waterproof från Beautystore.se, 179 kronor.
Lyx: Clinique Lash Power Mascara från Kicks, 190 kronor.







Puss&kram,
Martina.


Äntligen fredag!

God day, peeps!
Har rast nu och om 20 minuter börjar min gymnastik så det får bli ett kort inlägg.
Hur mår ni? Idag är vädret sämre än på ett tag nu, det har ju varit så soligt och varmt!
Nu är det mulet & ... inte så varmt. ;)
Det här blev visst ett ytterst ointressant inlägg - ska bättra mig till nästa gång.
Hur som helst, senare idag får ni en liten sommarsmink-guide - STAY TUNED!


Massa kramar,
Martina
.

Ojoj!

Hejsan! Det var ett tag sedan. Jag har tagit en liten break i från allt bloggande samtidigt som tiden bara rinner iväg! Men jag ska börja skärpa mig nu och blogga mer! :)

Nyheter sen sist är väl att jag har haft svinkoppor denhär veckan. Inte kul. Jag har som ett sår på läppen som ser ut som ett munsår, fast det är inte det. Det svider dag ut och dag in. Imorse så pillade jag bort lite (mycket intressant) och då började det svida, och det har det gjort sen dess. Jag tar på handsprit, sånt som doktorer och läkare tar på händerna innan operation eller undersökning, och det är bara för att döda bakterier. Samma gäller mina svinkoppor.

Men till lite roligae saker. I veckan så har det vart fint väder varje dag i Varberg. Så man har kunnat vara ute och sola på rasterna! Det är väldigt kul, för alla i 6an, 7an & 8an är på en och samma plats, vilket är väldigt ovanligt. :)

Men jag måste snart gå och göra engelskaläxan och sen ska jag sova!
Ha det bra! Kram, Ida.


My name is Martina - I'm addicted to blogs!

Bloggar.
Det finns miljontals. Om mode, mat, kärlek, vädret, film - ALLT.
Nu vet alla - till och med gamla pensionärer - vad bloggar är för nåt.

Häromveckan frågade min mormor mig om jag bloggade och började diskutera Blondinbella.

Hon hade tydligen kollat på Nyhetsmorgon när hon var med.

Jag ville göra väldigt klart för henne att jag inte läser hennes blogg.
Jag tycker helt enkelt inte om det sättet hon & hennes liv verkar vara, men självklart ska jag inte uttala mig för mycket - jag känner ju henne inte! Men man tror nästan att man känner någon efter ett tags läsande. Det känns ju som det - men ofta har man fel.
Hur som helst tycker jag det är grymt roligt att läsa bloggar - man får liksom en inblick i hur andra har det, ibland i minsta detalj. Mamma säger ofta att jag läser om andras liv istället för att skaffa mig ett eget, haha!
Helt fel har hon kanske inte. Men inte helt rätt heller. Eller?

<br><a href="http://i30.tinypic.com/34t64cz.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Bloggkoll, Style by Kling, Linn Gustafsson, Kenza, Michaela Forni, Katrin Schulman, Anna Hibbs och Sigrid. Beroende? Jag? Såklart jag inte är...




Massa varma bloggkramar,
Martina.


Dagens (sjuka) outfit!

Imorse när jag vaknade tog jag bara på mig ett par mjukisbyxor och t-shirten jag sovit i.
Var helt tjock i näsan och orkade ingenting, men nu var jag tvungen att ta på mig något inför utvecklingssamtalet. Så här får ni dagens outfit!




Kofta från Gina Tricot
Linne från Only
Jeans från Cheap Monday (köpta på Weekday i Stockholm)
Armband från Italien
(Nagellack från Depend)




Puss & kram,
Martina.


Beställ hem sommarkläderna!

Good day sunshines!
Gud, jag nyser hela tiden! Har gjort det hundratals gånger idag, känns det som...
Och varje gång jag går ut känns det som om det bara rinner mer (I know, to much information).  Jag som vill vara ute i solskenet! Hoppas att det blir bättre till imorgon, för på fredag faller det vattendroppar från himlen igen.

Här nedan får ni se tre outfits som du kan klicka hem från nätet - från Ellos, Forever21 och H&M Shop Online. Perfekt till sommaren när solen steker!


image199
image200


Slängkyssar,
Martina.

Dagens...

Här kommer en liten "Dagens"-lista. ;)


Dagens frisyr:
Oborstat, oduschat!
Dagens humör: För att vara sjuk är jag ändå rätt glad.
Dagens klädsel: Grå mysbyxor från WOW & svart t-shirt från SVT. Ain't it glamourous?
Dagens nagellack: Knallorange från Depend.
Dagens accesoarer: Två tunna plastarmband i knallgult & knallrosa.

Dagens lunch: Två (och en halv) pannkakor med jordgubbssylt!
Dagens planer: Utvecklingssamtal i skolan - annars ingenting alls.
Dagens "måste": Måste egentligen plugga, men har inte böckerna hemma.
Får nog ta med dom när jag ändå går till skolan ikväll.
Dagens hissning: Jag hissar "Vakna med The Voice" idag!
När man kollar/lyssnar på det så förstår man verkligen hur tjatigt Rix Fm är.
Dagens dissning: Att så många är sjuka nu när det är så fint väder! Usch. Fy. Tusan.


Massa slängpussar (även från mig),
Martina.

Drömklänningar!

Hello! :D

Jag har ju nästan bestämt mig för att bara anpassa mig till klänningar i fortsättningen, eller man kan väl kanske säga att jag provar på det! ;) Och då har jag plockat ihop en hel del klänningar från ASOS och Forever21.

Kolla och tyck till om vilken ni tycker mest om! :D

Slängpussar, Ida! ;)


ASOS!

         

Vilken var finast här? Ni får välja fler än en om ni vill! :)

FOREVER 21.

         

Vilken var finast här? Ni får välja fler än en om ni vill! :)

Sjuk, igen!

God middag läsare. :)

Jag pratade precis med Martina i telefonen, då sa hon att hon var sjuk idag, vilket jag också är. I veckan så har Martina fått gå och snyta sig och stunden efter så nyser hon hela tiden, så jag tror hon kommer må bättre av att få vara hemma och vila sig. Själv så mår eller mådde jag dåligt igår i alla fall, jag hade jätteont i magen samtidigt som jag har fått en munsår som svider dag in och dag ut, hela tiden! Så anledningen till att jag stannat hemma idag är för att OM det nu skulle vara någon läskig kräksjuka eller något liknande pågång så vill jag inte smitta någon. Jag har utvecklingssamtal idag också, vilket är great nu när jag är sjuk också. Men jag ska dit ändå, det varar inte så länge bara 17,30-18,00.

Och som sagt i tidigare inlägg så ska jag ju vara barnvakt i helgen och jag vill då ha tips på vad jag kan hitta på med en 1 åring som ser ut som en bebis? :) Haha. Skulle bli glad om ni hade några tips!

Ni får inte kramar för att jag är sjuk så ni får... massa slängpussar, Ida! ;D


Sommarkänslor!



Tjo!
Då var vi framme vid en ny skolvecka! Och nej jag gillar det inte. Helgen är bara så otroligt kort tycker jag, om den skulle vart längre så skulle jag få det lättare att vara i skolan, I think. Men idag så har jag slappat i skolan, vart i solen och liknande, jag skulle vilja säga att jag var typiska Ida idag kanske. Jag längtar bara mer och mer till sommaren för var dag som går, och det blir samtidigt bara varmare och varmare i Varberg. Göttgött! Men i skolan idag så hände inget speciellt.

Jag funderar bara mer och mer över om jag kanske ska ta och prova hur det är att beställa kläder på internet o.s.v. i så fall ska jag beställa på Forever21 tror jag, eller ska man kanske börja med typ Tradera eller Blocket? Det är så mycket jag vill ha från Forever21.

Jag har tagit på mig mig ett stort ansvar i helgen, jag ska nämligen vara barnvakt åt min lilla kusin Tobias. På fredag så ska det regna sa Martina så då får vi väl hitta på något annat inomhus, någon som har något förslag på vad man kan hitta på med en liten 1 åring som ser ut som en liten bebis? :) Men efter den dagen så ska jag  gå ner med honom och min lillasyster till stan, och så ska vi lämna av min lillasyser på hennes dans och under tiden som hon är där ska vi gå och shoppa lite granna! Och efter det hämta Sofie på dansen och gå och ta oss en god fika! :) Så det ser jag fram emot! men jag ska fortsätta och kolla på Andra Avenyn nu så hejdå!

