Härlig sommardag i Tylösand!

Good evening!
Vet ni hur jag spenderat dagen? Jo, i Tylösand (utanför Halmstad) med hela familjen. På en underbar strand med klart vatten & jodå, solen stekte på. Säkert runt 30 grader. Efter 1-2 timmar åkte vi till Eurostop (hamburgeresturanger, hotell, en liten galleria o.s.v.) där vi åt på Max och sedan gick vi in til gallerian där jag köpte en ursnygg baddräkt på Lindex. Som ni ser där nere + grejerna från Gina Tricot som var köpta tidigare i veckan. Tycker inte om den med volanger speciellt mycket men den är praktisk till stranden & så.

Imorgon blir det nog till att vara med en kompis, enligt metrologerna ska det varken bli kallare eller varmare. Gött!



Baddräkt, Lindex
Klänningar & t-shirt, Gina Tricot



Massa solbrända kramar,
Martina.

Sammanställning från förra veckans röstning!

Förra veckan hade jag en röstning där ni fick välja bland fyra fina sommarklänningar från ASOS!
Med ca 40% av rösterna vann den här söta  klänningen i vitt tyg och rosa/svart batik. På en tät andra plats kom den ljuvligt blå klänningen! 



Bilder: Asos.com



Den här gången ska ni rösta på något heeelt annorlunda än klänningar! Det råder hetta i hela landet - vad passar då bättre än att rösta på sin favoritglass? Rösta i kommentarerna & ni får endast rösta på en! ;)


Så - fritt fram att rösta! Piggelin, Ben & Jerry's, Magnum eller Tip Top? Ni väljer!




Puss & kram,
Martina.


Mindre än 8 dagar kvar!

Shiet, nu är det knappt 8 dagar kvar tills jag åker till Sardinien! Åker vid halv fyra-tiden (på morgonen!) på fredag nästa vecka. Vet inte varför, det känns inte bra att åka...Jag vill åka när allt är på topp. Nu känns inget helt bra. Småbråk med kompisar & sånt...känns inte bra helt enkelt. Hoppas jag får ordning på allt innan dess. =/

Har lite nya klänningar & t-shirts från Gina Tricot, visar upp dom imorgon. (;




Pussar & kramar,
Martina.

Louisebaby idag!<3

Hej! Jag kom precis hem från Fun city med Louise<3 Sjukt kul hade vi. Hon tappade sin mobil i vattnet &så sa hon till en tjej att gå ner och hämta den,och det gjorde hon! Sjukt gulligt! :) Sen åkte vi massa saker och skrattade skiten ur oss. Imorgon ska jag dit med Sandra, men då ska jag köra ;p lita på det du! Jo förresten jag ska inte träna imorgon eftersom att jag ska till fun city så jag skippar det och tränar på måndag istället :) Men nu ska jag ta något och äta, och sen göra läxa och kanske va med någon! :) Ha det så bra!
Kram ida.

Tisdagsshopping

Var i stan idag för att shoppa lite kläder till resan. Köpte ett vitt/rött linne från Gina Tricot, ett par gröna mjukisshorts från H&M och en grå magtröja på BikBok. Men magtröjan ska jag nog lämna tillbaks. Gryyymt snygg och trendig men när ska jag använda den? Är inte tillräckligt modig än. Så är det bara. ;)
Ändå nöjd med resten av det och mer ska inhandlas i veckan!




Linne med stjärnor, 129 kronor, Gina Tricot

Shorts, 49.50 kronor, H&M



Massa kramar!
Martina.


Hopp,hopp!

Hej hopp! Nu har jag hoppat färdigt för idag! Vi har nämligen skaffat en studsmatta där jag och kompisar hoppar hela dagarna lång. Idag så kom Martina & hennes lillebror förbi och hoppade med oss, trevligt trevligt! Lillebrodern hoppade dock av studsmattan och fick lite ont i sin arm i några minuter, men det gick över när man skämtade lite med honom ;p Jag skulle vilja vända på studsmattan eller vad som helst för småpojkar klättrar över stängslet och hoppar på den! Usch, så gör man ju bara inte utan att fråga också, usch.. får försöka installera en övervakningskamera eller skaffa elstängsel! :p Haha, nej så taskig vill jag inte vara.

Imorgon så bär det av till fun city med Sjöö <3 Vi har chattat ett tag på msn och våra mammor är gammla bekanta så vi ska börja umgås lite mer :) Hon verkar vara en riktigt snäll tjej :). Jag ska slänga i några nya batteri i kameran och fösöka komma ihåg att ta med mig den dit & ta några kort så ni får se hur vi ser ut när vi åker "karruseller!" haha. Men nu ska jag ta och dra mig tillbaka i min lilla säng och sova :) Är hur trött somhelst!
Jo förresten! Jag ska följa med Sjöö till hennes fotboll och träna med henne på Torsdag, så får vi se om jag ska börja sen! Vad tycker ni, är det kul med fotboll? :)
Kram, Ida.

Tisdag.

