Stan med vännerna.

Dear diary..
Idag har jag vart i stan med Martina och Belinda. Jag cyklade ner och mötte dom på Kicks. Sen efter ett kärt återséende + massa kramar med både Martina efter att hon vart i Oslo och Belinda för att jag inte träffat henne på länge så blev det dags för fika, det va skönt att få prata av sig lite, eftersom att det var ett tag sedan jag träffade de båda två. Jag åt en ostfralla med Cola. Och innan jag ens hade hunnit dricka upp min cola så avbröt Martina samtalet med att Gina Tricot stängde om 5 minuter, så den colan fick jag ju hälla i mig såfort jag kunde. Men vi hann inte in. Men värt ett försök var det ju alltid! Men eftersom att Gina Tricot och alla affärer utanför gallerian stänger två timmar (tror jag) före, så gick vi lugnt och sansat till gallerian och vidare in till H&M där jag köpte ett diadem + hårspännen. Mitt hår såg ut som en skog p.g.a. att det regnade ute. Ni förstår, jag har igentligen lockigt hår, men det tycker inte jag är så fint så jag plattar det i stället. Fast någon gång har jag ju det såklart lockigt. Jag och Martina är på vifft efter en sådan blus/skorta som är på bilden. Jättefina är de! Särskild de som är lite längre som man kan ha tights till. Vi hittade en på BikBok, men det kostade ju skortan! Haha, där va jag rolig va? Men jag måste kila nu! Vi ses och ha en trevlig kväll kära läsare! Kram, Ida.

Summerdresses!

Click for Full Size View
Sommartider hej hej, sommartider.. ja nu är det inte så jättelångt kvar till sommaren. Gud vad jag längtar. Då kommer mina kläder i klädaffärerna. Sommartid, är den bästa & roligaste tiden på året när det gäller shopping måste jag säga. Sommarkläder = Ida helt enkelt. Jag gillar vartända klädesplagg. Nästan. Nej men kanske inte allt, men klänningarna gillar jag. Eller vad säger ni. Är dom inte fina då? Okej men jag ger i alla fall all min kärlek till klänningar på sommaren. Love, love, loove! <3 (Kläder från forever21.com)
xoxo, Ida.

Jeansdrömmar!

Tycker ni också om jeans? - som jag! :D Jag har många drömmar om hur jag vill att jeans ska se ut, men jag hittar aldrig ett par som inte är allt för dyra och som finns på våra affärer i Varberg. Jag har kollat runt lite och de flsta jeans jag hittar, finns på ASOS. Man kan ju beställa hem därifrån, men att köpa på internet är nog inte riktigt min grej.. Jag har nog aldrig köpt något på internet - förutom en gång då jag fick göra ett undantag, men då var jag liten! :) Men jag ska visa er min drömmar om jeans, för drömma kan man ju alltid göra...
Kramar, Ida.

Click for Full Size View


Myror i brallan!!!

Hej sötnosar!
Jag sitter ensam hemma och surfar runt på datorn lite. Igår var jag och åkte längdskidor i Åkulla hela dagen så jag hade lite ont om tid för att kunna sätta min och skriva här, hoppas att det inte gör något. Men som sagt jag åkte längdskidor igår och har tväningsvärk i både benen och armarna, så jag kan knappt gå! Hehe, men det är sånt man får leva med. När jag kom hem tog jag mig en dusch och tog på mig pyamas, och vet ni vad jag hittade då? EN MYRA I MINA PYAMASBYXOR! Gud vad rädd jag blev då! :o Jag bara slängde av mig mina byxor och tröjan också och la dom i tvätten, men myran hamnade inte i tvättkorgen utan i himlen - Ja vadå då? Jag kan inte hjälpa att jag hade noll koll över mig själv just då! Klart, jag blev ju kanske lite ledsen sen efteråt eftersom att myran inte finns på jorden längre, men det är ju bara en liten liten myra, right? ;) Men nu tillbaka till skidåkningen, det finns verkligen inget bättre än att åka skidor! Både slalom och längdskidor. DOm hade ändrat på spåret sen vi var där sisst förra året, så det är klart att vi skulle åka fel! Vi völjde ett spår och tänkte att det snart skulle komma lite backar och så, men självklart var det bara ett långt tråkigt spår.. Om vi inte hade vänt så hade vi väl kommit fram till Ge-kås efter en stund! (Åkulla ligger inte så långt ifrån Ge-kås) men om man ska se det från den ljusa sidan, så fick vi ju bara lite extra träning! :) Men nästa år, då ska vi åka till Sälen eller något riktigt skidställe igen och åka slalom vilket r väldigt saknat hos mig. Men nu måste jag kila och klä på mig lite kläder! Kan ju inte sitta i morgonrock hela dagen!
Puss, Ida ♥

Britney Spears då & nu.



Ja, vad ska man säga. Britney Spears har genomgått mycket under sitt liv, men jag förstår ändå inte hur hon kunde ge upp och göra såhär mot sina fans. Kolla bara på bilden innan hon fick black out, och bilderna från nutid, det är så hemskt. Hon startade sin karriär som en söt & lycklig tonåring som älskade att sjunga och allatid var glad, men slutar som en deprimerad tvåbarnsmamma som försöker ta självmord, går utan underkläder, läggs in på sjukhus, får besöksförbud mot sina två barn, har en lillasyster som är 16 år och är gravid, tar massor utav mediciner, är omringad utav papparazzis dygnet runt och försöker göra comeback med sin nya skiva "Black Out". Asså det är helt otroligt hur jobbigt hon har det! Vilken Britney vill vi igentligen ha? Den gammla Britney eller den nya..?
Gör din röst hörd genom att kommentera din åsikt!

Kram, Ida.

Snygga naglar till våren!

Vem vill inte ha snygga naglar till våren? :) - inte jag i alla fall. SalongK.se har pratat med en expert i ämnet, manikyristen Kim Persson, och bett henne om de bästa råden för härliga vårnaglar. Missa inte!

Hur bygger man upp snygga naglar på bästa sätt?
Börja manikyren med att tvätta händerna och använd en nagelborste till naglarna för att rengöra den både över och under.
Ta bort gammalt lack med en remover och massera sedan in nagelbanden med en kräm, låt verka någon minut. Använd en och peta försiktigt tillbaka nagelbanden.
Fila naglarna till den form du önskar, vissa vill ha korta och fyrkantiga naglar, andra klassiskt långa och ovala. Låt alltid naglarna vara torra när du filar dem (klipp aldrig), sandpappersfilar är mest skonsamma för nageln. Vill du lacka dina naglar använd alltid underlack först av allt, detta för att skydda nageln mot missfärgning. Avsluta lackeringen med ett överlack.
Smörj till sist in naglarna med en nagelbandsolja och händerna med en skön handkräm.


Hur ska vi sköta naglarna för att hålla dem fina?
En bra nagelolja är A och O! Använd minst en gång om dagen och massera in med små cirkelrörelser.
Har du svaga naglar använd en bra nagelförstärkare som hjälper dina naglar på traven.
Använd alltid diskhandskar. Naglarna och händerna torkas ut av för mycket vatten och starka kemikalier.
Använd inte naglarna som redskap!
Peta inte under naglarna; använd nagelborste.
Använd en fil när du formar dina naglar, klipp inte.
Använd alltid under- och överlack, och använd alltid acetonfri remover.
Ät en allsidig kost och drick mycket vatten.

Bör man lacka naglarna varje dag?
Efter en välgjord manikyr håller lacket bäst om man fyller på med skyddande överlack ungefär varannan dag. Tänk dock på att remover torkar ut nageln och nagelbanden och ska därför användas sparsamt.

Lista dina tre favoritprodukter för naglarna!
1. Miracle Cure ger hopp för den mest problemartade nageln.
2. Diamond Strength Nail & Cuticle Oil ger grunden för en frisk och fräsch nagel.
3. Mega Shine Top Coat ger tråkiga matta naglar spegelglans och gör att manikyren håller länge länge..

Vilka färger gäller på naglarna i vår och sommar?
Precis som på kläder är pastellfärger som rosa och lila populära denna säsong. Röda och även svarta naglar är en trend som fortsätter hålla i sig. Jag hoppas att vi i Sverige börjar "våga" mer och snart matchar naglarna med både kläderna, läppstiftet, eller varför
inte handväskan?! Färg är kul så våga använd.

Vilken form ska nageln ha?
Nageln kan ha vilken form som helst, men tänk på att det är snyggare med en kort, välskött nagel än långa och ovårdade.
Välskötta naglar är klädsamt och snygga naglar betyder mycket för helhetsintrycket

Tips från: SalongK.se.

New shoes!

Hejsan!
Sitter och chattar med Martina direkt ifrån Oslo nu på msn!
Hon har det bra säger hon och hon hälsar till er! :) Jag har vart i stan idag och lämnade tillbaka en bok på bibblan som var en månad försenad! ;) Och så passade jag på att köpa vårskor också! :) det blev dehär som är på bilden! jag såg att Kenza också har såna! Jag gillar dom iaf! :D Nu ska vi snart äta våfflor! Och så ska jag träffa Kajsa senare :) Jag läste precis att dom skulle göra om på blogg.se. ändra tema och så, och göra det bättre att blogga och smartare! Bra tycker jag! :) Jag läste också om Zac Efron nyss. Att hans motspelare i en films dotter är superkär i Zac, och att den dotterns mamma spelar Zacs fru i den kommande filmen, och så skulle dom två spela in en kyss-scen. Och såfort mamma kom hem och hoppade ur bilen kom dottern utspringandes och började pussa på sin mamma bara för att hon hade pussat Zac. Det va lite kul tycker jag! :D Eller vad tycker ni? ;)
Kram, Ida.