Kramar,
Ida <3

Pretty woman, walking down the street...

God kväll, damer och herrar!
Här sitter man i sin säng och kollar på film.
Idag har jag varit ute med Ida en hel del. Vi gick till en klasskompis & hoppade studsmatta, och hans lillebror skulle självklart vara med. Så söt - men ack så hyperaktiv!
På TV:n är Pretty Woman på - såklart. Jag har fått nys om att alla bloggerskor kollar på den ikväll. Så slå på TV3 och gör som både Sigrid, Elin och Linn gör.





Ciao!


Våren ÄR härlig!

Trots mitt tidigare inlägg om den hemska sommaren - så är det härligt.
Och jag vet, jag vet - det är inte sommar. Men det känns som det!
Mer än halva våren har ju redan gått!
Snart ska jag & Ida nog ut i solen - om Ida vill bli färdig någon gång.
Shit man, den tjejen behöver lååång tid på sig...
Men nu måste jag gå och skynda på henne!


puss&kram,
Martina.

Lördag!

Hejsan!
Jag belv värsta glad imorse när jag vaknade och såg att det inte var ett ända moln på himlen och soligt! :D Så jag bestämde mig för att sitt aute på innergården och äta frukost. Ebba var självklart med mig där ute och satt och tiggde mat ;) Men hon solade sig lite också! :) Men sen kunde man inte sitta där längre för jag skulle ner till stan och löpa en till moppehjälm, vi skulle nämligen ut och åka på landet med den där ingen kan se mig! Det gik superbra och jag körde mycket. Men en paus tog jag för att hoppa på studsmattan med min kusin Elina. Okej, jag är verkligen inte lika bra som henne på att göra volter och sånt, men eftersom att hon går på gymnastik och kan sånt så försåkte hon lära mig, men det gck inte så bra. Jag får la fortsätta öva så kan jag väl det om ett tag! ;) 

Tjejfesten igår gick jättebra, vi hade kul och skrattade mycket! :) Jag bjöd mina gäster på lasange, kladdkaka och godis. Presenterna jag fick var: Två presentkort på Gina Tricot 125:- sammanlagt, presentkort på Essens 100:-, Presentkort på Kicks 25:-, diadem och örhängen, bild på Björn Gustafsson, hårinpackning m.m.
Pusshej/ Ida.

Sommartider HEJ HEJ!

Sommar. Ah. Det är en härlig tid. Finns det någon som inte håller med mig om det?! Nej. Just det. Alla är helt enkelt glada då. Ni vet - sol, bad, glass, kärlek, sena grillkvällar. När det är vinter och kallt tänker ni tillbaka på sommaren. Härliga minnen. Men folk kommer alltid ihåg det de vill komma ihåg. Allt dåligt glömmer man.

Vad sägs om mygg? Flygande insekter? Okej, det är samma sak.

Men glassar som smälter så att du blir kladdig? Kallt vatten som massa barn kissat i på stranden? Röd hud efter för mycket tid i solen? Gassande sol utan den minsta vindbris? Vänner som åker på semester och lämnar dig?!


Sommaren är härlig.






Martina.


Shopping i Stockholm!

Som ni kanske redan läst i ett tidigare så ska min mamma, jag & Ida antagligen till Stockholm i början av nästa år! Stockholm är min absoluta favoritstad förutom min egna hemstad Varberg, såklart. ;)
Jag har varit där tre gånger 2003, 2007 och 2008. Och shoppingen där är UNDERBAR!
Så därför ska jag tipsa er om mina tre absoluta favoriter - just for you!
Om ni inte förstår det, vilket ni säkert gör - bilderna under är från affärerna som jag skrivit om precis ovan. Ni kommer få fler tips, antingen på ämnet shopping eller något annat, framöver.
Enjoy!



Monki -
Monki är en underbar klädkedja! Deras butiker sticker ut från mängden - de ser inte ut som tråkiga KappAhl och Gina Tricot-butiker alltså. Priserna är helt okej och kläderna är S.N.Y.G.G.A. Här hittar du kläder med lite mer edge än de vanliga klädkedjorna. Måste besökas, min favorit är den i SOUK!



H&M - Gamla, vanliga H&M - vad kan det vara speciellt med den, kanske ni tänker? Jo - för den på Hamngatan är något utöver det vanliga. Finare H&M-butik hittar du inte i Sverige! För övrigt finns det hela 32 H&M-butiker (!) i Stockholm. Jag vet inte om det finns så mycket mer att säga - ni kan väl H&M's utbud redan, right? ;)




Zara - Zara är en kedja som från början är spansk, men finns nu runt hela världen. USA, Japan, Italien, Chile, Canada - you name it! I Stockholm finns det tre butiker - en på Hamngatan (som by the way är en av Stockholms främsta modegator), en på Drottninggatan och en i Sturegallerian. Här blandas billigt med dyrt, klassiskt med modernt och skor med klänningar. Zara tillhör mångas favoritaffär, bland annat jag själv äälskar Zara!
För att kolla på deras kollektioner kan ni gå in på deras hemsida som jag länkat.


Sommarplaner - ITALIEN!

Hej darlings!
Strålande solsken här i Varberg, aah...nu är sommaren på väg!
Men jag bryr mig faktiskt mindre än vad jag brukar, eftersom jag ändå åker iväg i juni. Hela juni på Sardinien, mm...liite avundsjuka är ni ändå, eller? ;) Men det blir säkert en härlig sommar här med, det sägs ju att den ska bli STEKHET!

Jag har hittat min kamerasladd nu förresten! Yeeei! Så här nere får ni se klänningen jag köpte i förra veckan!
Den är verkligen superfin - ni borde också köpa en tycker jag! Tänker faktiskt själv på att köpa fler - vill nog ha en i vitt också...


image175


Kram,
Martina.<3


Tjejfest ikväll!

Tjenare!
Sitter och chattar på msn en stund. Jag ska snart börja göra i ordning till tjejfesten som är ikväll hemma hos mig! :D Riktigt superkul ska det bli, särskilt att få presenter! ;o Haha nej skojar bara! Det roligaste är att få träffas tillsammans. De som kommer är: Sandra, Medina, Martina, Aida, Belinda, Kajsa och Louise & of course, lilla jag! ;) Det jag ska bjuda på är: Lasange och sallad, Kladdkaka med grädde och chips och godis! :) Så jag får snart ta att börja baka kladdkakan! Festen börjar vid halv sex och varar till halv tio ungefär. Tycker ni att vi ska ha värsta musiken på!? ;P Det ska vi nog ha. Men jag måste gå och baka en kaka nu, så hejdå!
Kramar, Ida.

Onsdag.

Hej!
Eller godkväll kanske jag ska säga! Vad gör ni? SJälv så sitter jag bara vid datorn och surfar runt lite efter 2 timmars läxor!! Usch, jag blir gaalen på alla läxor. Men det är typ bara sju veckor kvar till sommarlovet. Idag i skolan så simmande vi i simhallen och hade NO-prov på ryggradsdjur, det va lätt tycker jag i alla fall. Sen gick jag hem och satte mig med alla läxor till imorgon och nu sitter jag här och ska kanske ut och köra moppe sen! :)

Martinas mamma hade sagt till Martina att om hon får bra betyg så skulle dom åka till Stockholm och vet ni vad dom frågade? Om jag också ville följa med! Jippiii! <3 Fast det blir typ inte förrän nästa år eller nåt, men då hinner man ju spara ihop rejäla slantar! ;) Vi hoppas på att vi ser Kenza och Björn Gustafsson! :) Och så ska vi såklart shoppa en massa! Skitkul ska det bli rent ut sagt! :) Fast i och försig så har mamma inte sagt ja än, men jag tror hon kommer göra det serru! =) Och snacka om vem som blir glad i så fall! =) 

Men jag ska ut nu eller något så vi hörs! Och ha det bra!
Kramar, Ida.<3

Tisdagens outfit.

 

























Svart klänning. H&M.
Blå kofta. Gina Tricot.
Svarta tights. H&M.

Tisdag.