Hej!

Jippi! Nu är det bara 15 dagar kvar till skolavslutningen! ;) Men ännu mindre för Martina, fuskigt! :p Det blev inte att vi åkte till fun city för jag fick inte köra dit för mamma, men när pappa är hemma så ska jag göra det istället, för då får jag :). Men jag ska dit imorgon med en annan kompis efter skolan.

Idag har vi inte gjort något speciellt i skolan alls! Bara slappat och sånt. Göttgött! :) Men nu ska jag kolla på TV och ta något och äta så ha det så bra! Kram, Ida.

I skolan.

Hejsan! Jag ska bara blogga jättefort, jag är i skolan nu och ska skriva ut ett arbete. Men jag vill bara blogga fort, idag ska jag vara i skolan hela dagen bara och sedan när jag kommer hem så ska jag och lillasyster dra till fun city och va där, jag ska köra moppen dit med henne! ;p skitkul kommer det bli! Men ha det så bra! Bloggar mer sen, Kram, Ida.

Lyxiga fredagen.

Hey! Jag måste säga att jag hinner inte alls med att blogga så mycket, men jag försöker så gott jag kan. Nu ska jag strax sova, har precis tvättat moppen så nu skiner den! *bling bling*.

Idag har jag vart i skolan. Egentligen så hade vi friluftsdag idag nere på Apelviken, men jag ska sjunga på skolavslutningen så vi skulle öva i skolan hela dagen, värsta skönt att vara de enda eleverna på hela äldrehuset! Jag ska sjunga Angels med Robbie Williams, go låt att sjunga måste jag säga! ;p Vill ni veta vad vi 15 elever som var kvar på skolan fick för god mat? PIZZA! Haha! Johan (läraren) beställde fyra familjepizzor + sallad! Gottgott var det :)

Imorgon blir det en helt vanlig skoldag med lektioner och sånt, vet inte om vi ska öva än, men det säger dom till om imorgon annars. Efter skolan ska jag till Fun City med kompisar! :) Men nu ska jag sova så ha det så bra!
Kram, Ida. <3


Robbie Williams - Angel.

Envy is a creepy little monster

Hej igen!
Idag är jag hemma från skolan. Det är både skönt och tråkigt. Det är skönt att slippa friluftsdagen (tack mamma som sjukanmälde mig (;) men tråkigt för vad ska jag göra?! Ida är i musiksalen hela dagen för att öva till skolavslutningen, vilket jag också skulle varit egentligen men jag åker ju till Italien innan skolavslutningen tar plats! Usch och fy. Vet ni vad dom kommer göra hela dagen? Lyssna, sjunga, äta pizza, lyssna och sjunga. Och prata. Och skratta. Neeej, fan vad avundsjuk jag är. Usch. Jag tycker inte det är en stor grej att erkänna sånt som de flesta verkar tycka. Jag har ju en grund till att vara avundsjuk, eller hur? Ida - jag är sååå arg på dig! Förlåt, men idag är jag det. Strunta i det bara, det är inte ditt fel, det är mitt fel. Men jag är arg på dig nu. Inte imorgon kanske - men idag. Förlåt.

Nej, nu får jag ta och läsa lite i Alex blogg och om en stund blir det köttbullar & mos (Well, inte hemmagjord. Men det är ändå mat!). Någon som vill byta liv en stund? Till sådär, runt tre? ;)







Pusssar,
Martina.

Vinn plåtning med fotografen Hanna Björkstedt!



Fotografen Hanna Björkstedt som plåtat bland annat Sveriges största bloggerska Kenza har en tävling på sin blogg där man kan vinna en plåtning med henne.
Åh, tänk om man vann den? Så otroligt kul det skulle vara! Tävlingen hittar du här.



Puss & kram,
Martina.

HEJA HEJA HEJA!

Nu ska vi fan vinna det här - HEJA SVERIGE! Om någon utanför Sverige läser det här - rööösta! Det skulle vara så otroligt roligt om vi vann nu när vi faktiskt har en riktigt bra låt. Vilka är era favoriter ikväll? Min topp tre är Sverige (Hero), Ukraina (Shady lady) och Armenien (Qele, qele). Och Spanien var grymt rolig, haha! Baila el robocop, everyone, baila el robocop... ;)



Bild: Ani Lorak (som tävlar för Ukraina), Musictime.com.ua


Massa spända kramar,
Martina.


9 days to go...

Snart är det sommar på riktigt, yippie! Om 9 dagar är det juni månad, förstår ni. Och då är det för de flesta inte mer än 14 dagar kvar till sommarlovet. Ska bli skönt. Men jag hatar när man inte har något att göra, många dagar spenderas hemma stirrandes, haha. Men den här sommaren ska det bli ändring på det! Det jag redan har planerat är framträdanden och semester än så länge. Men man ska väl ta dagen som den kommer, men jag älskar att planera saker. Antar att det är för att man alltid har något att se fram emot då.