Elias feat. frans.

Denna ungen är så j*vla söt asså! :D Tycker ni inte det?



ELIAS FEAT. FRANS - WHO´S DA MAN.

Huh huh, yeah, come on!

Ingen kickar fotboll som han
Zlatan, jag säger Zlatan
Svenskarnas hopp, vår superman
Zlatan, jag säger Zlatan
I love you, ich liebe dich (come on)
Zlatan Ibrahimovic (huh)

Den vägen du startade ditt liv på var inte lätt (kick it)
(ahumma, humma, humma)
I Rosengård lever man inte så fett
(Ahumma, humma, humma)
Tänk att det fanns människor som sa:
Att Zlatan var trams
(Ahumma, humma, humma)
Dom hade fel, vi hade rätt!
Du är den bästa vi nånsin sett!
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah

Ingen kickar fotboll som han (come on)
Zlatan jag säger Zlatan (come on)
Svenskarnas hopp,  vår superman (huh)
Zlatan, jag säger Zlatan (yeah)
I love you, ich liebe dich (yeah)
Zlatan Ibrahimovic!

Du leker med bollen
Du har värsta kollen likt ingen an
(Ahumma, humma, humma)
Klackar i mål, släng dig i väggen Zidane
(Ahumma, humma, humma)
Ge aldrig upp, flaggan i topp för vårt fosterland
(Ahumma, humma, humma)
Visst är jag ung, men du är min kung
Kom hela Sverige var med och sjung! (that´s right)
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah (huh, huh)

Ingen kickar fotboll som han (no one)
Zlatan jag säger Zlatan (no)
Svenskarnas hopp, vår superman (come on)
Zlatan jag säger Zlatan (yeah)
I love you, ich liebe dich
Zlatan Ibrahimovic! (yeah)

Who´s da man, Zlatan, Zlatan
I say: Who´s da man, Zlatan, Zlatan (come on)
Who´s da man, Zlatan, Zlatan
I say: Who´s da man, Zlataaaaaan!

Ingen kickar fotboll som han (no one)
Zlatan, jag säger Zlatan (no)
Svenskarnas hopp, vår superman (come on)
Zlatan, jag säger Zlatan (yeah)
I love you, ich liebe dich (huh)
Zlatan Ibrahimovic (no one)

Ingen kickar fotboll som han (no one)
Zlatan, jag säger Zlatan (no)
Svenskarnas hopp, vår sueperman (come on)
Zlatan, jag säger Zlatan (yeah)
I love you, ich liebe dich (huh)
Zlatan Ibrahimovic

Yeah!



Våffeldagen!

Heey!
Nu är nog Martina antagligen framme i Norge/Oslo!

jag fick ett sms vid halv nio i morse, och då skrev hon att hon var i f*cking Åmål! ;) Dom skulle precis byta tåg/plan eller vad det nu är dom ska ta sig dit med. Inatt sov min kusin hos oss, och vi spelade the sims 2 jorden runt igår kväll till 01,00 någonstans! :P Men det är kul! Idag så är det ju våffeldagen, så då antar jag att vi ska käka våfflor till efterrätt idag då :) Så gott det är! Våfflor med grädde & sylt! Mums! Min mamma tål inte ägg så jag är så van vid att äta utan ägg i smeten, men jag ska ge er ett recept med ägg i! Så vill ni ha receptet på våfflor? Läs vidare!
 

Recept på våfflor från Ica.

Ingredienser
Portioner: ca 6 st

3 1/2 dl naturlig glutefri fin mix
1 tsk bakpulver
1 tsk socker
2 1/2 dl havrebaserad dryck
2 1/2 dl kallt vatten
1/2 dl mjölkfritt flytande margarin


Gör så här

1. Blanda de torra ingredienserna. Rör samman havredrycken och vattnet.
2. Vispa ner lite av vätskan i mjölblandningen till en slät smet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Rör om.
3. Grädda i het lagg och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller grädde och sylt eller bär.


Tips!
Om man vill ha chokladvåfflor kan man blanda ner 1 dl kakao i de torra ingredienserna.


Hoppas ni gör riktigt goda våfflor idag!
Kram, Ida.










Med Martina!

Hej!
Sitter hemma hos mig med Martina, hon åker ju imorgon! :/
Vi har suttit vid datorn och haft kuul! ;P Vi var inne på www.passagen.se
på Skissa & Gissa, rätt kul faktiskt! Nu ska vi kolla bloopers från High School Musical 2! Det är så kul!
Zac Efron gör sin Booty dance! ;) Kuul!<3
Vad ska ni hitta på sen då? :) Kram, Ida.

Dagens tips; Agnes Cecilia.

Tycker ni om att kolla på filmer som handlar om det övernaturliga? Om ja, så ska jag ge er ett tips. Denna filmen Agnes Cecilia gick på TV idag, på 4an. Jag kollade på den och den handlar inte bara om övernaturliga saker, men det är just en sådan händelse som filmen är baserad på. Riktigt bra faktiskt enligt mig!

Handling:

Gloria Tapia spelar huvudrollen i filmwn Agnes Cecilia som Nora. Filmen handlar om en flicka som förlorar sina föräldrar i en bilolycka, och får efter det flytta in hos sin mormor. Efter att ha bott hos sin mormor ett tag får hon en fosterfamilj. Hon flyttar dit och äventyret kan börja. Agnes Cecilia är en dramafilm och innehåller mycket historia. Nora (Gloria Tapia) kan se övernaturliga fenomen och upptäcker ett hus lite längre bort än där hon bor. Hon blir stel som en pinne när hon plötsligt ser en dam gåendes mot huset. Men det är ingen riktig dam, det känner hon på sig, det är ett spöke. Nora (Gloria Tapia) åker hem och denna gången till hennes mormor. Hon frågar sin mormor om huset där hon varit tidigare på dagen. Och mormor berättar att det hade vart en skola förr. En tjej Agnes Cecilia gick det ryckten om att hon hade haft ihop det med en man där, och blivit med barn. Men hon försökte dölja det så gott hon kunde. Historien fortsätter sedan om hur hon listar ut vem den personen var som hon hade sett vid det huset den dagen. En mycket bra film från 1991 tycker jag. Kolla på den!

Kramar, Ida.


Måndag.

Hejsan!
Jag sitter vid datorn och funderar på om jag sk gå ut och leka i snön med min lillasyster eller inte! ;) Man måste ju ha lite kul! intesant? :) Det är kanske 2 dm snö har i Varberg. I slutet av Mars också! :S lite konstigt kanske, men vi fick inte våran vinter i December så man får väl passa på nu när det kommer snö på våren. I eftermiddag kommer min kusin till oss och ska sova över här. Och senare MÅSTE jag träffa Martina för hn åker ju imorgon<3 :( Till Oslo och har det gött! Men jag ska nog se till så att jag får det skönare en henne! ;) Jag kommer på något :P. Sen måste jag fixa mina naglar också! Dom ser hemska ut. Men nu ska jag gå och sminka mig och greja! Puss, Ida.

Me love!

Hi!
Har precis ätit frukost som bestog utav banan/päron yoghurt, en smaskig smörgås med ost & paprika och ett glas juice! Funkar alltid bra för mig :) Jag har suttit en stund framför datorn och slökollat lite kläder, och hittade en svart kappa. Jag kom ihåg att jag ville ha en sån för inte så länge sedan, men jag hade inte råd med den. 699:- är ju inte det billigaste precis.. Tusan också att jag inte höll fast vid att jag skulle köpa en sån, då kunde jag ju tjänat ihop till en. Jag hatar att be om något utan att ha jobbat för det. Nån gång kanske men inte allt för ofta! Då känner jag min bortskämd. Men jag tycker iaf om svarta kappor. När jag berättade för min mamma att jag ville ha sen sån så sa hon att hon hade massor utav såna när hon var i min ålder, det va skitinne då. Jag fick se några kost på henne iklädd i just såna kappor, och sa till henne " fasen att du inte sparade dom! Nu kostar dom ju a minst 500:- nästan!" Då kanske dom inte kostade så himmla mycket. Men jag tror att jag ska spara ihop till en. Eller vad säger ni? Är det värt det? Kisses, Ida.

Är din hy torr och fnasig efter vintern? Här får du de bästa tipsen!

När temperaturen sjunker, skjuter chanserna i höjden att din hy blir stram, flagig och ser röd ut tack vare bovar som kall & torr vind och den låga luftfuktigheten (både inomhus och utomhus), såväl som dåliga hudvanor, för varma duschar och för lite fukttillföring till huden (i form av t.ex. fuktighetskräm).
Den resulterande torrheten för din hud är dåliga nyheter:
- Vatten hjälper att bibehålla hydrationen av de yttre lagrena med hud, som skapar en effektiv barriär som skyddar huden mot bakterier och irritationsföremål, säger Kenneth Beer, MD, direktor på Palm Beach Esthetic Center i Florida.