Hej!
Slappdag idag. Hatar tisdagar gör jag också. Men i alla fall så är det ju alltid kul att träffa kompisarna i skolan, det är ju i princip det ända roliga! ;) Innan idag på rasten så smet jag och Martina in i datorsalen i skolan och tänkte blogga jättefort och jättekort! Men vi hann inte förän ett lärarhuvud stack in i rummet och vi skyndade oss att logga ut, och som tur var så hann vi! Puuh... det var lite läskigt, vi brukar inte direkt vara de personerna som får skäll, eller? ;)

Min SO-lärare har e praktikant vid sin sida nu i fyra veckor framåt och hon började igår. Hon heter Nadja och bor i Borås och hon liknade också min kusin från min riktiga pappas sida. Jag känner inte min pappa men jag har ändå lite smått kontakt med mina kusiner och farmor och farfar. Men anyway, så kom hon fram till mig idag och sa: "Hej, jag tyckte väl att jag kände igen dig igår, jag kopplade inte riktigt eller så" och då svarade jag "jaha? eller, vem är du?" hon: "Nadja! Din kusin." Och då blev jag superglad! Jag har inte träffat henne på flera år kan man ju säga! Så fatta att jag blev glad. =)

Sen när dagen var slut så gick jag hem och satte mig vid TV:n lite granna och kollade på Andra Avenyn, jag kollar på det ibland men jag tycker inte att det är världsbra, hehe. Sen så var jag lite med grannkompisen och gjorde lite läxor och sen kom Denise så vi stack ut och körde moppe en stund, sen hem och sen ut igen! Hehe. Oj just det! Jag har ju prov imorgon, och jag som inte alls har övat mycket! :S Ojojoj, hur ska detta gå..? Jaja jag får la sticka nu och fixa det, jag slänger in dagens outfit snabbt innan!
Kram, Ida.

Shoppingen igår!

Som sagt var jag och Ida inne i stan igår och shoppade lite.
Köpte en tajt klänning med ryggringning från Gina Tricot i aprikos för 129 kronor.
Tog kort på den med nya kameran men jag hittar inte datorsladden!
Får lägga upp en bild senare om jag hittat sladden...
Hursomhelst - är supernöjd med den! Den finns i alla regnbågens färger - orange, vit, svart, grått, blått, grönt, rosa- you name it! Vill ni se hur den ser ut kan ni gå in på Gina Tricot's hemsida, toppen heter "Teodora top".
Ska nog in till stan sen och byta den för den var liite för tajt, så det blir nog en S istället. ;)
Efter det ska jag plugga EN MASSA - läxa i matte & engelska + prov i NO. Shit...


Pussar&kramar,
Martina.

Dendär klänningsaken.

Hejsan!
Jag har funderat ett tag nu på en sak. Jag hatar att ha jeans för det är så obekvämt. Visst, någon gång går det väl an men jag tycker inte det är så skönt, istället så älskar jag att ha klänning på mig, för det är däremot väldigt luftigt och skönt att ha på sig. Så jag tänkte på att jag kanske ska göra som Sigrid www.sigrids.se att göra det till min grej liksom, att jag alltid har klänning på mig! Jag funderar fortfarande på det men jag sa det till Martina innan och frågade vad hon tyckte, och det tyckte hon skulle vara helt okej. Det är ju inte direkt något konstigt precis. Men som sagt så funderar jag fortfarande på det, men jag tänkte ta hjälp utav er, vad tycker ni? Ska jag satsa?
Tacksam för er hjälp!
Kramar, Ida!

Fynd idag!

Hejsan!
Nu kommer det jag köpte idag på stan när jag var där med Martina.



  

Nå, vad tycks? ;)
Kramar, Ida.

Måndagens outfit!

image159


 

- En grå/svart klänning från Gekås.
- Tights från H&M + långa sockor från Gekås.
- Grå kofta från Gina Tricot.

(Ursäkta, lite dålig kvalité på bilden!)

Ha det bra! Kram, Ida.

Mitt födelsedagskalas!

Hej!
Jag kom nyss på att jag glömde lägga upp bilderna från mitt kalas igår! Så här kommer de!
Ha det bäst! Kram, Ida.


Jag är helt nyvaken på morgonen!


Mamma hade dukat så fint!


MUMS! Den goda maten! ;)


Jag, Morfar, Mormor & Morbror Pelle!


Jag slapp inte att de sjung för mig ändå.. Men Ebba fick vara mitt stöd!


Min absolut sötaste kusin, Lilla Tobias sprang runt och lekte här!<3

Måndag.

Hi sweethearts!
Har precis vart ute och kört moppe och så dum som jag är så glömmer jag vantar, så nu är mina häder förfrusna isbitar! Men dom börjar hetta till sig lite granna så dom känns helt tjocka och varma nu, man riktigt känner blodet rusa i ådrorna glada att få komma tillbaka till fingrarna. Men jaja, nog om det. Från en sak till en annan så har jag vart i skolan idag. Och där hände det inget speciellt. Eller jo! Vi övade inför den filmen vi ska spela in nu i vår som jag har pratat om tidigare, vi ska göra en film om boken "Imorgon när kriget kom". Den är faktiskt riktigt bra den boken måste jag säga! Men att öva gick väl sådär, men det var där emot väldigt skoj. När skolan var slut så fick vi våra efterlängtade omdömmen. För er som inte vet vad det är så är det som betyg, fast dom skriver hur man har skött sig, vad man fått för provresultat, om man är närvarande på lektionerna och saker man ska bli bättre på till nästa år då vi får betyg istället.

Men anyway, så när jag kommit hem så skulle jag till staden med Martina och shoppa loss för våra födelsedagspengar + presentkort! Det jag fick var: Två presentkort, ett på Gina Tricot (300:-) och ett på On your Mind (300:-). Pengar, ca. 750:-. En plattång som man kan vika ihop och som är superbra. Två små blombuketter. Teckningar från min lillasyster, jättefina var de!

I stan så gjorde jag två fynd. En bekini och en blå jättesöt kofta. Martina hittade en tajt åtsittande aprikos/ljusorange tunika som var djup i ryggen (skitsnygg!) och foundation
to her grandmother! (mormor).
Jag lägger strax upp vad jag fyndade + dagens outfit!

Ha det bra, Kram Ida.

Sommarshopping in the city!

Härlig eftermiddag! Solen skiner och snart ska jag & Ida till stan.
We're going shopping - hardcore style, som jag skrev häromdan, haha!
Ida har fick 750 kronor + presentkort och jag fick 650 kronor + presentkort så det här går nog bra. ;) När jag har 100 spänn att shoppa för så brukar jag alltid vara väääldigt sparsam - men har jag minst 500 då...jajemen, det kan gå illa det här. Gina Tricot ska bland annat plöjas! Ska nog köpa en orange klänning och så har jag ju kikat på ett par wayfarers, ska man slå till? Håller ni med om att dom är lite sådär fulsnygga? Hursom - ni kommer få se det vi shoppar som alltid!





Tills nästa gång,
Martina. <3

Kalasdax!

Nu drar snart kalaset igång och gästerna kommer hit för att fira mig! Det tycker jag känns riktigt bra! Jag har precis bytt om till en söt liten svart kort klänning med en rosett i midjan, ett par svarta tights och rakt och utsläppt hår! Det känns riktigt bra att fylla 14. Innan så körde jag moppen för första gången! Det gick hur bra somhelst! Skitkul var det också, fast först så åkte jag med min pappa men inte långt där efter så körde jag själv! Men nu ska jag vara med min kusin som är här! Så pusshej!<3
Ida.<3 

Happy birthday to me!

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday dear Ida, happy birthday to meee!
Nu är jag äntligen 14 år! Och detsamma gäller Martina, grattis gumms! Idag på morgonen blev jag väckt utav min familj som kom sjungande in i mitt rum med frukost och presenter. När jag öppnade det första paketet som var från min lillasyster så fanns det en superbra plattång där i! Tack så väldigt mycket Sofie, superbra var den! Sen så fick jag ett till paket men där i så fanns det ett presentkort på On your mind (vad är det förnågot?) jag visste verkligen inte vad det va förnågot! :S Jag har aldrig hört talas om nån affär som heter så, så det var ju lite pinsamt att säga. Men dom sa att det fanns kläder där som jag nog skulle tycka om, men jag vet inte.. jag visste ju inte vad det var förnågot... :'/ Jag hade önsat mig på Gina Tricot, men mamma fick för sig att den låg precis där den affären ligger och att den hade bytt namn till On your mind. Klart, lite besviken blev man väl kanske, och det var 300:- också! Men idag ska det i vilket fall somhelst ställas till med kalas här hemma! Så jag kanske får något roligt då, vem vet ;) jag lägger upp sen vad jag fick! Men vet ni vad det är för någon affär: On your mind?



Kram, Ida.