Så, vad har ni för helgplaner eller kvällsplaner, framförallt? Själv ska jag slappa framför Talang 2008. Tycker inte det är särskilt underhållande egentligen men tror inte det finns något bättre på tv ikväll. Om jag har fel så tipsa mig gärna om något kul! :)



Massa kramar,
Martina.

Det är fredag & helg!

image239
Bild: Kajsa.
Hej!
Nu är jag tillbaka! Internet har inte funkat här hemma på ett par dagar, men nu är det igång igen! Har verkligen saknat att blogga! Men Martina har ju uppdaterat för er.

Hela veckan i skolan har varit rätt så soft! Mycket övningar till konserten som var innan idag och då slapp man ju lektioner! Moahaha! ;p Det gick rätt bra att sjunga, förutom att jag vart rätt så nervös innan vi gick upp på scen, men det gick typ över direkt när vi börjat sjunga. I sommar så skulle jag & Martina sjunga i stan men vi har fortfarande inte valt någon låt, Martina vill ha "This is it", den som Agnes Carlsson sjung i Idol för några år sedan, men jag vet inte... ni kanske har något annat förslag? I så fall har vi bestämt att vi vill ha en låt med fart i & som är rolig att sjunga! :) Så kommentera om ni har något förslag!

Ikväll klockan sju ska jag till Kajsa på tjejfest, ska bli riktigt kul! Vi ska äta marängswisch (hur det nu stavas) och kolla på film "She's the man" någon som sett den? Jag lägger upp dagens festoutfit senare.

Imorgon så smäller det! Då öppnar Funcity i Varberg! Och då ska jag självklart dit och skaffa mig ett säsongskort, men jag ska även vara där hela dagen imorgon med lillasyster och kusinvitamin! Jag var där varje dag förra sommaren nästan, för det kostar ju ingenting med säsongskort ;p Och samma gäller i år, eller iaf när Martina är bortrest i Italien! :p Jag kan ta med kameran och ta lite bilder så också, jag ska även ta med den till Kajsa ikväll. Men jag ska gå och göra mig i ordning nu så ni får ha en go fredagskväll!
Massa pussar, Ida.

Snart...

...vet vi. Kommer Charlotte gå vidare till finalen i Eurovision Song Contest på lördag eller kommer hon, chockerande nog, inte göra det? Hon kirrade framträdandet men har tuff konkurrens - väldigt många bra ikväll. Men, snart vet vi! SVERIGE SVERIGE SVERIGE!



Massa taggade och nervösa kramar,
Martina.

Imorgon smäller det!

Yes, imorgon gäller det. Jag, Ida och två tjejer i åttan ska framföra "Suspicious minds" för tredje gången, den här gången för äldrehuset (åk 6-9). Är inte nervös just nu men kommer bli det. Det kommer och går, det vet nog de flesta som uppträder ibland...Båda min och Ida's outfit kommer ni få se i bloggen imorgon, även bilder när vi sjunger om jag hittar någon frivillig fotograf! ;)



Kram på er!
Martina.

You can't buy my love

Shululu!
Gissa vad som ljuder från TV:n? Jo, Sex and the city-introt. Så det här blir ett kort inlägg! Började kolla för första gången förra veckan, tycker det är riktigt bra! Filmen kommer ju till sommarn så jag måste ju faktiskt hänga med lite, så mycket som den är hypad! Någon läsare här som kollar på serien? Vad tycker ni om det? Well, ointressant inlägg till max men jag måste faktiskt kolla nu! (;





Kram på er,
Martina.

Wednesday

Sleepyhead. Yepp, det förklarar dagens humör. Ska på en italienska-lektion om exakt...10 minuter! Vill bara blogga först. Solen skiner ute så varför är jag inte på toppenhumör? Äh. Orkar inte grubbla mer över det!

Har ni förresten läst om att Kenza åkt in på sjukhus? Det var tydligen någon blindtarmsinflammation men dom har ännu inte opererat henne, de ville ta fler tester...hoppas hon mår bättre snart!

Nej, nu måste jag verkligen skynda mig så jag inte kommer försent...igen. (;



Puss på er alla. :)
Martina.


Why can't you see what you're doin to me?

Oj oj oj. Ni ska bara veta vad som hände idag...Gosh! Musikläraren i skolan som har hand om alla konserter kom in till vårat klassrum och hämtade in mig, Ida och en kille som spelar trummor för att vi skulle till musiksalen och öva till en konsert på fredag. Vi gick med på det, även då vi var lite osäkra på om vi ville, för ca 2-3 veckor sedan och sa "visst, vi kan väl vara med". Och idag så ville vi veeerkligen inte. Så nervösa och allt. Men vi klarade inte av att säga nej! Vi bara sa: aa, visst, okej, vi kommer. Så nu måste vi vara med. Ingen utväg! Jag har varit med ett par gånger innan och Ida också, men det känns inte lika roligt längre som förr. Well well, det ordnar väl sig...Det är bara så jobbigt med all nervositet. Vi ska sjunga för ca 200 elever mellan 13-16 år. Jeesus...