"Att använda samma fuktighetscreme varje dag är som att bara leva på bananer!", säger den berömda makeupartisten Gucci Westman på Lancome. Och hon har absolut inte fel i det hon säger.
Om du bara använder samma kräm hela tiden så går du miste om en massa din hy behöver!
Här får du en lista, och tips på produkter, som din hud behöver få lite av då och då.



VARJE MORGON
- Dagcreme
(välj helst en som tillhör hudenf fukt och skydd mot UV-strålar, torr luft och strålning.) - L'Oréal Happy Derm, 85 kronor.
- Ögoncreme (då huden är känsligare och tunnare runt ögonen.) - Clinique All About Eyes Rich, 315 kronor.

VARJE KVÄLL
- Rengöring
(för att avlägsna fett, makeup och hudrester från ansiktet.) - Garnier Pure Gel Wash, 55 kronor.
- Ansiktsvatten (används efter rengöringen då den drar ihop huden.)  - Lumene Lift Touch Ansiktsvatten, 120 kronor.
- Nattcreme (på natten sker hudens cellförnyelseprocess, satsa därför på en vårdande och reparerande kräm.) - Oliv Naturell Nattcreme, 115 kronor.


EN GÅNG I VECKAN
- Peeling
(tar bort döda hudrester så att andra hudprodukter kan funka bättre.) - Nivea Young Cleen Deeper!, 65 kronor.
- Mask (kan göra mycket skillnad om du hittar en som passar din hudtyp.) - Lumene Blue Sensitive Hydra Tender Lugnande och Fuktgivande Ansiktsmask, 110 kronor.






pusspuss,
Martina. <3


källa; lifestyle.msn.com, kicks.se (alla produkter finns på Kicks, och de flesta kan man se på på hemsidan)

Vart är världen påväg?

Ner för en motorväg eller? Man skulle ju nästan kunna tro det, för allt gör så snabbt! Varför kan man inte bara låta bilen stå och ta cykeln istället? Och inte bara det, tänka på vad man slänger i naturen o.s.v. Det är ju de vuxna som kör bilarna, men barnen gör det inte. Det är igentligen lite taskigt av dom vuxna att skita i naturen. Bara för att dom är äldre än oss och inte kommer leva när världen går under! Men vi eller våra barn eller våra barnbarn kommer det! Jag tycker att dom vuxna ska tänka sig för rejält mycket! Skänk en slant till världsnaturfonden vettja! :D Om du vill hjälpa till! Eller vad tror ni om vår framtid :/

Det drar ihop sig!

Hejsan!

Det blev lite påskmiddag över sen igår då jag var hos min mormor och morfar, så vi stack dit och käkade upp det sista! haha busar va? =P Jag var också väldigt trött idag, så jag somnade nästan vid matbordet. När jag äntligen kom hem så satte jag på mig myskläder och la mig och vilade, så skönt det va<3 det finns verkligen inget skönare än att sova! Håller ni inte med? När jag vaknade var klockan runt 17.00, så då bestämde jag mig för att städa det sista, det blev aldrig gjort igår men nu är det klart! Skinande rent blev det! Och det passade ju bra att vi hade städat för just då kom Kajsa till mig :) Vi spelade lite Xbox och var ute och gick i snön<3 Det är jättemyckt snö här nere nu! I slutet av mars!? Det är ju inte klokt! Och jag som fyller år den 13 april. Påtal om att jag fycller år då, så kom jag på att det inte alls är långt kvar till dess nu. Jag har en önskelista klar också! Så här kommer den!

Önskelista -08.

- PUSSAR & KRAMAR!<3
- Tid hos frissör så att jag kan färga håret i just precis den blonda färgen jag vill ha!
- Pengar!
- Presentkort på; Gina Tricot, H&M, DinSko, Scorett m.m.
- Smycken.

Ja, det va i stort sätt min önskelista ;). Önskar mig inte så mycket förstår ni.
Jo bara så att ni vet, Martina ska ju åka iväg till oslo på Tisdag. Och då kan ju inte hon blogga, så det blir jag som tar hand om bloggen då! :) Så ni inte undrar varför hon inte skriver.

Har ni kanske något tips på vad jag kan önska mig när jag blir fjortis?
Hugs, Idaa!


Slödag!

God sen kväll läsare!
Sitter och slötittar på "Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous" med Sandra Bullock.
Hon är verkligen en superbra skådis, tycker om henne. :)
Idag har det varit en riktigt slö dag! Playstationspelande, suttit vid datorn & vart ute i snön lite.
Imorgon ska jag packa & lägga mig riktigt tidigt hade jag tänkt, vid nio om jag klarar det.
Ska nämligen upp runt fyra på morgonen...
Kommer alltså inte att blogga på tisdag, onsdag eller torsdag men det får Ida sköta. ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen!




XOXO,
Martina.

Nattblogg!

God kväll allihopa! :)
Idag har jag varit på konfirmation & sedan åt vi hos den familjen. Eller ja, såklart konfirmerade sig inte hela familjen men ni förstår. ;) God mat & god tårta!
Sitter & är tjurig utan någon speciell anledning egentligen. Bara är så ibland. Oså svettas jag ihjäl, datorn börjar bli varm efter ett par timmar...;)
Gjorde ett riktigt fynd på H&M idag, bilder kommer imorgon eller på måndag. :)


Massa kramar & god nattpussar,
Martina

Häxorna har nått ända fram till blåkulla!

Hejsan alla påskkärringar & påsk..gubbar?!

Nu är middagen över och också påskafton. Ikväll firade vi hos min mormor och morfar som bjöd på mat, gottigott + tipspromenad! Riktigt kul var det, jag fick alla rätt! Men det var nog sista gången, för nästa år blir det vuxenfrågorna istället! Usch, dom var ju inte lätta idag, men jag har nog lite mer hjära då än nu får vi hoppas. Jag satt länge och pratade med två tjejer som är min mammas kusiner, som går på PS (gymnasiet) om gymnasiet! Vad jag ska välja för linje o.s.v. jag sa att jag ville gå media, men då sa dom att dom som går där inte har det alls bra. Mycket jobbigt. Dom praoar ofta och det är svårt att hitta prao-plats, och skolaskolaskola hela tiden för dom! Och det kan ju bli rätt jobbigt i längden antar jag. Den yngsta som går i ettan går natur/estet och hon sa att det är jättekul! Man får välja inriktning också och alternativen var: musik, dans & drama (vad jag kom ihåg) och hon går drama första året då. Där spelar man teater och har lektioner som alltid annars! Hon sa att hon tyckte jag skulle välja det, och hon fick mig faktiskt till att kanske välja det, eller jag tyckte det lät bra iaf! Så jag tror jag ska gå den linjen. När jag går i nian går hon i trean, och treerna gör alltid reklam för sin linje till niorna då och då kommer jag se henne göra reklam för den linjen för mig, så det ska bli riktigt spännande faktiskt! Eller vad går du för linje? eller vilken ska du välja?
KRAM, Ida<3


Glad Påsk!

image118

Hejsan Allihopa & Glad påsk!

Nu har vi kommit fram till påsken på året 2008 och det börjar nog snart bli vår skulle jag tro! Skönt ska det bli.
Idag på påskafton ska jag till min mormor och morfar i eftermiddag och äta middag. Massa andra ifrån släkten ska också komma så det kommer bli roligt! Efter senare ikväll ska jag smälla påskasmällare! Det är riktigt roligt! :) Jag såg också att det skulle komma många filmer ikväll på TV, så jag får se om det blir lite filmtittande också. Igår städade jag hela dagen och åt nästan ingenting, så jag mådde inte så bra på kvällen igår, jag trode jag skulle få magsjuka! Men som tur var så fick jag inte det. Jag ska fortsätta att städa klart nu på förmiddagen. Jag älskar när det är skinande rent hemma! :D Fast jag städar bara min och min lillasysters våning, och ja hon hjälper ju självklart också till :)
 Vad ska ni hitta på på påsk? :)
Påskkramar, Ida och Ebba!
(min fina vovve på bilden.)


God natt!

Ska sussa nu, ville bara säga god natt till allihopa!
Och till ni som bara inte KAN sova - här får ni några tips! ;)

- Sov i svala kläder, alternativt linne & trosor.
- Ha en sval temperatur i rummet.
- Dra ner persienner & stäng fönster.
- Tänk på roliga saker. Kanske en resa, på sommaren eller en träff med kompisar?
- Strunta i att tänka på dåliga saker! Bara skjut allt sånt åt sidan.


kramkram,
martina. <3

Vanessa's nya frisyr!

Hej allihopa! :)
Idag har jag varit i skolan och bakat rulltårta & sytt på min kjol. Tror den blir jättefin, ska självklart lägga upp en bild på den här när den är färdig. ;) Kan avslöja att den är svart & hög midja. :)


Nu till något annat! Igår sågs Vanessa Hudgens strosande runt i regnet med sin nya, ursnygga lugg!
Tycker ni inte att den är fin? Passar henne verkligen, det gamla började bli lite tråkigt...;)
Har tänkt klippa mig i april eller maj, men bara topparna. Vill ha ett långt svall, det var längesen jag sparade det riktigt långt! Man kan ju i alla fall testa, right? ;)
http://widget-be.slide.com/widgets/slideticker.swf





Kramkram,
Martina. <3

Torsdag!