Agnes kör fick lämna Körslaget

Neeeeeeeeeeeeeeeej! :'(

Agnes kör fick lämna "Körslaget" ikväll. "Det är inte hela världen, hon dog ju inte" säger i stort sett alla, medan vissa känner med mig. Min födelsedag som är om mindre än 2 timmar är totalförstörd nu. Det är hemskt!
Ingen som känner med mig? Dom var inte sämst!

Det var allt för ikväll. Jag är för upprörd helt enkelt.



Bild från när Agnes vann Idol 2005.


With love,
Martina.

Moppen har kommit!

image158

MIn moped har kommit nu!
Vad tycks? ;P
Kram, ida.

Färgar hår!

Hejsan!
Nu ska jag strax färga min kusins hår mörkbrunt! Han har typ mörkblondt hår nu. Jag borde vara specialist på att färga folks hår nu, jag har färgat massas hår bara detta året! Jag brukar följa med personerna och köpa hårfärg och dom köper det alltid på Kicks, så eftersom att jag vart med och köpt hårfärg där så mycket så måste ju de som jobbar där tycka att jag är lite konstig? ;P Haha. Men jag åkte med till stan innan ia alla fall. Jag bytte skor två gånger, eftersom att de gråa jag köpte hade gått sönder på mindre än en månad! Inte bra kvalité men jag köpte ett par likadana tillslut fast vita. Ni tänker säkert att de också kommer gå sönder men jag tror inte det ändå! Sen åkte jag med till Kicks också och luktade på en skitgod parfym! Escada Moon Sparkle. Den luktade riktigt VÅR! En annan parfym som kommer dela förstaplatsen med Escada Moon Sparkle, är Britney Spears Fantasy. Men nog med prat om parfymer. Nu måste jag skynda mig med att färga min kusins hår för jag ska kanske träffa Martina vid fem! Men vi ses!
Kram, Ida.

Inställt.

Hej!
Nyss skulle jag med till stan men kom på att nej, jag orkar inte det! Jag vill hällre vara hemma och slappa på msn och internet. Jag behöver förresten ingen bok heller. Jag vill va med Martina nu! men det går inte för hennes morfar ska komma och gratta henne idag istället för imorgon. Själv blir jag inte grattad någonting idag! men rejält imorgon kanske? Jaja vi får se. Men asså jag kommer ju få mycket pengar och presentkort imorgon så jag ska lägga upp vad jag vill köpa då. Vi ses! Puss, Ida.

Happy birthday to me, happy birthday to me!

God morgon bloggen!

Imorgon fyller jag & Ida år! Vilket bra sätt att inleda ett inlägg!
Det är lite sjukt att vi fyller år på samma dag, don't you think?
Bästa kompisar (för att låta som 7 år) och fylla år på samma dag, rätt kul faktiskt!
Då har vi ju pengar samtidigt, eftersom man alltid får lite cash.
Så vi ska shoppa steeeeeenhårt. Hardcore shopping, here we come!
Och såklart kommer ni få se allt vi shoppat. ;)


Jag har redan smygstartat mitt födelsedagsfirande. Tror jag ska köpa Happy Birthday som karaokeversion. Men det behövs egentligen inte. För jag har sjungt den tre gånger. Eller nej, fyra gånger med denna gången. Det här inlägget kommer att spåra ur om jag inte slutar skriva nu!




Ciao!
Martina.


God Morgon!

God morgon!
Jag tänkte precis göra min i ordning för jag ska ner till bibloteket hade jag tänkt. Jag skulle gärna vilja ha en bok. Nu är det en dag kvar till jag och Martina fyller år! Wiii! JAg ska ha ett vuxenkalas här hemma imorgon då, så då får jag träffa hela feta släkten. Idag ska jag annars bara ta det lugnt fram till eftermiddagen då ja ska träffa Martina och va med henne hade vi tänkt. Jag och Martina har redan planerat vår framtid tillsammans, vi ska söka jobb i stockholm bådatvå och flytta dit och bo tillsammans i en jättefin lägenhet som vi kollade på igår! Okej okej, det är nog inte kvar då när vi är runt 20 år, men vi vet ju på ett ungefär hur vi vill att lägenheten ska se ut. Right? Det är ju ändå ganska smart att planera redan nu då. Men nu ska jag gå och göra mig i ordning men, jag bloggar mer senare! Puss, Ida.


Bild över Stockholm.

Mysmyset är slut!

Mysmys kan man ju lugnt säga att Martinas tjejfest var! Riktigt gött var det, vi snackade typ hela tiden (som alltid) och åt pannkakor, mums! Sen så orkade vi inte snacka så mycket mer så vi bestämde oss för att sminka varandra, eftersom att ingen hade något smink på sig så passade det ju bra. Så jag sminkade Martina och Martina sminkade mig, sen de andra två som var där sminkade också varandra Belinda och Aida heter de. Men vi hade i alla fall riktigt kul, som alltid. Det måste låta rätt så kul för att alla pratar i mun på varandra hela tiden! Så gapar man typ också eftersom att musiken är på. Men sen när mysfesten var slut så gick alla hem och lämnade Martina ensam hemma! Men det ville inte jag så jag åkte dit igen och stannade en halvtimma eller så. Men mot min vilja så var jag tvungen att cykla hem, men jag och Martina bestämde att vi skulle träffas imorgon istället. Så det längtar jag redan till! Men här kommer massa bilder från festen! Puss, Ida.<3

          

Kvällens festoutfit.

image147

Här kommer kvällens festoutfit! Mysigt men ändå rätt sött :).
Det var en tjejfest hos Martina, då man skulle vara mysklädd och utan smink.
Kramar, Ida.

Mys med tjejerna!

Nu är min lilla tjejfest slut! Alla gick hem, men efter 5 minuter kom Ida igen för hon ville inte vara hemma, hon tyckte det var TRÅKIGT! Så nu sitter vi här och Ida sneglar lite på Talang... ;) Ute är det såå skönt, det känns som om det är en majkväll!

Tillbaks till myset, som jag väljer att kalla det! Det var inte direkt fest. Vi åt pannkakor, SNACKADE och sminkade varandra. Så det var luuugnt. Vi behövde nog mest snacka av oss, vi träffas bara ett par gånger om året tillsammans alla fyra.

Imorgon ska jag & Ida hitta på något skoj! Det ska regna så det får nog bli någon inomhusaktivitet. ;) Men vad finns det att göra?! Kolla på film - nja. Sitta vid datorn - nja. Vi får väl komma på något som ingen kommit på tidigare. Ida säger nu att vi ska PRATA PRATA PRATA! På sista tiden har vi snackat en massa - bara om killar! Hahaha, det blir ju så ibland. ;)





Massa fredagskramar,
Martina. <3

Fredagsmys!

Tjosan alla läsare!
Just nu längtar jag bara ihjäl mig till ikväll då Martna ska ha sin lilla tjejfest med hennes fyra närmaste vänner mig, Aida och Belinda + Martina då! ;) Det ska bli riktigt riktigt superkul! Vi fyra har alltid så kul tillsammans förstår ni. :) Men tillbaka till hur dagen har varit. Fredagen har varit bra, vi började morgonen med en tipspromenad och avslutade dagen med idrott. Inte så konstigt. Samtidigt som jag skriver så kollar jag på OC så inlägget blir aldrig klart nästan, hehe. På Martinas fest ikväll så ska man komma i myskläder och inget smink. Jag ska ha ett par gråa mysbyxor och...eller jag kan lägga upp festoutfiten sen innan jag sticker dit! Men ni kan glömma att ni får se mitt ansikte, ;P Jag håller på och tvättar mysbyxorna som jag ska ha men det är inte klart än! ;s, men det är väl snart klart, eller man kanske bar akan stänga av tvättmaskinen så stannar den? Jaja, jag kan ingenting om att tvätta typ! Men shit the same. Nu när det entligen är helg så fyller jag år! och så hade jag tänkt vila ut mig lite också. Det är ju självklart inte lika jobbigt i skolan nu mot slutet, men vila måste man ju alltid göra ändå. Men nu börjar OC så jag måste gitta! Ha't bra allesammans!<3 
Hugs, Ida.


Today's!