By the way - kul med så många kommentarer på kort tid för det förra inlägget där jag gjorde en liten röstning om ASOS-klänningar. Kommentera gärna om ni inte gjort det än. :)




Tur att det inte blir mycket publik... ;)
Bild: Flickr.com



Puss på er!

Martina.


Sommarfint från ASOS

Dags för en liten omröstning! Vilken klänning tycker ni är finast? Rösta i kommentatorsfältet nedan så framställer vi röstningen om en vecka.



Bilder: Asos.com



Kram,
Martina.


Tell me why I don't like mondays


Bild: Fussybaby.ca

Idag är det måndag. Ville bara påpeka det, om någon inte märkt det. Back to school, that means. Gäsp! Försöker alltid komma på något som gör skolan liite roligare. Men det är svårt! Det största problemet med skolan är att det är samma sak varje dag. Så till slut blir det så långtråkigt...Men en god nyhet är att det bara är 23 dagar kvar till skolavslutningen! Kanske kortare eller längre för er, men här har vi det den 11:e. Fast som sagt, jag slutar redan den 6:e på grund av resan. Jo man tackar!

Senare idag ska jag bara ha tråkigt. Tror jag. Får väl hitta på något kul. Om jag kan, vill säga... ;)



Yours sincerely,
Martina.


Söndagskväll.

Good evening, darlings.
Sitter, som jag alltid gör på söndagskvällarna, och kollar på "Sanningens ögonblick" med laptopen i knät. Just nu är det en göteborgare som precis erkänt att han varit otrogen mot sin nuvarande tjej. Jeeesuus. Det här är underhållning på hög nivå, I tell ya! I veckan ska jag hinna med shopping till Italien-resan (vilket betyder kjolar, klänningar, shorts - ja, ni fattar!), kompisträffar och plugg!

Vad har ni för planer? Tell me, I want to know!



Kram,
Martina.


The booty dance!


Tjodiloo!
Nu ska jag snart sova, är hur trött somhelst efter en hel dag av bara städning, men först ska jag äta & blogga. Nu på kvällen har jag varit sådär jättetrött då man inte alls vet vad man håller på med nästan, så jag gick runt här hemma och gjorde "the booty dance" som Zac Efron också gjorde i ett youtubeklipp, det var High School Musical 2 bloopers. Mamma kollar på mig konstigt, min syster tycker jag är pinsam & pappa skrattar, när jag gör det alltså ;p Jaopjaop.. Nu längtar jag ihjäl mig efter månadspngen som kommer om en-två veckor ungefär, men de pengarna ska jag spara till att färga håret hos en frissör, mer blondt än vad jag har nu. Mamma & pappa vill inte slänga ut pengar på det när jag kan köpa egen hårfärg och färga det själv, men det blir ju aldrig riktigt som man vill ha det då, så jag ska minsann spara ihop till det själv, om jag klarar det! :p Men det gör jag säkert, jag klarar det alltid när det är till saker som jag verkligen vill ha! Men nu ska jag gå och få något i magen så ni får ha det så bra! Kramar, Ida.

God kväll!

Hejsan! Är helt beronde av Snoop Doggs låt Sensual Seduction! Lyssnar på den hela tiden, den är för jävla bra asså. ;p Idag har jag städat hela dagen så nu skiner hela övervåningen ;) Efter att jag hade städat i ungefär fyra timmar så duschade jag, så nu sitter jag här helfräsch och bloggar :p Klockan åtta ska jag kolla på Andra Avenyn, Andreas dog ju eller det hände iaf något i förra avsnittet med honom! :o Älskar den serien :) kollar ni på den? Men nu kom min kusin så jag ska vara med henne och lillasyster en stund, har lovat det. Ha en bra kväll! Kram Ida.<3

Så söta!

Har ni sett Alvin och gänget? Det är en film som ni borde se! Kolla så söta dom är!


Söndag

God morgoon läsare! :) Haft en bra natt? Det har jag iaf. Jag sitter och lyssnar på Snoop Dogg - Sensual seduction, den är för jävla bra! ;p Idag ska jag städa hela dagen hade jag tänkt & senare passa lillasyster :). Imorgon är det skola igen, usch vad tråkigt! Men man ska ju njuta av barndomen så mycket man kan, det är inte så kul att vara vuxen och betala räkningar och jobba dag ut och dag in! Mamma brukar alltid säga så. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och sen börja städandet! Ha en bra dag!
Kram, Ida.