Hej!
Äntligen lov! Så skönt att bara få vila ut nu under påsken! Men det finns ju såklart mycket annat som ska göras. Jag ska städa också hade jag tänkt - VÅRSTÄDA! Nu när det börjar bli vår. Tror jag. =P Idag hade jag en helskön sovmorgon och sen bar det av till heltråkiga skolan för sista dagen. Det hände inget kul alls.. =/ Men senare ska jag kolla på OC och bara slappa. Sen tror jag det kom en bra film på SVT 2 också som jag nog ska se, det va en drama/romantik-film som handlar om en mamma som älskar att vara tillsammans och nära sina barn hela tiden men som blir sjuk och vill göra sina sista dagar/veckor/månader/år (vet inte vad) de bästa i hennes liv. Och sen när hon dör så vill hon också vara nära barnen om ni förstår hur jag menar? Hon kommer alltså tillbaka från andra sidan och vill vara med sina barn. Den heter: Mitt liv utan mig eller My life without me. Och går på TV kl. 22,25 ikväll.
Mark Ruffalo spelar i filmen, han har bland annat vart med i filmen: "13 snart 30". Den verkar rätt bra tycker jag.
Kolla på den! ;) Kolla på trailern här--> http://www.sonyclassics.com/mylifewithoutme/flash/index.html. Klicka sen på trailer som står på bilden längst bort (på bilden är Mark Ruffalo).
Men nu ska jag gå och äta!
See ya!
Hugs, Ida<3


Se Lopez tvillingar!

På världens sötaste bild från tidningen People, ser vi Jennifer Lopez, men denhär gången, som mamma till två små söta barn som fått namnen, Max & Emme. Tvillingarna fick se ljuset den 22 februari i år. När Lopez var gravid med tvillingarna gick hon upp 20 kilo och är nu fast bsluten om att få bort dom så fort som möjligt. Hon har till och med flugit in hennes personliga tränare till New Yourk från Kalifornien, och vill gå ner minst 10 kilo direkt.

Själv så tycker jag att hon kanske kunde vänta lite med att träna och ha sig, och vara lite mamma nu när hon har blivit det. Hennes barn kanske vill ha sin mamma där nu. Men det är klart, hon är kändis och går på massor utav galor hela tiden. Så det är klart att hon måste hålla sig i trim!
Kram! Ida.<3

Patrik snuddade på mållinjen!

Var ni en av dom som tyckte att Patrik Isaksson borde ha knipit platsen i Andra chansen?
Då är du inte ensam. Nu släpps röstfaktan och visar att Patrik snudde på mållinjen - med 41 röster som skillnad. Det ni! ;)

Just nu sitter jag och kollar på Top Model, men ska erkänna att jag är mer koncentrerad på datorn så jag hänger inte helt med, haha! ;) Ska snart sussa, lång dag i skolan imorgon och jag vill INTE somna mitt på lektionen!


Pusspuss,
Martina. <3

BILDEXTRA! Björn Gustafsson och Linda Bengtzing!

Linda Bengtzing, från melodifestivalen med låten "Hur svårt kan det va" och ståupp-komikern Björn Gustafsson festar på en efterfest tillsammans.

Igår hölls aftonbladets TV-prisgala på Oprakällaren i Stockholm, där de svenska folket kunde rösta fram sina favoritprogram och profiler. Efter galan blev det ju såklart dags för efterfest, och gissa vilka man hittade där tillsammans? - Jo! Linda Bengtzing och Björn Gustafsson som dansar och har trevligt tillsammans.
Linda har tidigare sagt att hon tycker om yngre killar, så vem vet? Linda är 36 år och Björn 22 år.
Maby love is in the air? Nej det hoppas jag verklige inte! Aldrig i livet, jag älskar ju honom, Herregud! Nej det får Iinte hända! Linda, håll tassarna borta ifrån våran GoseBjörn! ;)




Onsdag.

Hej allihopa!
Hur är det? Själv är det bra, bara lite skoltrött numera. Men det löser sig då det är lov imorgon efter skolan!
Då ska jag bara slappa och verkligen sova ut, och självklart - blogga en massa! Sen får jag nog min månadspeng på lovet så då ska jag verkligen iväl och shoppa, men det gillar inte mina föräldrar. Ni förstår, såfort jag får mina pengar lika fort är dom slut, jag köper upp dom så fort, jag måste verkligen lära mig att spara! Någon som har samma problem? Jag tänker alltid att jag ska köpa någon slagt spargris som inte går att öppna över huvud taget! men då är problemet att jag kommer inte att lägga i pengarna. Någon som har något tips till mig? =/
Jaja nog om ekonomisnack. Jag var i skolan idag och hade tråkigt som vanligt. På gympan så fick vi lära oss yutzy (stavning), vi fick lära oss att slänga personer och såna saker. Sen kom jag hem därifrån och satte mig vid datorn och gjorde sedan läxor, vilket jag gör nu också -_- Men det är lika bra att få det gjort redan nu så man slipper få läxor över lovet, för det vill jag absolut inte! Eller vad säger ni, har ni några läxor över lovet?
Hugs,
Ida<3
 

Måns nya flickvän!

Några veckor efter uppbrottet med flickvännen Helena Thiman har nu Måns Zelmerlöw skaffat sig en ny flickvän - ingen mindre än sångerskan & modellen Marie Serneholt! De berättade om sin kärlek igår på Aftonbladets TV-gala.

- När jag gick ner för Karlavägen och kände fjärilar i magen. Jag kände nästan för att börja skutta ... Jag är verkligen jättejättekär och sjukt lycklig, säger Måns till Aftonbladet. I en röstning som Aftonbladet hade i februari frågade de läsarna vem de tyckte Måns skulle börja dejta istället för Helena. Marie Serneholt fanns med som alternativ, men kom varken etta eller tvåa. De platserna kneps av Agnes Carlsson och som tvåa kom alternativet att en själv skulle dejta Måns. Hur kommer det nu gå för Marie & Måns? Ja, det återstår att se...






Kram,
Martina.


Klart!

Heej!

Nu är konserten över! woho ! :P Det gick nte bra ska jag säga! Min mic funkade inte, typiskt.. Men jag ska vara med fler gånger, så det är nog lugnt :). Så min dag har varit = sångdag! Imorgon blir det skola igen och en heeelt vanlig skoldag dessutom! =D Göttelligöttgött! Jag kan säga att det börjar hetta till lite på killfronten hos mig nu! Ville bara säga det!

PUSS, Ida<3

Tisdag, konsertdags!

Hejsan!

Ett tag sedan jag skrev här, men har inte hunnit! Men nu hinner jag!
Idag har vi övat till föräldrarmötet hela dagen i skolan, och sjungt för dom små!
Det gick Rätt så bra, vi kan bättre vet jag! ;) Till ikväll har jag fått låna en klänning utav Martina som jag ska ha på mig. En svart med oranga, rosa och vita blommor längst ner. Det kommer nog gå jättebra sen kan jag tro! :D
me ha det bra! Ska kolla på OC nu straz och äta!
PUSSAR, Ida.<3

Nervös. Nervös. NERVÖS!

Hej sötnosar! :)
Hur mår ni?
Sjöng för nån timme sen för åk 0-5 + lärare. Var faktiskt inte såå nervös innan, det var ändå rätt kul. ;)
Kändes inte som det bästa uppträdandet vi gjort men jag är ändå nöjd.
På ett sätt var allt över så fort att jag inte riktigt vet hur det gick! Men men...
Om några timmar ska vi sjunga igen för föräldrar + ett par elever & lärare. Lite värre än att sjunga för småbarnen som man impar på ganska lätt...

Har funderat på det här med sommarjobb och bestämt mig för att jag skiter i det, förutom om någon skulle fråga såklart. Eftersom jag bara kommer vara 14 år till sommaren är jag inte så attraktiv på arbetsmarknaden...;) Jag får se det här som min sista fria sommar! Jag ska ju vara i Italien i en månad så sommarjobb kanske skulle vara lite olägligt ändå. :)



Massa kramar,
Martina.

When you least expect it...

Vaknade upp imorse vid tjugo i sju, trött som vanligt. Jag måste ligga kvar minst en halvtimma innan jag känner mig någorlunda pigg, någon som känner likadant? ;O
Hursomhelst, efter en stund kommer mamma in och berättar att det är snöstorm.
Va?! Så kollade jag ut genom fönstret. Stora vita snöflingor hade fastnat på fönsterkanten.
Det är ju mars! Och igår var det soligt och varmt. Shit...
Mars är verkligen en månad som skiljer sig från de andra resterande 11.
Det känns som om hälften av alla man känner fyller år i mars, det kan snöa ena dagen och vara varmt den andra, för att sedan vara varken eller. Mars är väl övergångsstadiet.
För i februari kan man förvänta sig att det ska snöa, men inte i april, absolut inte!


Imorgon ska jag och ca 15 stycken andra repa hela dagen. Gött!
Gött för att jag bara är med på en av låtarna och kan slappa, gött för jag slipper alla lektioner och GÖTT för att jag får sjunga på skoltid. Wünderbart.



Massa kramar,
Martina.

Bloggfeber!

Har precis varit inne lite på Stureplan och kollat bilder från gårdagens Melodifestival, sparade varenda bild med Björn! Självklart ska ni få se bilderna här. :)
Och helt apropå ingenting, jag har nu kommit på att jag är helt besatt av bloggar!