Snodd från Kenza. (:

Dagens frukost: Blev ingen frukost hemma! Åt Kinder Brioss på vägen till skolan och slängde med ytterligare en som jag åt på en rast. Stress och åter stress...
Dagens klädsel: Orange kort klänning från Gina Tricot, svarta korta shorts från Zara, svarta strumpbyxor från ? och svart kofta från United Colors Of Benneton. Mycket svart!
Dagens godis: Inget godis idag! Äter bara godis en dag i veckan, and that day is tomorrow.
Dagens dryck: Cider & vatten!
Dagens längtan: Längtar till imorgon, ska ha min lilla tjejfest då!
Dagens låt: Åh, det får nog bli "Blue" med Eiffel 65. Tycker den är riktigt rolig och så passar den mig. När jag föddes var jag i stort sett blå, faktiskt. Så ni förstår!
Dagens plagg: Min oranga klänning från Gina Tricot! Den är så tunn och härlig. Man kan ha den både som tunika och som kortkort klänning. Fyndade den för 49 spänn eller något sånt i höstas.
Dagens avundsjuka: Jag är avis på alla otroligt duktiga sångerskor! Vi har så många bra bara i det här landet. Agnes! Charlotte! Carola! Sibel!
Dagens sämsta: Min huvudvärk! Den har kommit och gått hela dagen, grr...
Dagens bästa: Vädret! Ca 12 grader hela dagen, soligt och "inte ett moln, så långt ögat kan nå". För att referera allas vår egen Tomas Ledin.


Kram,
Martiina. <3

Torsdag morgon.

Godmorgon bloggen!
Just nu är det en solig morgon i Varberg och klockan är bara 08.51. Jag har sovmorgon idag så jag börjar inte förrän om en timma ungefär. Jag sitter och äter två smörgåsar med youghurt just nu, alltså frukost! Jag ska snart göra mig iordning också. Min plattång slutade ju att fungera för några dagar sedan men nu är den tillbaka igen! Konstigt, den funkar inte på övervåningen men där nere funkar den.. jaja, jag kan ju lika gärna platta håret där nere som uppe. I skolan idag så ska vi ha NO, matte, spanska och slöjd. Tråkigt, men jag ska göra en liten spegel i slöjden som jag ska ha här hemma. Den ska vara med blåa ramar och på själva spegeln ska det stå "you look great!" kappahl tänker ni säkert på nu ja. Men jag ska kolla runt lite på internet nu så ha det bra pussar, Ida.<3


Väntar Beyoncé barn?

Sångerskan Beyoncé Knowles som ni nog alla känner till har ju som sagt gift sig i helgen med rapparen & producenten Jay-Z (som faktiskt heter Shawn Corey Carter, om ni inte visste det.). Nu sägs Beyoncé vara gravid med sitt första barn! Ryktena startade eftersom de gifte sig så hastigt. Och ännu mer trovärdigt blir det när man hör det här: varken Beyoncé's eller Jay-Z's talesmän nekar.
Så vad tror ni - är det en liten baby Beyoncé påväg eller är det bara elaka rykten? ;)
We shall know in a near future...




Kram,
Martina. <3

Onsdag

Good day mates!
Hur mår ni idag? :)
Ska iväg på hemspråk nu, så det blir ett kort inlägg. ;)
Här nere får ni se en sommarklänning från H&M som finns i färgerna svart, vitt och klargrönt! Vilken är eran favorit? Jag ska nog slå till på den gröna, 198 kronor kostar den. Billigt, right? :) Den passar finfint till brunbränd hy till sommaren!




Kramar,
Martina. <3


Tv-time!

Hej!
Nu har jag kommit hem efter en lång promenad ute tillsammans med Medina och Sandra. Vi passade på att stanna till vid en lekplats och satt på gungorna lite och pratade. I skolan idag så var det tråkigt som tisdagar alltid brukar vara. Jag höll tal om Martina! ;) Det gick bra, och jag fick bra kritik. Hon säger något dåligt till alla och det ända dåliga hon sa till mig var att jag sa "uhm" en gång. Så det var jag nöjd med! :) Imon är det skola igen och vi slipper gympa, vi ska ut och gå istället. Men det kan va trevligt ändå. När jag kom hem från skolan idag så åt jag och kollade på OC. Sen fick jag helt plötsligt näsblod så det droppade på byxorna, men det slutade nästan lika fort som det började, så det var inget farligt så. I helgen så fyller jag ju år och det är på söndag, och då ska det bli ett litet vuxenkalas hemma hos mig. Men jag vet inte alls vad jag ska bjuda på. Om det ska vara smörgåstårta eller bara tårta och kaffe. Jag vill nog ha smörgåstårta! ;P Det finns ju inget godare! Eller vad tycker ni? Skulle bli glad för era förslag! Men nu ska jag gå och kolla på TV.
Kram, Ida.

Tisdag!

Hejsan läsare!
Jag har vart i skolan idag och haft alla ämnen från bild till engelska och svenska. Det har vart soligt idag och varmt så man har kunnat gå i kofta ute bara! :) Det känns att våren snart är här. :) Just nu är jag med två kompisar Medina och Sandra. Vi ska snart gå ut och ha kul! :D Vad ska ni göra sen då? Jag bloggar mer sen
Kram, Ida!

Final Goodbye

Good afternoon peeps!
Hur är vädret hos er då? Här är det superfint! Blå himmel, enstaka vita moln & soligt såklart. Idag tänkte jag bjuda på en superfin låt vid namn "Final Goodbye".
Sångerskan är coola Rihanna. So - sit back and relax!





Kramar,
Martina. <3

Underbara klänningar från Net-A-Porter

Net-A-Porter är en världens största internetshop med lyxiga märkeskläder.
De startade år 2000 och har nu blivit väldigt populär och huvudkontoret ligger i London.
Här nere får ni se några av mina absoluta favoriter - men det finns så mycket underbart!
I en hel vecka har jag bara kollat på klänningarna & inte ens tänkt på resten!
Synd bara att priserna är så höga, det mesta ligger på flera tusenlappar...
Om ni undrar vilket märke det är på varje klänning - bara fråga! :)






God natt!
// Martina.

Vårkänslor!

Har ni som jag börjat känna vårkänslor?
Inte en minusgrad på flera grader, och speciellt idag är det soligt & skönt ute.
Nu tror jag, och hoppas, att våren verkligen har kommit för att stanna!
Hur mysigt vi än tycker det är med mörker, tända ljus & varm choklad blir vi ändå på bättre humör av solljuset!
Vet ni varför? För solljust utsöndrar endorfiner - samma som utsöndras när vi blir kära!
Kanske är det därför det är så vanligt med sommarkärlekar... ;)





Kram,
Martina. <3

Body's popular!

Det har blivir extremt populärt
med att ha på sig en body nu. Något som  Madonna hade på sig i sin   Hung Up video för sisådär 3 år sedan. Jag tyckte det var väldigt fult om jag ska vara ärlig. När hon stretchade såg ma ju nästan in! Och dessutom så är hon över 40 år nu, hon kanske ska tänka på att inte gå så lättklädd nu kanske, det är ju inte många 40åringar som gör i vanliga fall men nu är ju hon ändå artist så det är väl okej. En som älskar bodies är t.ex. Kenza, ni vet Sveriges största bloggare! Om ni vill besöka hennes blogg så knappar ni in: www.kenzas.se . Det är en väldigt bra blogg måste jag säga, och fin är den också. :) Själv är jag inte så förtjust i bodies, eller jag skulle inte kunna ha på mig det, men på andra är det hur coolt som helst! Som ex. på Kenza! Vad tycker ni om det? :)
Kram, Ida.

God morgon!

Godmorgon bloggen!
Jag har blivit förkyld så jag får sitta hemma idag. Jag har inte kunnat sova så bra inatt eftersom att näsan varit täp. Så jag får ta igen den sömnen. Jag har kollat på TV hela morgonen på allt från naturprogram till MTV och The Montel Show. Jag har försökt att sova med det gick inte. Jag ska dricka te med mamsen nu så ni kan unna er med en utav mina favoritsånger här nedan i stället! Läsare jag ger er Toploader - Dancing in the moonlight!



Kram, Ida.

Beyonce vs. Tyra Banks?

image132
Tyra Banks VS. Beyonce?
Är det någon mer än jag som tycker att dom två är lika som bär nästan?
Kram, Ida.

Söndagstrött.