Lördagskväll

Hola! Nu sitter jag och bara väntar på att Martina ska knacka på. Vi ska gå till affären och köpa gott till ikväll, eller jag ska det, men hon följer med mig. Sen måste jag vattna på kolonilotten och kolla om mina blommor har kommit upp! Jag lovar att ta kort på mitt land sen när blommorna kommit upp, för det lär bli riktigt fint! Jag har planterat massa olika sorters blommor. Men jaja, nog om det. Ikväll klockan åtta så ska jag kolla på Sommarkrysset klockan åtta på fyran. Men jag ska in klockan sju och duscha fort innan det börjar, så jag tycker att Martina borde komma snart! ;p men jag ska gå och ta något i magen. Jag åt för två timmar sedan och blev proppmätt, men nu är jag hungrig igen! Konstigt :p Men jaja ha en underbara lördagskväll! Kramar, Ida. :)

Svensk design: Acne

Nu kör vi igång med en liten ny grej här i bloggen! I några veckor ska jag visa er lite snygga, svenska märken. Just nu är svenska designers riktigt trendiga. Acne, Dagmar, Whyred, Lisa Larsson...you name it! Men allt är rätt nytt - så därför ska jag ha en följetång så ni får en liten inblick i det hela. Är ni redo?
First off - Acne.

Acne startades för 22 år sedan, men den första kollektionen kom inte förrän 11 år senare. Idag är det ett av Sveriges störtsta märken och syns på ett stort antal kändisar, inte minst bloggare. De har vunnit "Designer of the year"-pris från både CAFÈ Magazine & ELLE magazine, "Guldknappen"-pris från Damernas Värld och "Denim Designer of the year"-pris från ELLE Magazine. Här nedan får ni se både bilder ur deras webshop och bilder på kändisar iklädda Acne!







Ebba von Sydow i skor & sjal från Acne.           Elin Kling i klänning från Acne.


Kommentera gärna vad ni tycker!





Puss & kram,

Martina.


Kärlek vid första ögonkastet!

image235

Bilder: http://www.asos.com/Unique-Boutique/Unique-Boutique-Flower-Butterfly-Print-Chain-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=298589&cid=4168&clr=White&sh=0


Ojojoj! Känner ni hur förälskad man blir i denna klänningen när man ser den!? Kärlek vid första ögonkastet säger man ju annars ;p Jag älskar denna klänningen iaf! Men, den är ju från ASOS och kostar bärgis jättemycket! Men det hindrar ju en inte att kolla på den. Right? ;) Det finns ju en del klänningar från vanliga affärer eller "vanliga och vanliga" som typ H&M, Lindex, BikBok, Gina Tricot m.fl. som kan ha sånna här klänningar i sin butik. Såg ni den som Kenza hade köpt?! HUR SNYGG SOMHELST! Den vill jag också ha, men hon skrev i sitt inlägg att hon fick en utav de sista, fatta att den är populär! =D Finns det någon som inte håller med mig att man bara ska älska blommiga & färgglada klänningar?! Inte jag iaf! ;p
Puss, Ida.

Dåliga val


Bild: Dagenshandel.se

Good morning, people. Mamma & pappa åkte precis iväg till Gekås. De flesta vet nog vad det är för nåt, men för er som inte vet får ni en liten introduktion! Det är ett stoooort varuhus som säljer allt. Kläder, verktyg, godis, smink, skivor, köksgrejer...allt du kan tänka dig! Dessutom är allt mycket billigare än i vanliga affärer. Det bidrar nog till anledningen att de på EN ENDA DAG sålde för ca 20 miljoner kronor. Well, jag gjorde ett dåligt val med att inte följa med, är shoppingsugen till max, men det är så jobbigt med allt folk som kör på en med kundvagnar. Haha, jag skojar inte, folk är som galna där! Så istället sitter jag & töntar mig framför datorn, sehr gut.

Nej, nu känner jag mig ensam. Bror min åkte precis med morfar till stan så nu är jag all alone, haha. Får ta och sätta på lite musik & sätta på tv:n, då mår man bättre. ;)



Hugs and kisses,

Martina.


Good morning sunshines!

Todiloo! Jag vaknade för en stund sedan, måste ju passa på att vila ut nu när det är helg! Eller vad säger ni? ;p Idag ska jag vara med Martina, vi ska bestämma vilken låt vi ska sjunga på torget i sommar & bara tjata hål i varandras öron som vanligt (ni ska se vilka hål jag har i mina! haha) Vad hittade ni på igår då? Själv så var jag med D & L, vå stack till affären och köpte chips! Göttgött & sen när vi kom hem kollade vi på Eva & Adam, så söta dom är! Vi tillbringade natten i tält sedan också. Jag bloggar mer sen! Ha en bra dag Kram, Ida.

HelgHelgHelgHelgHelg!