Jag följer Ebba von Sydow (Veckorevyn.com), Sigrid (Webblogg.se), Kenza (Blogg.se), Anna Hibbs (Stureplan.se), Michaela Forni (Stureplan.se), Katrin Schulman (Stureplan.se), Linn Gustafsson (Stureplan.se), Elin Kling (Kanal5.se) och Natascha Peyre's (Blogspot.com) blogg. Dagligen.

Inte att jag kollar in då och då.
Åh nej. Varje inlägg. Och när började det här?
Jo, det började med Ebba och Sigrid's. Sen har det bara fortsatt...nej, nu får jag sätta en gräns!
Överkonsumtion är inte bra. Icke.



By the way, här är bilderna. ;)







Kram Martina. <3

Martinas vecka: Gossip Girl, påskfirande och en massa rep!

Den här veckan har varit upp och ner, ibland stressigt och ibland alldeles för tråkig...;)
Här följer min vecka härnäst!


Måndag:
Skola och kanske repa, senare plugga & kanske vara med någon.
Tisdag: Repa hela dagen, sedan sjunga för åk 0-5 och gå hem några timmar. Sen till skolan igen för att sjunga på föräldramöte. Missar Gossip Girl så det får man kolla på onsdag istället, inspelat. ;)
Onsdag: Tråkig dag i skolan, tyvärr! Gymnastik, svenska och bara tråkiga ämnen. Sen kalas och efter det är det Top Model/Grey's Anatomy!
Torsdag: Sista dagen innan ledigheten! Yihoo! Lång dag i skolan också, med slöjd, hemkunskap och massa sånt. ;p Vi ska baka rulltårta, tycker oftast inte om det, men vi får se! ;)
Fredag: Ledigledigledig! :D
Lördag: Påskafton! Ska på konfirmation, eller kan det vara på söndagen? Hm...
Söndag: Tråkig dag som vanligt, får se vad jag hittar på! :)




Massa kramar,
Martina. <3

Lördag.

Hejsan!
Nu är det lördag igen. Igårkväll kollade jag på let´s dance och Hjälp. Danny åkte ut ur let´s dance! :o
Snacka om att dom kommer få mindre tittare nu asså! Så dåligt tycker jag att han åkte ut. Okej, han kanske dansade sådär men han är ju fin att kolla på! Intesant? :P
men idag ska jag vara med Elina hemma hos mig, vi ska väl hitta på nåt kul! :) Ikväll är det den stora kvällen som alla har väntat på hoppas jag; melodifestivalsfinalen! Jag kan inte bestämma mig för en som jag tycker ska vinna men jag har valt bort: Amy Diamond, Frida ft. Headline, Christer Sjögren & BWO. Sen spelar det ingen roll vem som tar hem segern!
Dom som tävlar är: Charlotte Perrelli, Linda Bengtzing, Sibel, Rongedal, Christer Sjögre, Amy Diamond, Frida ft. Headline, Nordman, Sanna Nielsen & BWO. Vilka tror ni vinner? :)
Kramar, Ida.<3


Kvällen närmar sig.

Hej!
Nu börjar kvällen komma hit in till Varberg och det börjar mörkna. Klockan är 18,45 PM ;) och det betyder ju att det bara är 1 timma & 15 minuter kvar till Let´s dance och 2 timmar & 45 minuter kvar tills Hjälp kommer.
Jag älskar kvällarna på helgen när man bara kan slappa och kolla på bra program på TV! Gör inte ni det?
Min kusin Elina ska sova hos oss inatt så det blir ju extra mysigt då! :) Vad ska ni hitta på ikväll? Ut och festa eller bara sitta hemma oh ta det lugnt?
Puss, Ida.<3

Skojakt!

   

Nu är det snart dags för skojakt! - vårskor. ;) Har ni reda hittat era i år eller?
Det har inte jag, har inte äns börjat leta, men det tänkte ag göra snart.
Dehär skorna är från Scorett och DinSko. Jag kan inte välja vilka jag ska köpa,
så ni kanske kan hjälpa mig att bestämma mig? <3

PUSS, Ida.<3

Fredag.

Heeej! <3
Nu är det helg! Jippi! - äntligen! Man går ju och väntar hela långa veckan på helg ju! :P
Min dag idag har vart som vanligt. Skola och sånt :) Vi repade också idag inför föräldrarmötet, och det gick väl bra tycker jag :) Och vet ni?! :o Ikväll är det let´s dance & Hjälp också! :o <3 Skitkul ska det bli!
Snart ska jag också kolla på OC.
ha det bra pussss! <3

Läxor & läxor i stora lass..

Hej!
Jag försöker få gjort lite läxor här nu men det är ju bara så tråkigt!
Så jag tog en paus och tänkte blogga lite istället! :) Mycket roligare!
idag har jag försökt lista ut om jag har en ljus eller mörk röst! x)
Haha, men jag undrar verkligen det. Jag frågade Martina och hon tyckte
att jag hade en Elin Lanto-röst, och det va pecs vad jag ville höra! :D
(Jag vill ha ljus röst! ;P)
jag vill bara tipsa er om en sida sen också som jag hittade innan,
som jag inte hade någon aning om att den fanns den heter:
www.salongK.se  . I förra inlägget skrev jag om hur man får fin hy så
kolla den sidan! Står om både kändisar och skönhet, mode m.m!

Men nu måste jag gå och fortsätta plugga! {Mamma blir crazy annars! ;)}
Så pusss!! <3 Ida.

Så får du vacker hy!

Är din hy skrovlig och ojämn, har mycket finnar och det går inte bort? - då tycker jag att du ska ta dig tid att läsa detta tipset som jag nu ska ge dig. Du behöver varken exklusiva krämer eller dyra behandlingar för att få en vacker hud. SalongK.se listar 10 enkla tips som får ditt ansikte att stråla!

Rengör lagom
Du kanske tror att ju mer du rengör ditt ansikte, desto renare och vackrare blir det. Fel! Att rengöra huden för mycket är en vanlig anledning till att huden blir extra känslig. Anledningen är att allt skrubbande och tvålande leder till att hudens underlager, som är en naturligt skyddbarriär, sakta men säkert skrapas bort. Se därför till att du använder rengöringsprodukter som är speciellt anpassade till din hudtyp - och använd dem med måtta.

* Ge huden en time-out
Ansiktskrämer ser inte bara till att huden återfuktas, de ser dessutom till att hudens naturliga oljor inte försvinner. Och det låter kanske bra, men har du lätt att få finnar är det dåliga nyheter eftersom de frodas i oljiga miljöer. Se därför till att hoppa över den feta nattkrämen då och då - på så sätt får huden en chans att andas och återhämta sig.

* Ånga bort orenheter
Behöver du en snabb och djup rengöring? Häll kokande vatten i en skål och blanda i citronjuice och rosblad. Håll sedan ditt ansikte över skålen och lägg en handduk över huvudet så att ingen ånga försvinner. Ångan kommer att friska upp dig, främja andningen och dessutom göra det lättare att behandla eventuella pormaskar. Rengör ansiktet som vanligt efteråt och avsluta med kallt vatten för att stänga porerna.

* Tänk stort
När du rengör och smörjer in din hud, kom ihåg att den faktiskt sträcker sig från hårfästet och ner till nyckelbenet. Många av oss glömmer med andra ord helt bort halsen, vars hud är extra känslig och tunn och därför behöver extra mycket omsorg.

* Sov med ett rent samvete
Gå aldrig och lägg dig utan att tvätta bort allt smink först. De artificiella produkterna hindrar huden från att fälla bort döda hudceller och att andas fritt. Dessutom kan du i värsta fall vakna med utslag och finnar. Ingen vidare god morgon, eller hur?

* Glöm inte näsan
Många av oss glömmer bort nästippen när vi rengör ansiktet, vilket kan medföra att den blir oljlig och fet. Rengör därför näsan noga med små, cirkulerande rörelser för säkerhets skull!

* Håll håret borta
Det är kanske lättare sagt än gjort men försök att hålla håret borta från ansiktet. Har du använt hårprodukter kan de smeta av sig på huden och orsaka finnar och utslag. Särskilt viktigt är det att håret hålls undan på natten - sätt upp det i en hög hästsvans så besparar du dessutom ditt överhår onödigt slitage.

* Tänk på ögonen
Det är oftast både lättare och skonsammare för din hud om du använder en speciell ögonmakeup-remover för att få bort sminket kring ögonen. Detta eftersom många av dem innehåller oljor, vilket löser upp mascaran och andra produkter på nolltid. Avsluta med att skölja av ansiktet.

* Tvätta händerna
Se till att dina händer är rena innan du pillar dig i ansiktet. Använder du foundation, investera i en svamp eller särskild foundationpensel för ett sammetsmjukt resultat.

* Gör alltid rent först
Se till att ditt ansikte är rent innan du sminkar dig på morgonen. Applicera också en ansiktskräm anpassad för din hudtyp innan du plockar fram foundation och puder. Ett väl rengjort och återfuktat ansikte är a och o för att sminket ska fästa ordentligt - och för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Torsdag.

Hi sweetheart´s.

Allt bra? Själv mår jag bättre än igår och var i skolan idag.
Dagen började med sovmorgon till kvart i tio och fortsatte
sedan med övning inför konserten.Sen blev det äntligen
dags för mat och jag som var så hungrig! - då var det världens
äckligaste soppa! :S Usch & fy! Så jag är ju såklart vrålhungrig nu.
Men sen efter maten var det rätt lugnt, eller lugnt är det ju såklart
aldrig i våran skola! ;) Men lugnare än vanligt kanske jag ska säga.
Slöjd och sen bar det av hem :)
Senare så ska jag plugga till Spanskaprov, Matte & Engelska.