Hej läsare!
Har ni också haft en tråkig Söndag som jag har? Asså usch man känner sig så unken på nått sätt, smutsig eller ja ofräsch helt ekelt. Jag har legat och läst en bok hela dagen efter att jag ätit frukost vid 12-snåret. Sen käkade jag chips och kollade på MTV. Men jag tror det är dags för lite riktig mat snart. Man ska ju absolut inte gå och äta chips som jag precis gjorde. Igentligen så skulle jag nog vart med Martina idag, men det blev inte av, och förresten orkar jag nog inte det heller. Det finns inget dåligare än att helgen är så otroligt kort. Just nu är min pappa eller "plast"-pappa och hämtar min moppe hos min kusin och min lillasyster är ute och leker med sina kompisar. Jag är verkligen förväntansfull eftersom att jag kommer att få köra moppen ändå fast än att jag inte är 15, men pssst säg ingenting ;). Jag ska bara köra på parkeringen och på området för att lära mig, och sen när jag kan så ska jag köra själv omkring här på området. Riktigt kul ska det bli! :) Från sur till glad till sur igen så måste jag berätta att jag nyss sminkade mig som Linda Mehrens lärt mig (skitsnyggt. Haha!) och så tänkte jag att jag kunde göra i ordning håret med och ta posa framför kameran och sen lägga upp på bloggen för att visa er. Men när jag skulle sätta på plattången så funkar den inte! Fatta att jag blev arg! Det hände för kanske en och en halv månad sedan med min andra plattång så nu kan jag inte duscha ikväll. För jag måste alltid platta håret efteråt annars får jag lockigt hår och det gillar jag inte, på mig iaf! :S  Men jag duschade ju igår, men då måste jag köpa en ny imorgon i så fall för jag vill inte gå ofräsch i skolan och inte med lockigt hår! Fy vad jag blev sur!
Vet ni snälla någonstans det finns bra och billiga plattänger? Skulle vara jätte, jätte tacksam för svar.
Puss, Ida.


Söndag

Heeey ya'll!
Idag var det söndag då...brukar HATA söndagar, men idag var den helt okej.
Bara slappat hela dagen! Och imorgon är det skola, känns helt okej faktiskt.
Tycker inte att skolan är så hemsk.
Bara man försöker sitt bästa på lektionerna (vilket inte alltid går, men ni fattar...) brukar det gå. ;) Men just nu håller vi på med algebra på matten och jag fattar i stort sett NOLL!
Ska försöka mitt bästa ändå, eftersom det var mitt tips till er måste jag ju själv följa det, right?!

För att prata om något annat - jag var inne på skönhetssajten Eleven innan och hittade hårinpackningar från TVÅL som skapar "vill ha"-begär hos mig! Dom verkar så härliga...
Vad sägs som Cucumber Melon, Pink Cotton Candy eller Apricot Banana?
Söta färger, söta burkar och helt okej pris - jag måste ha en! Tur att man fyller år snart...;)





Puss & kram,
Martina. <3

Idas vecka.

Måndag: Skola, vi ska börja öva inför våran film som vi ska spela in i vår innan sommarlovet, men annars vanlig skoldag. När jag kommer hem ska jag äta och kolla på OC & senare kanske va med Martina och kolla på TV.
Tisdag: Skola. En utav de tråkiga dagarna i veckan. Hålla tal i skolan om vad? Hem till mat och OC sedan kolla på TV.
Onsdag: Skola. Ingen gympa idag, vi ska promenera istället. Också en tråkig skoldag. Sen hem till maten och OC. Sen kanske träffa någon kompis. Kolla på TV, göra läxor.
Torsdag: Sovmorgon sedan skola. Sen hem till OC och maten som vanligt då :). Senare ska jag kolla på TV och blogga kvällen lång!
Fredag: Skola, sen hem till OC. När det börjar bli typ kväll så ska jag till Martina för att fira henne, hon och jag fyller år på Söndag! Så hon ska ha en tjejfest med mig, Aida & Belinda. Man måste kommer i myskläder och inget smink eller fixat hår! Det ska bli kul. :D
Lördag: SlappSlapp. Fyller år imorgon och bli fjortis så jag får la njuta utav den sista dagen som tretton år. Sen ska jag kolla på Körslaget på kväller och ta det lugnt.
Söndag: Fyller år idag, Grattis Martina!! <3 Så då blir det väl vuxenkalas här idag då! :) Lägger upp då vad jag fått och hur stämningen var! ;)

Puss, Ida ♥

Godmorgon, godmiddag!

God morgon, god middag bloggen!
Jag steg upp ur sängen för ungefär en halvtimma sedan. Har sovit som en gris inatt också. Riktigt skönt att få sova ut! Efter denna dagen är våran älskade helg över och skolan börjar imorgon igen. Måndagar brukar vara rätt slappa ändå, så det blir nog inga problem. Tänk om skolan skulle vara på eftermiddagen. Skulle ni vilja det? Jag skulle nog inte vilja det. För om skoldagarna förtsätter vara som nu så kan man ju umgås med vännerna efter skolan, men för att hinna med det nr man går i skolan på eftermiddagen så måste man ju gå upp tidigt och träffa de då. Så jag väljer att gå upp tidigt! Då ska jag inte klaga mer över det. Idag ska jag slappa och ta det lugnt, kanske träffa Martina också. Sen så kommer jag till en sak som händer mig idag, jag ska få en moppe! Fast jag bara är 14 år! x) Jag lägger upp bild sen, den är typ gul/vit och blå. Fin tycker jag, jag fick den utav min kusin som ska ha bil istället nu! Puss! Ida. ♥

Linda Mehrens tipsar dig om de hetaste sminkningarna!

Om ni läste mitt förra inlägg om att jag vart på stan idag och träffat självaste Linda Mehrens! Hon sminkar artister i Let´s dance och mycket mer! Hon är en utav de mest anlitade minköser. Hon har 10 års erfarenhet av just sminkning.

Om Linda Mehrens:

Linda har en tioårig karriär bakom sig som en utav Sveriges mest anlitade make up-artister och har jobbat med alla stora svenska modetidningar. Hon har också jobbat med de flesta av Sveriges stora designers genom deras annonskampanjer och visningar

Under våren syns Linda i succéprogrammet Let´s dance, där hon ger make up-tips och gör allt från de hetaste tangoläpparna på Cecilia Ehrling till en modern 80-talslook på Linda Lampenius.

Nu kan även du men hjälp av Lindas experttips lägga hennes favoritlooks från Let´s dance! Med enkla medel skapar du själv eldiga Tango Lips, förföriska Smokey eyes, glamorös Hollywood Glam look och en 80-talslook i modern tappning. Lycka till!

TANGO LIPS!
Ett par eldigt röda läppar passar perfekt till en tango, men också till en helkväll på stan! Min hemlighet för röda läppar som håller hela kvällen är att applicera läppenna över hela läpparna, inte bara i konturerna, innan du applicerar läppstiftet.

1. Se till att läpparna är mjuka genom att använda lite läppbalsam innan du börjar med färgen.
2. Applicera sedan Moisture Extreme Lipliner i samma nyans som läppstiftet över hela läpparna, var noga med konturerna.
3. Till sist lägger du på ett lager av mjukgörande och fuktighetsbevarande läppstift, förslagsvis Moisture Extreme nr 49, som har den där rätta röda nyansen.
Voila - du har ett par perfekta tangoläppar!

SMOKEY EYES!
Smokey Eyes är en populär look men det är lätt att det blir mer "tvättbjörn" än den perfekta party-make upen. Linda lär ut sina bästa tips för att du ska lyckas och har två hemligheter: sudda, sudda, sudda och använd inte bara en svart skugga utan jobba också med en ljus och varm skugga t.ex. brun.

1. Lägg Expert Eyes svart penna så nära franskanten du kan, både uppe och nere. Sen sudda.
2. Applicera Expert Wear skugga Blazing Brown från franskanten upp till globlinjen och även under ögat. Sudda skarpa kanter noga.
3. Lägg sedan Expert Wear skugga Cosmic Black över den bruna, men inte riktigt ända upp till den bruna skuggans avslut. Sudda in de båda färgerna i varandra.
4. Lägg den svarta skuggan även under ögat.
5. För en extra intensiv blick, applicera den svarta pennan på insidan av ögonkanten.
6. Avsluta med en extra svart och glansig mascara,  Unstoppable Shiny Black.

HOLLYWOOD GLAM!
Alla vill väl få möjlighet att sminka oss som stjärnorna. Nu har du möjlighet att enkelt få både fylliga läppar och voluminösa fransar.

1. Watershine Volume XL är en lip plumper som ger fylligare läppar med fantastisk glans. Börja med att applicera läppglanset i en ljus ton (ljusare glans förstärker effekten av fylligare läppar) och upplev den tinglande och pirrande känslan som får dina läppar att puta lite extra.
2. Lägg gärna lite ljus ögonskugga eller en highlighter i amorbågen för att få intrycket av extra putiga läppar.
3. För härligt voluminösa Hollywoodfransar, applicera två lager av Volum' Express Lift Up mascara i svart.