Hejsan! Nu är det äntligen helg & man kan bara slappa och ta det lugnt. :) Just nu kollar jag på mtv, äter, bloggar & pratar i telefon! Mycket på en gång, haha ;p Annars var det en kort skoldag idag med idrott och lite annat smått och gott. Jag skippade gympan idag iaf och passade på att göra läxor till på måndag då, så nu är jag läxfri i helgen! :) När gympan äntligen var slut så stack jag och Martina in på simhallen och köpte godis, eller jag fick en klubba & en dummle av Martina, tack Martina! <3 Sen hade vi en liten pratstund på vägen hem. När jag kom hem så stannade Martina i typ en kvart innan hon skulle hämta sin lillebror på fritids. Sen åt jag och tog det lugnt och nu sitter jag här och ska kanske snart vara med L & D. Men jag måste ta på mig något annat nu! Kram Ida.<3


Torsdag.

image234Hejsan! Jag sitter och gör läxor och tränar till engelskaprov *suck* med min kompis Sandra (på bilden). Det är rätt lätt & vi är snart klara och då ska jag in i duschen, äta, kolla på tv & sen sova. Idag har det bara varit skola för mig med lite sovmorgon i början på dagen till klockan kvart i tio, göttgött! ;p Sen när jag kom hem åt jag och kollade på tv, slappdag med andra ord. Jahopp, fredag imorgon då & sista dagen i skolan denhär veckan. Fredagar går alltid superfort eftersom att vi inte går länge alls, bara till halv två. Vi har gympa sista lektionen men den får jag skippa, det kommer nog inte gå så bra att friidrotta när jag inte ens kan springa upp och ner för trappan utan att tappa andan.. ;p Men jag ska ta och duscha nu så ha det så bra! Kramar, Ida








Dagens outfit.

image231


* Mörkblå jeans från Gekås.
* Svart linne från H&M.
* Hallonröd kofta från On your mind.
Allt detta och lite till som en toffs med ett par silverörhängen och ett pärlhalsband hade jag på mig idag. Vad tycks? ;p
(Ursäkta att bilderna kan vara lite suddiga!)
Kram, Idaaa!

Smells like teen spirit

Åh, är så sugen på en ny parfym. Använder nästan aldrig parfym - kanske nån gång i månaden bara. Den jag använder mest är Fizzy by Alyssa Ashley. Sweet - as I like it! Men en Britney Spears-parfym skulle inte skada - ALLA lukar himmelskt. Fantasy är nog ändå godast. Vad tycker ni? En annan kändis som jag tycker lyckats bra med sina parfymer är Paris Hilton. Hennes luktar också väldigt gott. Men det här med parfymer är ju en smaksak, eller luktsak om man nu vill säga så. Så ni kanske inte alls håller med mig, men vems åsikt mer än min egen ska jag skriva? (;



Bild: Chemistdirect.co.uk


Kramar,
Martina.

Trasig kajalpenna.

God morgooon! Sovit gott? Det har iaf jag gjort. Jag somnade rätt sent igår, men ändå så är jag inte ett dugg trött. Men det kan ju bero på att jag varit hemma i tre dagar och bara vilat! ;p Nu har jag precis gjort mig i ordning för skolan, idag går jag dit. Min kajalpenna är helt sönder pågrund av min lillasyster! Har ingene vässare hemma.. Men aja visst, det gör fortfaande ont när jag andas men jag klarar nog att gå till skolan idag, inte så lång dag heller. Jag vaknade vid halv sju imorse med min lillasyster, jag skulle hjälpa henne eftersom att mamma och pappa jobbar nu på morgonen så var jag tvungen att hjälpa henne att komma iväg till skolan, inte någon sovmorgon idag inte.. men what ever! Jag kan ju sova mer sen efter skolan, right? ;) Jo förresten, jag och mamma kom fram till att jag nog har stressmage, jag får inte ihop läxor, skola & kompisar så jag ska börja varva ner lite och bara ta det lugnt efter skolan, och inte vara så mycket med kompisar. Imorgon har vi prov i engelska så jag ska plugga till det  sen istället. Nu kommer snart Medina så jag får nog ta och sluta, jag slänger upp dagens outfit sen efter skolan! (slutar 14,45 idag) Så ni får ha det så bra.
Pussar, Ida.

Summerdresses in my <3

image229image230

Kolla! Har ni sett några finare sommarklänningar? Gravida Jamie Lynn Spears bär upp klänningen jättefint och detsamma gör Heidi Montag. Ursnygga klänningar i alla fall! Eller vad tycker ni? ;D

Kram, Ida.

Wear flower - get power

Nya skor, yihoo yihoo! Var inne på Scorett igår och köpte nya skor. Ni vet kilklackarna jag skrev om häromdan? Bytte dom. De som var 37 var för små, de som var 38 åkte fötterna ur hela tiden. Så det blev ett par blommiga ballerina skor med peeptoe från Vagabond för 550 pix! Älskar dom. Man kan bara ha hur tråkiga kläder som helst för de piffar upp så mycket! Så vad säger ni - bra köp? ;)





Yours truly,
Martina.

Hungrig som en varg.

Hey! Ojojoj! Jag är utsvulten, har inte ätit sen elva ungefär, vi har bara massa äcklig mat hemma som jag inte vill äta ändå. Men pappa skulle iväg och köpa mat till mig, tack & lov! Är ju hungrigare än en varg. Pappa ringde sjukvårdsupplysningen innan och förklarade hur jag mådde, men de sa att jag skulle åka in så att en doktor får kolla på mig. Det kunde vara mycket sa han/hon, men jag hoppas att det inte är allvarligt.