Men nu ska jag gå och få något i magen! Pusss Ida.<3

MelodifestivalsNYTT!

Aftonbladet har idag avslöjat alla medverkande i finalen på lördags ekonomi. Och här är det en enorm blandning, tro mig. På första plats hittar vi Christer Sjögren med en inkomst på 518 600 kronor.
Sist? Där hamnar, inte helt otippat, Mats Wester från Nordman med en inkomst på 0 kronor.
Det som är bäst med Melodifestivalen är ju dock att det inte spelar någon roll vilken inkomst man har - det är ju inte det som avgör. ;)


För 3 dagar sen släpptes Melodifestivalsskivan och nu börjar även många av artisterna göra som små kampanjer. Gert FylkingRix MorronZoo har dragit igång en kampanj för att Christer Sjögren ska få åka Eurovision Song Contest till Belgrad och imorgon medverkar Amy Diamond i "Så ska det låta".
- Vi är senare i redigeringen och det gick inte att göra ändringar, sa projektledaren Ann-Christine Blixt till Aftonbladet och SVT tror inte på någon så kallad "Så ska det låta-effekt".
Charlotte Perrelli ska göra intervjuer och på fredag uppträder Rongedal i TV4 Nyhetsmorgon.

Det är en kamp utan dess like, men den stora frågan är - vem lyckas knipa flest röster...?




Hundratals kramar,
Martina. <3

Britny Spears nya musikvideo är animerad!

Britney Spars nyaste musikvideo med låten "Break the Ice" är en animerad video.
I videon ser man Britney som en tecknad tjej med långt blondt hår.
Kroppen kanske är lite mer vältränad än vad den är påriktigt, men men.
Det är rätt häftigt att Britney klarar av att göra nya låtar och videor samtidigt som det står om världens skandaler om henne i tidningarna. Eller vad tror ni? Kommer hon att lyckas klara sig ur denna sits?


De första bilderna ur videon "Break the Ice".

Leona Lewis i tårar!

Leona Lewis som slog i genom med singeln "Bleeding love" för inte så länge sedan, var i måndags på besök i Johannesburg, sydafrika på ett HIV/Aids-center. När hon såg alla barn & ungdomar bröt hon ihop i tårar.
Leona var där på uppdrag av välgörenheten Sport Relief.
Hon berättar att den hjärtskärande historian om en mormor som uppfostrat sina tre barnbarn efter det att deras mamma gått bort i Aids till slut blev för mycket för henne.
Det är tur att Leona har ett så snällt hjärta. :') Ellerhur?
Kram, Ida.<3


Vanessa Hudgens in my heart!

Om jag är ett VanessaHudgens-fan? ja det är jag!!
Det kan ni skriva upp! Jag älskar också Zac Efron
så för mig som ett fan av bådatvå så är det ju verkligen
skitbra att dom är tillsammans också! :)
men jag undrar om det inte är slut snart? :/ Jaja.
Men jag har plockat ut Vanessa Hudgens klädstil
som jag också är hur förälskad i som helst!!
Take a look vettja´! :)<3
Kramar, Ida

The Best Of Vanessa Hudgens:


Om jag får välja en vardagsstil och en "rödamattanstil" så väljer jag den sista bilden där hon har ett grönt linne och ett par ljusa jeans som vardagsstil (älskar dem!) och som "rödamattanstil" så väljer jag nog den svarta klänningen med en rosett :) också jättefin! Men jag tycker om allting där uppe!
Vad tycker du ? :)



Onsdag.

Hejsan.
Jag sitter hemma sjuk idag igen, men känner mig
i alla fall en aning bättre än igår som tur är, så imorgon
går jag nog till skolan igen. Under tiden har Martina varit
snäll och informerat mig om lite som har hänt i skolan,
men det som jag missat som jag skulle vilja vara
med om var utlottningen till våran film som vi ska göra,
då jag fick en roll som huvudrollen Ellies bästis Corrie.
(Martina fick huvudrollen.)
Filmen är baserad på en bok från början som heter:
Imorgon när kriget kom, den finns inte på film ännu.
Dom har också övat en del införföräldrarmötet där vi
 ska sjunga och uppträda som kommer
äga rum på torsdag nästa vecka, alltså den 18 Mars.
Sen idag på NO:n så skärde dom i fiskar, som var döda såklart ;-)
Men det skulle ju vara rätt roligat att få se tycker jag, men Martina
tycker att det var sådär kul ;-)

Hittills idag så har jag sovit länge och sen kollat på TV och läst.
Det finns ju inte så mycket att göra när man är hemma och sjuk..
Vad brukar ni göra när ni är hemma och är sjuka?
Ge mig några tips så att jag slipper ha det så tråkigt!
Puss, Ida.<3


Boken: Imorgon när kriget kom.
{Klicka för att se större bild}
Betyg: ♥♥♥♥♥ av 5 möjliga.

Sibel - Sanna, Linda och Charlotte's hårdaste konkurrent?

Sibel Redzep känner de flesta igen från Idol 2005 eller från Melodifestivalen i år.
Från Andra chansen gick hon i lördags vidare till finalen i Stockholm.
Men varför var det så tyst om henne 2006 och 2007?
Jo, hon bestämde sig för att gå färdigt skolan först till skillnad från de flesta andra. Ett smart val, inte sant? ;)
Sibel tävlar med låten
That's Where I'll Go, själv tycker jag att den är så otroligt fin.
Låten inleds med textraden "Even If I could, I wouldn't leave you crying" och avslutas med själva låttitlen "That's Where I'll Go".
Sibel är för tillfället singel och säger att hon inte vill ha någon just nu för att hon vill kunna fokusera helhjärtat på musiken. På lördag tävlar alltså Sibel i Globen, men redan imorgon kan du köpa hennes debutalbum "The Diving Belle". 


image79
bild: stureplan.se


Tjingeling,
Martina. ;)

Bilddagboken eller Lunarstorm?

Det har ju pratats mycket om att Lunarstorm håller på och går i konkurs
pågrund av för få läsare. Men bilddagboken däremot har ju hur mycket
medlemar somhelst just nu. När jag och Martina är på stan brukar vi alltid
känna igen massor av folk som vi har sätt på Bilddagboken.

Lunarstorm måste nog göra något åt sidan nu fort innan dom inte har någon
medlem kvar. Jag är medlem på både Lunarstorm och Bilddagboken men
jag föredrar nog mer Bilddagboken (som också förkortas bdb).
Men på senaste tiden har jag inte orkat vara inne där, jag bloggar istället! :)

På bilddagboken kan man lägga upp bilder med rubrik och text till hur ofta man vill.
Sen kan vänner runt om i Sverige gå in och kolla på dina bilder, men det kan du
bestämma själv vilka du vill ska få kolla på dina bilder, bara vänner?, folk som är
inloggade på bilddagboken? eller folk som inte ens har bilddagboken?.
Sen kan ju du också självklart kolla på andras bilder.

På Lunarstorm gör man igentligen inte så mycket. Man kan chatta och ta kontakt
med varandra. Sen har man en press där man kan skriva lite om sig själv och lägga
ut en presentationsbild, man kan också lägga ut bilder i ett galleri.
Inget vidare tycker jag. 

Vad tycker du om Bilddagboken och Lunarstorm?
Vilket är bäst? eller gillar du inte något av det? :)

Kram, Ida.

Shayne Ward.

Shayne Wards låt If thats OK with you, har gått rakt in i mitt hjärta,
har den gjort samma sak på dig? Om inte, prova här nedan så får
du se!

Hugs,
Ida.



Sjuk + dagens tips!

Hej Sötnosar!

Jag ligger hemma och är sjuk idag..
Typ feber och har en förfärlig huvudvärk, usch då verkligen inte kul!
Jag gick upp på morgonen vid sextiden som alltid men kände mig inte bra
så jag fick stanna hemma idag. Jag kröp ner under mitt täcke och somnade om
till 9-10 någonstans där imellan. Sen gjorde jag frukost och satte mig och kollade på
DagBoken. Sjuk bra film asså! Så därför vill jag tipsa er mina vänner att ni ska kolla
på denna underbara kärleksfilm! - om ni inte redan sett den vill säga, eller varför
inte kolla igen? ;)

Så dagens tips:
Filmen; Dagboken.



{Klicka för att se större bild.}

Kramar, Ida.<3

Idas veckoplanering!

Måndag: Skola, OC och plugga SO & SV. Va med Martina. Sen senare på kvällen ska jag kolla på American Idol! :)
Tisdag: Skola, OC, kanske träffa Martina, Sen ska jag kolla på Gossip girl :) (om jag inte missar det)
Onsdag: Skola, OC, plugga, TV, träffa någon kompis?
Torsdag: Skola och sovmorgon!, OC, träffa någon?, Plugga & TV! :D
Fredag: Skola, OC, Helg, Let´s dance & Hjälp :)
Lördag: Sova länge. Kanske stan, slappa & till kvällen - melodifestivalen final!
Söndag: Sova länge! Slappisch!

Inte så mycket planerat denhär veckan men det fylls väl kanske på! :D
Vad är era planer för veckan? :)

Ha det bäst!, Ida.