MODERN 80'S!
Färg, färg och åter färg är den hetaste trenden för våren 2008, så låt fantasin flöda när du vill skapa en modern 80-talslook! Kombinera gärna två blå/gröna färger eller för ännu bättre 80-talseffekt, en blå och en rosa. För att make upen ska hålla hela dagen eller kvällen, använd gärna en vattenfast krämögonskugga, som nya Color Definer.

1. Applicera Color Definer nr 31 Aquatic Green längs hela ögonlocket närmast franskanten upp till globlinjen.
2. Den ljusa nr 40 Golden Rose lägger du i inre ögonvrån för en mer vaken blick.
3. Applicera sedan Dream Mousse Blush nr 01 Dolly Pink med långfingret på högsta punkten av kindbenet och sudda färgen utåt, nedåt med ringfingret för att få en look som får dig att se pigg och fräsch ut. 

Jag har själv sminkat mig efter Lindas tips idag, det blev faktiskt ett väldigt bra resultat måste jag säga! Jag ska snart prova på min lillasyster också. Får se vilket sminktema jag väljer! ;) Vilket är ni mest intresserade av?
Puss Ida!

Stan idag!

Hej babes!
Har vart på stan idag med Martina baby. Det blev tyvärr ingen shopping men godis köte vi allt! I våran lilla galleria i Varbergs stad så säger dom att dom ska bygga ytterliggare en våning, så det blir tre våningar. Värsta bra ju! Mycket mer affärer också. Jag och Martina gick till stan så jag har lite ont i fötterna nu, jag har gått mycket hela veckan. På Gekås, till/i stan och i skolan. Så jag får vila dom under helgen nu. I gallerian så stod självaste Linda Mehrens och sminkade folk! Hon har bland annat sminkat personerna i Let´s dance, eller med andra ord så är hon en utav de mest anlitade sminköser. Det var riktigt kul att kolla på! Och hon gav oss massor utav tips, och så fick man en broshyr (stavning) med 5 olika sminkningstips. Vill i att jag ska ge er tipsen? Kolla nästa inlägg!
Kram, Ida. 

Tre vårfina outfits för under 500 spänn!

Good afternoon, dear readers!
Kom hem för 2 timmar sen ungefär från stan, jag & Ida gick runt lite i affärer och så!
I Gallerian stod självaste Linda Mehrens som är Maybelline's makeup-artist & sminkade lite folk. Ni vet, hon sminkade ju alla Let's Dance-deltagare. ;)
Så det var lite spännande, vi stod där rätt länge om jag ska vara riktigt ärlig, haha!
Men nån shopping blev det inte - bara godis-shopping. ;)

Här nere får ni se 3 vårfina outfits från Indiska, H&M och Lindex - alla för mindre än 500 kronor!






Kram,
Martina.


Good morning läsare!

Jag steg up ur min varma goa säng för ungefär 10 minuter sedan. Jag har sovit otroligt skönt inatt, det gillar jag när det just är helg! Igårkväll kollade jag på Talang, men jag kollade inte klart som vanligt. jag har kommit på mig själv om att jag kollar på halva program, aldrig klart. Men det är datorn som lockar mig ifrån TV:n. Men idag så ska jag träna och kanske vara med Martina lite senare. Jag har inte ätit frukost än så jag ska gå ner och göra lite havregrynsgröt tänkte jag! Jag bloggar mer sen!
Puss, Ida.<3

Good morning honeybuns!

Good morning sunshines! How are ya'll today?
Vaknade vid halv nio, men låg kvar i sängen en bra stund till. Det är ju lördag förfan! ;)
Senare ikväll kommer pappa hem efter en 12 dagar lång resa och klockan åtta är det Körslaget, yei!
Go Team Agnes säger jag bara! Love them, love her.
Sen så ville Ida kanske vara med mig, får se om det blir av. Vädret här är...tja, hur ska man beskriva det?
Starkt solljus genom molnen och jag tror inte att det är så kallt. Men tror ni jag orkar gå ut?
NÄ! Vad har ni för planer idag då honeybuns?


Team Agnes. Foto:TV4.



Kram,
Martina, <3


Mitt uppe i TV:n!

Godkväll läsare!
Är mitt uppe i att kolla på TV nu, Talang 2008. Jag hoppas att ni inte missar det. Detta årets Talang var inte lika bra som förra årets men det funkar att kolla på ändå tycker jag. Innan var jag lite med L, D & K. Vi satt och snackade i typ en timma om massor av olika saker. Vi har nämligen inte träffats på länge allihopa tillsammans, så det var kul! Men nu ska jag väl ta och dra mig tillbaka till den mjuka soffan framför TV:n. Så ni får h adet bäst!
Puss, Ida.


Recept på Daim-muffins!

Tyvärr blev det ingen kladdkaka för min del, sockret var slut & det regnar ute så jag har ingen lust att gå och köpa heller! Men här får ni ett recept på Daim-muffins från Dagens Muffin, en riktigt bra sida. Går alltid in där när jag ska baka muffins!

Maffiga Daim-muffins!
24 st, normalstora formar.

300 gram smör
6 ägg
7 dl socker
6 dl mjöl
2 dl kakao
2 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
3 krm salt
3 dl Daim-kulor

Sätt på ugnen på 200°C. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Blanda vetemjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och salt. Tillsätt mjölblandningen växelvis med det avsvalnade smälta matfettet och Daim-kulorna i äggmeten. Fördela smeten i smord muffinsplåt eller formar. Grädda mitt i ugnen ca 12-15 min. Strö eventuellt några Daimkulor ovanpå som dekoration innan muffinsarna har kallnat!

Maffiga Daim-muffins Foto: Anna Svensson


Kram,
Martina. <3

Can there be sunshine although it rains?

I've got sunshine, on a cloudy day. When it's cold outside, I've got the month of May...
Ja, så lyder den inledande texten i Tempation's låten "My girl" och beskriver just min känsla nu!
Det är regningt, kallt & grått men jag mår toppen! För idag är det fredag vilket betyder mys mys mys!
Ikväll ska jag kolla på Talang 2008 och Berg flyttar in, käka god mat med min mamma & lillebror och ha mysigt helt enkelt! Idag ska Carina Berg flytta in hos Lasse Berghagen, kanske inte fullt så roligt som när hon kommer vara hos Bert Karlsson (alltid lika rolig) och Martin Stenmarck (alltid lika snygg!) men det blir nog ändå kul! ;)
Nu ska jag nog snart baka kladdkaka. Mmm, nu blev ni allt sugna, va? ;)





Massa fredagskramar,
Martina, <3


Helg!!!

Hejsan!
Gud så fort denna veckan har gått! Nu är det plötsligt fredag, man blir ju förvirrad här. Jaja hur som helst så har jag vart i skolan idag och fredagar är korta så det har inte vart så jobbigt idag. Vi hade matte, engelska, spanska & idrott. Jag fick mitt matteprov idag och jag fick VG, 29/40 poäng. Jag blev väl rätt så nöjd. Martina fick där emot 39/40 poäng alltså MVG vilket var superduperbra tycker jag. Grattis Martina! men hon gillar matte och jag hatar det, så det kanske inte är så konstigt. På idrotten körde jag hårt! Haha. Nej men det var kul vi hade innebandy och nån annan grej som jag inte orkar förklara vad det är. Nu ikväll så försöker Sandra få med mig till kyrkan där det brukar vara ungdomssamlingar på fredagar + sånt där när dom berättar om gud och sånt men jag hatar när dom snackar om honom, är inte så mycket för gud liksom. Men annars är själva ungdomssamlingen kul. Då umgås man bara liksom. Men alla är typ kristna där och det är ju inte jag. Annars ska jag bara sitta hemma och mysa med familjen och kolla på sesongsstarten av Talang 2008 som kommer på fyran klockan åtta ikväll, missa inte! ;)
Men jag ska äta lite food nu!

Kraam Ida.

Gekås-shoppat idag!

Godkväll läsare!
Jag är väldigt trött och sliten och har ont i fötterna nu efter en lång dag på Ge-kås. Fy vad mycket folk! Men jag fick tag i det ja skulle få tag i. I skolan idag började jag sent och direkt när jag kom till skolan så skulle vi ha matteprov. Det gick nog rätt bra tror jag, vi får se imorgon om hon har rättat proven då. Sen efter lunchen och rast och allt så hade jag spanska och där skulle vi spela upp en pjäs, vilket gick bra. Vi spelade Rödluvan och jag fick vara mormor. En replik var: Socorro, socorro! Som betydet Hjälp, hjälp på svenska, men det skulle jag ju ropa ut men det blev la snarare ett muspip eller i vanlig ton. Men det skrattade jag bort mitt i pjäsen så jag tror ingen brydde sig. Jag ska lägga upp bilder på vad jag köpte imorgon för jag orkar verkligen inte nu! Är supertrött. Men jag kan skriva vad jag har köpt.