Igentligen skulle jag va med L & D vid halv tre, men dom kom aldrig :S dom stack till IKEA istället. Vad schysst!.. Nooooot! Men jag får la klara mig själv då då. Jag är jättesugen på chips eller ostbågar!! Men jag får ine äta det av pappa... >.< Vi vet ju inte än vad det är med mig.. Men jag ska säga till lillasyster sen att hon går och köper det ändå. Måste ha!! :) Ursäkta att jag är så negativ och beroende av vissa saker idag, men jag mår ju som sagt inte lika bra som jag brukar, och jag vet inte vad det är med mig. Men jag får ta och sluta skriva innan det blir för ointressant! Ha det bra, Kram ida.

Sjuk..

Hejsan :) Nu har all magont börjat gå över till bröstsmärtor. Sjukt ont gör det! Det ät ofattbart, jag vet inte vad som har hänt eller vad jag har gjort, jag har ju inte precis gjort något ovanligt den senaste veckan. :/ Konstigt! Men mamma skulle nog ring till sjukupplysningen senare och förklara hur jag känner så kan kanske han/hon säga vad jag ska göra eller vad det är om de nu skulle kunna veta det. Haha, när jag skulle gäspa imorse så gick inte det eftersom att det gör skitont när jag tar djupa andetag, så jag satt där och kämpade för att gäspen skulle gå över ett bra tag. :p

Hela dagen så har jag legat och kollat på Eva & Adam, igen. ;p Jag älskar de avsnitten! :) Men jag kollade inte på alla. Nu är klockan halv tre ungefär så nu slutar snart mina klasskompisar. Jag hatar att vara ifrån skolan såhär länge.. okej två dagar, men jag vet ju inte när detta kommer att gå över. Men jag ska nog kanske vara med L & D senare, men det är ju inte direkt samma sak som att vara i skolan, dm kan ju gå hem om det sulle vara så. Men jag måste gå och försöka trycka ner mig mat och sen ska jag duscha! Ha det bra, och håll gärna tummarna för att detta inte ska vara något direkt allvarligt.

Puss! Ida.


Mjöliga händer.

Hej! Jag håller på och lagar pannkakor, eller jag har precis gjort smeten så jag är rätt så mjölig om händerna nu, haha.. ;p Inatt så vaknade jag med världens huvudvärk och kunde inte somna om så jag gick ner och tog en panodil. Visst, det hjälpte lite men då började jag svettas som fan! Men jag lyckades tillslut somna om ändå, men sen vaknade jag med kramp i magen & det kändes som att jag hade en punkterad lunga, men det hade jag ju såklart inte... ;p Efter det så kunde jag inte gå till skolan och ha så ont & samtidigt vara skittrött bara för att jag varit uppe hela natten nästan. Så jag stannade hemma idag.

Jag har legat i soffan och kollat på alla Eva & Adam avsnitt i sex timmar! :) Och runt tolv så kom bästaste Martina med blommor till mig <3 Så gulligt! Hon hade precis ätit lunch och hade rast, så hon passade på <3. Jätteglad blev jag Martina <3. Nepp, nu får jag gå och göra i ordning mina pannkakor! Är så jävla hungrig nu! Ha det bra,

Kram Ida.

Sommarkänslor någon?!

God kväll, kära läsare!
Kollar på "Sanningens ögonblick" på Kanal5. Kanske det bästa på tv för tillfället? Väldigt spännande ibland, smaskiga frågor, haha!

Idag har det varit HETT! Säkert 27 grader eller något sånt...var nere vid stranden med familjen & åt glass, det blev jordgubb & melon-smak. Men melon smakade som GB's päron, ni vet dom med tre smaker? Vit, rosa & grön. Så den var väl sådär. ;p Nu har ni fått en glassrecension också, haha! Är det någon som inte fått sommarkänslor än? Jag bara längtar & längtar & LÄNGTAR! Sena grillkvällar längtar jag nog efter mest. Det är så otroligt somrigt! Men, tja, det finns ju saker som inte är så kul med sommaren. Som solsting, kryp och kallt vatten i havet. Well well, de bra sakerna väger kanske över? Är nog ingen typisk sommarälskare som de flesta andra är, älskar våren istället!

Kollade bland kommentarerna och hittade en som inte godkännts då jag & Ida har spärrat en hel rad ord. Det var någon som kallat sig för "Anonym" som gjort ett påhopp på Kenza. Vad är det som folk har emot henne?! Hon tjänar otroligt mycket och, visst, hon lägger kanske inte allt på välgörenhet direkt. Men so what? Man lever bara en gång så hon får väl lägga det på vad tusan hon vill. 99,99% av de som kommenterar henne och skriver taskiga saker känner henne inte ens. Om man tänker efter gäller det här nog de flesta framgångsrika bloggare. Katrin Schulman, Anna HibbsIsabella Löwengrip...ja, de flesta. Kanske låter riktigt sur nu, men det är jag faktiskt. Förstår bara inte hur man kan ha ett sånt hat mot någon man aldrig träffat...Hon är vacker & framgångsrik, något som man lätt blir avundsjuk på.



http://www.stockholmstreetstyle.feber.com




Kram på er alla,

Martina.