Best of: Rachel Bilson

26-åriga Rachel Bilson är både känd som skådespelerska och som stilikon.
Det är väldigt delat - vissa ser henne mest som en stilikon och vissa som en skådespelerska.
Jag ser henne som både och - fantastisk på båda sakerna.
Men nu ska vi fokusera på Rachel som modestjärna!

Rachel's favoritmärken är Chanel och Stella McCartney.
Hon har en passion för skor och älskar att köpa vintage-väskor och skor, vilket ofta märks.
Blandningen är stor - dyra klännngar värda hundratusentals kronor blandas med väskor som kan kosta mindre än 50-lappen. Hennes stil är hyllad av många, och själv tycker jag att hon har en av de absolut snyggaste stilarna i kändisvärlden.

Vad tycker ni?







Kram,
Martina. :)

Fjortisar, emo's, bimbos.. vad tillhör du?



Hej!

Fjortisar, emo's, bimbo's,  Bitchiga typer, nördar - you name it.
Vi ungomar är allihopa indelade i någon grupp, vilket är hur synd som helst..
Varför måste folk placera alla i grupper igentligen?! Helt sjukt, och det dumaste
är ju när man gör det med en person som man inte ens känner & aldrig snackar med.
Själv blir jag kallad för fjortis vilket Martina också blir. Men dom personerna
känner varken mig eller Martina, riktigt riktigt sjukt tycker jag! Jag ser inte
Martina som fjortis och inte mig själv heller! Verkligen inte.
Man är antingen Emo, Bitch, Fjortis, Nörd, Plugghäst, Bimbo och massor av andra saker!
Riktigt dumt, för man är ju inte sån som dom andra tror att man är, man ska ju bli tagen
för den man är och inte för t.ex. fjortis, för man är ju den man är.
Så bara för att jag skriver och läser bloggar är jag en datanörd då eller?! - nej det hör inte ihop,
bara för att ja tycker om att skriva och läsa era andras bloggar så betyder ju inte det att jag
är datanörd eller något sådant bara för att det finns på datorn, okej dåligt exempel men men...
Alla gillar ju inte samma saker.

Lite underligt tycker jag.. vad tycker ni? Ska ma bilda sin egen uppfattning om personen
och placera dem i grupper eller ska man ta personen för den den är? För alla är vi ju
unika!

Kramar, Ida.


Vad händer i kändis-Sverige just nu?

Vilken skräll! De gick inte vidare första omgången ens, Carola & Andreas...herregud!
Kan inte säga att jag är besviken, hejade på Sibel & Nordman men...Sverige sviker ju Carola.
Hon litade på oss, lite för mycket, inte sant?
Carola sa i lördags saker som "Det är som om jag bränts på bål" och "Det känns som att det var sista gången nu". Well, man vet aldrig...

Daniel Da Silva, som dansade sig ur Let's Dance för några veckor sen tillsammans med Linda Lampenius, ska gifta sig med sin Helena Dahl. I inte mindre än ÅTTA ÅR har de burit ringar, men inte bestämt sig förrän nu.
Helena friade på skottårsdagen och nu ska de snart gifta sig. Grattis till Daniel och Helena, alltså!

Det var allt för ikväll, ska snart sussa, skola imorgon... ;)




Massa kramar,
Martina. <3


Finalisterna i Melodifestivalen!

FINALISTER!

Sanna Nielsen, Foto:SVT
 
Sanna Nilsen.
Empty Room.
Rongedal, Foto:SVT 
Bröderna Rongedal.
Just A Minute.
Amy Diamond
Amy Diamond.
Thank You.
Christer Sjögren
Christer Sjögren.
I Love Europe.
Frida, Foto:SVT
Frida feat. Headline.
Upp o Hoppa.
BWO, Foto:SVT
BWO.
Lay Your Love On Me.
Linda Bengtzing, Foto:SVT
Linda Bengtzing.
Hur Svårt Kan Det Va.
Charlotte Perrelli, Foto:SVT
Charlotte Perrelli.
Hero.
Nordman, Foto:SVT
Nordman.
I Lågornas Sken.

Sibel, Foto:SVT
Sibel Redzep.
That Is Where I'll Go.


Vem ska vinna? :)

Kramar / Ida.

Björn var oskuld tills han fyllde 20!



Björn Gustafsson - Sveriges hetaste komiker just nu, var nyligen med i en
intervju där han avslöjade att han väntade med att "leka med tjejerna" tills
han fyllde 20 år.

Björn. Honom känner ni väl igen ifrån melodifestivalen där han hade sina
små mellanaktsnummer? Som var sjuukt roliga!
(I något tidigare inlägg kan ni se hans framträdanden)
Han har gått från anonym komiker som bara några få personer visste om
till en utav Sveriges största komiker, på bara några veckor!
Men det är han ju värd, intesant? ;) Han får beundrarbrev i mängder och
tonårstjejerna älskar honom! (En utav dom är jag!) 

Igentligen så talar Björn helst inte öppet om sitt privatliv men denna gången
gjorde han ett litet undantag och gick med på att låta intervjuas i talkshowen
"Robins" i SVT, i ledning utav Robin Paulsson.
Robin försökte göra alla tonårstjer en tjänst och frågade vilken typ utav flickor
som Björn brukar falla för, men sveret blev en besvikelse..

- Jag leter ju inte direkt. Säger han i intervjun, men berättar också att han
uppskattar människor som "inte gör sig till".
Jajemen, så är du den typen som inte låtsas vara någon annan, så kanske
du har en chans.. tänk på att det kan vara en viktig sak att inte "göra sig till".

Puss, Ida.

Tur av krossad spegel!

Todiloo! ;)

Wat'z up everybody? ;P
Det va ett tag sedan! Jag har inte hunnit sitta så mycket fråmför datorn
dom senaste två dagarna så det har bara vart Martina som har fått sköta
bloggen. :) Men det har ju gått bra ser jag!
Idag är det Lördag och melodifestivalen + sesongsstart för talang 2008!!!
Innan idag så skulle jag städa här hemma lite i min lillasysters rum, och
på väggen så hänger det en spegel...och gissa vad jag gjorde - just det,
tog sönder den! :s Är det gammal skrock som säger att man kan få otur i
vad är det nu... 10 år? eller 5 år? Jaja, what ever. Jag blev i alla fall rädd!
Men mamma sa att jag inte behövde vara rädd. Men jag tror faktiskt att
oturen har vänt i stället! Haha! Jag har haft bra hårdag! :o vilket jag inte brukar ha,
ja och sen är det en sak med en kille som har hänt, men jag går inte in mer på det! ;)

PUSSAR!
Ida.<3

Vad gillar ni att läsa om?

Vi behöver verkligen hjälp av er läsare! Vad tycker ni är roligast att läsa om, vad gör en bra blogg? :)
Kommentera och hjälp oss, det betyder en massa! :)


Kramar,
Martina. <3

I love you too much, baby

Tjosan hoppsan! Haha... :D
Sitter hemma, ska snart gå till Ida & gå till skolan för rep.
Blev en väldigt lång rast så varför sitta i skolan och slöa den tiden? ;)
Alla låtar ska det övas på, men jag & Ida kommer antagligen bara vara med på en, händelsevis två.
Det sket sig med ena låten, men det vara bara bra! Så nu är det bara Suspicious Minds som gäller, verkar det som! Senare ikväll blir det mys framför Let's Dance och förhoppningsvis ett samtal från min morbror...
Hans tjej ska föda närsomhelst nu, de är på sjukhuset, så himla spännande! Min första kusin på mammas sida! =D Spännande, spännande....hur ser eran dag ut? :)



Massor med fredagskramar,
Martina. :)

Fräscht och rent!

Har kikat lite på Style.com, och sett att den starkast lysande trenden i höst i sminkväg är naturella smikningar, med endast en dutt läppglans så är du färdig!
Så andas ut - i höst kan ni gå utan smink hela tiden!
Själv vågar jag inte, har man börjat sminka sig varje dag så går det inte att sluta, tyvärr!
Synd är det, skulle gärna skippa det ibland...

Här nere får du se bilder på designers som satsat på fräscha, naturliga sminkningar!


1. Burberry Prosum
2. Emilio Pucci
3. Stella McCartney
4. Alessandro Dell'Acqua
5. Calvin Klein
6. Donna Karan
7. Missoni



Kram,
Martina. :)

H&M köper Weekday, Monki & Cheap Monday!



Hennes & Mauritz köper 60% av Cheap Monday, Weekday OCH Monki. För rimliga (eh?!) 564 miljoner spänn!
Monki är en av mina absoluta favoriter av klädesaffärer, varje gång jag varit i Stockholm har jag velat ha en hel drös av grejor därifrån! Weekday har jag köpt Cheap Monday-jeans på så man har ju kontakt med allt, haha. ;)



Massa kramar,
Martina.


Spring Shoes for you!



När jag säger Spring Shoes så menar jag ju såklart inte när man springer,
som det heter på svenska utan Vårskor såklart! :D
Här får ni lite smakprov på vad våren har att erbjuda för skor till dig!

Puss, Ida.

Patrick Swayze dör om 5 veckor!

Patrick Swayze, Patrick Swayze har bara fem veckor kvar att leva!
                                           PATRICK SWAYZE.