* Jeans. {Ljusblåa.}
* Ett linne. {Ett lila med blommor på.}
* Två koftor {Envit och en sandfärgad.}
* Underkläder och sockar.
* Deodorant.
* Puder, Mascara & Kajal.
* Parfym.

Köpte inte så mycket mer men jag ska upp en gång tll senare. Ska ni dit någon dag då?
Kram, Ida.


Shooshoo!

God dag alla läsare där ute!
Hur mår ni? Har precis kollat lite på tv och ätit kiwi, hihi.
Slutade sent idag, halv fyra. Men det är ändå okej, det är hemkunskapen som gör dagen så lång och det är ändå rätt kul...;) Vi bakade brödbullar typ, dom blev väl helt okej. (:
Ikväll ska jag kolla på Spårlöst & Medium som båda har seriestart. Spårlöst kommer jag ihåg sen jag var liten och Medium har jag följt alla säsonger. För er som inte vet är Medium inget "reality"-program, utan en amerikansk serie.

Vad tycker ni om att man ställt fram klockan då? Helt plötsligt är det ljust så länge!
Jag ska vara helt ärlig - i don't like it! Jag tycker det är så mysigt på vintern när det är mörkt och så.
Jag menar - är det ljust ute sent så kan det väl vara varmt också! Och det kommer ju inte förrän sommaren...
Men vet ni vad? Nu är det bara 58 dagar kvar till sommaren. ;)



Massa kramar,
Martina. <3

Onsdag.

Hejsan!
Fy vad dagen har gått segt. Som vanligt då. Jag har haft en förfärlig huvudvärk hela dagen nästan, så jag var inte med på simningen idag i skolan, jag gick hem och vilade mig istället. När jag kom hem så trode mamma att jag skolkade. Då blev jag lite sur på henne och frågade varför hon inte kan lita på mig men hon trode mig tillslut. Just nu sitter jag bara och längtar till imorgon. Ge-kås då vettni´! Jag tror ni vet vart det är förnågot, men för er som inte vet så är det massor utav billiga saker + kläder som finns där. I stort sätt så finns allt där.
Såhär ser torsdagens shoppinglista på Ge-kås ut:

Shoppinglista inför Ge-kås:

*
Kläder. (Jeans, tröjor, underkläder, klänning)
* Parfym. (Vet inte riktigt vilken men nån som luktar gott)
* Smink (Kajalpennor, mascara, puder, foundation)
* 
Bikini. (Får se om jag hittar någon snygg en, mina bikinitrosor på min andra röda är helt förstora)
* Solglasögon och assesoarer. (På kanskelistan ligger assesoarer som jag får se om jag slår till med)

Sen är det nog inget mer skulle jag tro. Jag lägger upp sen efteråt vad jag köpt! Kramar, Ida ♥


Hjälp mig att bestämma mig!

Hejsan alla läsare!
Som jag skrev i ett tidigare inlägg om sommarjobb så skrev jag ju att jag kommer få en lön på 14000 - 17000 ungefär, och det är ju inte så jättelite! Så jag kommer ju ha råd med en hel del. Martina blev förstås avundsjuk för hon hade planerat att detta skulle bli hennes sista lediga sommar. Men så kommer jag och säger att jag kommer få så och så mycket. Hon har redan visat en massa saker som hon tycker att jag ska köpa, värsta märkesskor/kläderna och så. Men jag vill nog köpa kläder som vanligt, för då kommer jag ju ha råd med mer kläder. Om ni förstår vad jag menar. Jag tror jag kommer shoppa mest på Wilma då, min favoritaffär<3 Älskar alla kläderna där. HAr ni vart där inne någon gång? :) Men jag tycker ni ska hjälpa mig att bestämma mig! Så skriv vad ni tycker jag ska välja för "paket" som jag har gjort iordning! (Och just då är det ju sommar! tänk på det)
image121
Om jag får säga det själv så lutar det nog mest åt Forever21's kläder.. Men jag vet inte!
Snälla hjälp mig att bestämma mig!!
Kram, Ida.

Idas vecka.

Måndag: Skolan börjar igen efter ett härligt påsklov! Skönt att få träffa alla igen. Sen ska jag sy och så får jag ju inte missa OC.
Tisdag: Andra dagen i skolan, usch jag hatar tisdagar i skolan! Sen ska jag hem och äta och kolla på OC. Sedan träffa Martina.
Onsdag: Skola och ännu en tråkig dag likaså tisdagar. Men jag tror vi ska simma idag i skolan och det är ju kul! Men annars ska jag bara vara hemme efteråt och kolla på OC och mysa med mamsen.
Torsdag: Ge-kås idag! Fast först skolan såklart och matteprov, har sovmorgon idag till kvart i tio också! Och så är det inte så tråkiga lektioner idag heller. Så denna dagen blir kul,kul, kul! Men jag missar nog OC! Men ni kanske kan berätta för mig om vad som hände? ;)
Fredag: Sista dagen i skolan för denna veckan. Då har vi bara ämnen som: Idrott, engelska & matte typ! Och sen ska jag göra andra delen i matteprovet idag också, vi har alltid en A-del och en B-del på två olika dagar, kapitlet handlar om diagram så det kommer nog inte bli så svårt. Sen efter skolan ska jag ha fredagsmys med familjen och kolla på Talang 2008 som har sesongsstart idag! Myys<3
Lördag: Sooovmorgon hur länge jag vill!! Och sen vill jag till stan också kanske. Men jag vet inte med vem än. Sen ska jag bara soofta på kvällen typ och kolla på körslaget.
Söndag: Söndagar är alltid slappdagen i veckan för mig! Jag har myskläder & inget smink. Är bara mig själv och sitter vid datorn hela långa dagen :) och kanske går ut på kvällen och träffat någon kompis eller något!

Kram,
Ida.

April april!

Tjenamors! (;
Hur mår ni? :)
Här i Varberg är det superfint väder, soligt & varmt. Men de säger att de ska snöa igen...
Varmt, sen kallt, sen varmt, sen kallt - hela tiden! Men snart kommer sommaren hoppas jag!
Är det bara jag som var supertrött när man ställde fram klockan en timma?
Tänk vad mycket en timma kan göra, tur att det inte var mer. ;)
Idag har jag inte gjort något speciellt förutom skoland då, tråkigt som vanligt...bild, no, engelska - the same old shit! Nu ska jag försöka övertala Ida om att vi inte ska sitta vid datorn mer! ;)
Vad har ni gjort idag då? (:





Kram,
Martina. <3

Sommarjobb!

Hej!
Nu har jag nästan nästan fixat mitt sommarjobb i sommar, mitt första. Då jag ska plocka jordgubbar halva dagen, från 06.00 - 12.00 fem dagar i veckan i sex till åtta veckor. Jag har inte ringt än men jag kommer nog få det för min pappa känner de som jobbar där, så tur har man väl :). Det finns ju andra sommarjobb också men jag orkar inte ringa runt! ;) När man är fjorton år så är det inte så många företag som vill ha en. Men när jag blir femton så kanske jag ska fixa något annat, typ som på Funcity, men där jobbar det pollacker som inte kan svenska så det är kanske sådär bra. Men det finns ju mycket att välja mellan om man bara är i god tid! Men jag kommer tjäna mycket på jordgubbs-plockning också, omkring 14000 till 17000 kr! Så det är ju bra! :) Har ni hittat något sommarjobb än då? :)
Kramar, Ida.

Angelina & Brad adopterar igen!

Angelina Jolie och Brad Pitt har fyra barn, varav tre är adopterade från Etipopien, Kambodja och Vietnamn.
Som de flesta vet väntar nu Angelina barn igen. Det ryktas om att det är två barn, men inget är bekräftat.
Barnet eller barnen kommer till hösten. Men inte nog med det.
Nu sägs det att de ska adoptera en 8 månader svensk baby som blev av med sina föräldrar som spädbarn.
Om det blir av eller inte lär vi nog veta inom en snar framtid, då de sägs vilja adoptera barnet innan hösten 2008...





Kram Martina. <3

RSS 2.0