Hollywoodskådisen Patrick Swayze har bara fem veckor kvar att leva,
rapporterar tidningen National Enquirer. Patrick har tydligen ägnat senaste
månaden åt att ligga på ett cancercenter. Han är då drabbad utav cancer..
Hoppas du kommer få en underbar sista stund i livet Patrick.


Detta måste ju kännas hemskt för honom! Att veta NÄR man ska dö liksom!
Fy f*n säger jag! :S Hoppas nu att han kommer över det fort så att han kan
leva livet i dom sista fem veckorna! LYCKA TILL!

Kramar, Ida.

Best of: Mischa Barton



Mischa Barton...det finns så många förklaringar på hennes stil. Den är varken billig vintage eller dyr couture, den är både och. Det är varken hippie-chic eller elegant, den är både och.
Här ovan har jag samlat ihop några av hennes hundratals outfits. Min favorit är nummer tre, en härlig blåsa från Marchesa. Vad tycker ni?

Kommentera!



Kram,
Martina. :)


Spring News!

Jag har lagt ihop en salig blandning utav massor av vårkläder som
jag hoppas ska ge dig lite inspiration om hur du ska se ut i vår.
Vissa utav kläderna finns i fler färger, gå in på affärernas hemsidor.

www.lindex.se
www.hm.se


image51
What do you think? ;)

Kramar,
Ida.<3






I blickfånget: Sabina Karlsson

Sabina Karlsson är 19 år, kommer från Växjö och jobbar som modell.
För 2 år sedan var hon med i Top Model Scandinavia, men vann inte, istället fick Freja Kjellberg Borchies platsen som etta. Men det gjorde inget, eftersom hon gått ett par stora visningar ändå, för bland annat Jean Paul Gaultier, Betsey Johnson och Martin Grant. Så himla mycket mer har det inte varit dock, men hon är ju bara 19 år än så länge, så what's the rush? ;)
Sabina tillhör modellagenturen Mikas som är Sveriges största modellagentur. Här är även några av Sveriges största modeller med, som till exempel min favoritmodell Mona Johannesson, Elsa Hosk och Mini Andén.
Det var allt för den här gången - men snart kommer det en ny stjärna som vi sätter i blickfånget! ;)


Kram,
Martina.




Black and white? NEJ!

Våren och sommaren 2008 bjuder på färg i mängder! Glöm vad svart, grått, lila & brunt innebär, välj roliga färger som gult, blått, rosa & grönt istället. 80-tals trenden är stor i vår, så satsa redan nu!
Själv ska jag nog slå till på något av det nedan, hm...


image50



Kram,
Martina. :)


God kväll!

Hejsan!

Hur är det? Själv är det bra. Har vart i skolan idag och sedan pratat med två kompisar som har vart taskiga mot mig.. Och så blev det lite missförstånd mellan mig och Martina, =/ Inte så bra! Så nu går hon och är sur på mig! Igentligen är det ingen sak att bråka om, men missförstånd kallas det ju då! :( Idag har jag kollat på OC och ätit, jag försöker oxkså förbreda ett tal till imorgon som jag inte alls vet vad jag ska prata om!! HJÄLP!
Det är så svårt! :S Nu ska jag snart äta och sedan kolla på American Idol och sen sova! Är så trött!
Ha det bra och ge järna tips om vad jag kan hålla tal om!

Pussar,
Ida.



Idas "fem bästa"!

Jag hade tänk lista någonting varje vecka!
Så denna veckan listar jag... sötaste/snyggaste kändiskillarna! ;).

1, Zac Efron! (Skådespelare & sångare)
2, Björn Gustafsson. (Ståupp komiker, medverkar även i melodifestivalen just nu som just komiker.)
3, David Beckham. (Fotbollsspelare & Modell)
4, Justin Timberlake. (Sångare & jobbar numera på skådiskarriären)
5, Benjamin McKenzie. (Skådespelare)


Martinas vecka

Här kommer en liten vecko-planering! :)


Måndag:
Gå i skolan, plugga hemma & kanske vara med någon kompis.

Tisdag: Rep inför föräldramöte & konsert & plugga. Kanske vara med någon kompis som alla andra dagar! ;D

Onsdag: Gå i skolan, sen efter skolan ska jag på dans-workshop. En dansgrupp vid namn Kamuyot ska lära mig & några andra dansa! Vi får se hur det går ... ;)

Torsdag: Gå på dansshow med skolan, då Kamuyot ska visa upp.

Fredag: Gå i skolan som alltid, och senare blir det kanske stan med några kompisar. Och Let's Dance, of course!

Lördag: Kolla på lillebrorsans träning & försöka hitta på något! Kolla på Melodifestivalen också, SÅKLART! :)

Söndag: Ja...söndagar är alltid tråkiga, inte sant? ;) Får försöka göra något roligt av dagen!



Kamuyot


Kvällskramar,
Martina. :) <3

Idas planer för veckan!

Måndag: Skola. Och sen hem till OC och Martina kanske. Sen plugga.
Tisdag: Skola. Sen hem till OC. Och kanske träffa någon kompis? Sen kolla på Gossip Girl.
Onsdag: Skola. OC. Och dans (Workshop) vid halv tre. Vi kommer att lära oss att dansa! Sen klockan nio kommer Top Model.
Torsdag: Skola. Och på dansföreställning. Sen OC och Pluggellipluggeli! ;)
Fredag: Skola. Och helg! Kolla på Let´s Dance och Hjälp! Så j*vla kul det är!
Lördag: Ingen skola. Sovit länge antagligen. Och kanske va med någon kompis. Sen Melodifestivalen (Anda chansen), Martina kanske ska sova hos mig också?
Sändag: Ingen skola. Slappdag brukar söndagar vara för mig! =) Och kolla på Singing Bee! :)

Vad blir era planer för veckan ?! :D
Hugs, Ida.<3


Idas vecko-sammanfattning.

Tjenare!

Min vecka har varit bra. Skola och så ju men det har väl funkat.
I Måndags så kollade jag TV och va i skolan och i Tisdags typ
samma sak :-), och så var jag med martina också.
Sen kom Onsdagen och då var det plugg och sen plugga till prov.
Provet får vi hoppas gick bra, jag tror det men man vet ju inte exakt. =P
På torsdagen va vi på Musikmöte eftersom att jag, Martina och några
till ska sjunga på ett föräldramöte i skolan., kul kul! Och det betyder ju
att vi missade lektioner! ;o haha! Nej om man tänker på min framtid
så är det kanske inte så bra men jag jobbar igen det sen :)
På fredagen va jag med Martina på stan efter plugget och sen kollade
jag på Let´s dance!! =D
I går (Lördag) så var jag hemma och kollade på Melodifestivalen och Björn<33
F*n vad jag älskar honom!! =D <3
Och idag har jag vart med Martina och vart ute och gått :)
vad har ni gjort i veckan då? :D

Puss, Ida.<3


Shopping.

Hej sötisar! :)
Är hemma hos Ida, bloggar medans hon äter. ;P
Iförrgår var vi i stan, och jag köpte ett par blå heltäckande strumpbyxor på H&M. Billigt billigt, fynda nu!
Fanns i turkost, orange, rosa...you name it. ;)
Ida köpte en vit halsduk på Gina Tricot också!

Idag blir det bowling & McDonalds med några vi känner i familjen då, så det ska bli kul! :D



Massa kramar,
Martina

Björn Gustafsson-så sööt!!<3

Hej!

Nu var melodifestivalens sista deltävling över för kvällen.
Mina favoriter var: Linda Bengtzing, Charlotte Perrelli & Sibel.
Ock självklart högst i topp... Björn Gustafsson<3
Hur söt får man vara?! Älskar honom något enormt asså!
Jag bara SKA träffa honom någon gång =D Tycker inte ni
att han är sööööt söt sööööööötast i världen typ? :D
Hehe. Nej jag ska inte bara prata om honom nu utan om, my day ofcourse.
jag vaknade vid kvart i nio och låg sen och läste en timma,
sen vid halv tolv så skulle min lillasyster på dans och under
tiden gick jag och mamsen på stan och kollade lite, och jag köpte
bara två par örhängen på Ur & Penn :), men fina va dom (=.
Ses åkte vi hem och då var det bara slapp & melodifestivalen!
Vem tyckte ni var bäst? :) Jag tycker Björn Gustafsson<3 haha!. =D
 
Kramar, Ida.<3

Melodifestivals-feber!

Hej allihopa! :)
Sitter i min säng med datorn och bloggar. Som ni kanske märker, haha. ;)
Skrev värsta lång inlägget som råkade försvinna...sur man kan bli! ;p
Ikväll blir det Melodifestivalen, hejar STORT på Sibel.
Vilka hejar ni på? :)


Kram,
Martina. <3

Fredags-shopping med Martina!

image49

Hejsan!
Idag efter skolan bar det av till stan med Martina.
Mina fynd blev en vit sjal med lite guldiga rutor på,
väldigt söt tycker jag och den hittade jag på Gina Tricot.
Sen gick vi till H&M och där köpte jag ett vitt vanligt linne,
som jag kan ha när vi ska dansa på Onsdag, och inte bara
för det utan jag kan ju ha det i vanliga fall också! :)
Nu ska jag till stan med mamma lite grand mendans min
lillasyster dansar på Atletica. Ha det bra!
Puss, Ida.<3

Lackat och klart!

image48

Då var det lackat och klart! Vad tycker ni ? :)
Målade i rosa! :D
Kramar, Ida.<3

RSS 2.0