Solsting?

Shoo! Har jag fått solsting eller? Den frågan har jag haft i huvudet hela dagen. Jag skrev ju igår att jag inte mådde så bra o.s.v. och nu tror jag att jag vet, jag tror att jag har tillbringat för mycket tid i solen de senaste varma dagarna. Hettan kom så plötsligt till Varberg det bara vände på några dagar! Men imorgon säger SMHI att det ska bli kallare och kanske till och med regn. Men det vädret vill jag ju inte få tillbaka! Usch, bortbort från mig.

Annars? Jo då mår jag väl bra, jag var ju på kalas innan hos min mammas moster och det vara riktigt trevligt faktiskt. :) Vi blev bjudna på massor utav goda bröd med räkfyllning i & till efterrätt så fick vi kladdkaka och kakor. Så jag åt ju ihjäl mig! Man får ju passa på, som jag brukar säga. ;p Imorgon är det skola igen.. nej usch och fy! Jag är så jäkla skoltrött nu så det är inte sant asså! Jag räknade ut idag att det är 31 dagar kvar till skolavslutningen med helger inräknade, alltså ca, sju veckor. Orkar inte mer! Så för att jag ska orka imorgon så ska jag lägga mig tidigt och sova så att jag är piggare än piggast imorgon! Men det kommer nog ändå inte att fungera. Har ni något bra tips på hur man kan orka med den sista skoltiden innan skolavslutningen?.. Om ja, kommentera & säg ditt så ska jag publicera alla era tips här så kan alla skoltrötta läsa och få inspiration. Ha´t bra! Puss / Ida.

Önskeoutfit från H&M!

image228

Allt är från H&M. Det var en varm dag idag så detta kände jag att jag skulle vilja ha på mig i denna hettan! ;)

* Vit/gröna randiga shorts.
* Vitt linne.
* Silverflippflopp.
* Guldhalsband.
* Guldörhängen.

By the way, jag ska köpa de shortsen fast ett par som är blå & vita. :) Jag har inga shorts! Förutom pyamasshorts :P Men det vill man ju inte gå runt i precis. ;p
Ha det bäst!
Kram, Ida.<3

I väntan på Martina..

Hey! Sitter och väntar på att Martina ska knacka på dörren snart. Vi ska nämligen vara med i en talangtävlig på Varbergs torg i sommar då man ska sjunga och sedan få kritik utav dommare och efter en stund så utser dom en vinnare. Man kan ju alltid hoppas att vi vinner! ;) Håll tummarna! Har ni något bra förslag på en bra låt som är på engelska som man kan sjunga? Ge oss gärna tipset! :)
Kram / Ida. <3


Söndag.

Hej! Nästan lika varmt idag som igår! Bara tre grader svalare kanske, jag har legat och solat från klockan 11 ungefär till nu, men har dock inte fått så mycket färg. Men det kommer snart får jag hoppas! Sola sola sooola! :) Jag ska snart på kaffe till min mammas moster som fyller år på Tisdag, ska nog köpa en fin lite blomma och ge henne. men jag ska åka nu! Slänger upp dagens outfit senare!
Kram / Ida <3

image227

Kortkort!

Nu när det plötsligt slog över till 25 plusglader här i Varberg så kom jag på att jag inte har några shorts & ingen jeanskjol, det är ett måste för mig! Så det ska bli mitt nästa mål när det gäller shopping. Det är tre olika sorters shorts jag är ute efter men jeanskjol som jeanskjol, bara det är en! Kolla de jag plockat ut! :)
Vad tycks? :) Ha en god natt!
Kramar, Ida. <3

image226 


God kväll!

God kväll läsare, jag sitter insvept i en stor filt och fryser och mår illa och känner mig inte alls bra. Bara jag inte åker på någon influensa eller förkyldning nu! Det är så jävulskt tråkigt asså! Men vi får hoppas på det bästa, och att jag blir bra till imorgon. Jag tänker på om jag ska börja träna lite och bli starkare.. vet ni något gym som tar emot 14åringar? Jag tänkte för ett tag sedan på att börja med karate för det är ju bra självförsvar + att man blir väldigt stark.
Har ni några förslag? Men nu ska jag sova! Ha det bra :)
Puss, Ida. <3

SHOPPINGSAKER! *

Hej! Läste du det förra inlägget? Då har du anledningen till att jag inte lagt upp allt detta på en vecka, men jag kan ju ta det här också om du inte orkar bläddra ner lite och läsa det där. Jag hade ett såkallat minilov förra veckan och då var jag på stan rätt så mycket. Men när jag skulle lägga in allt på datorn så fungerade inte musen.. :/ Och det gjorde den inte på några dagar, men i veckan då den väl fungerade hann jag inte heller eftersom att jag har skola och mycket annat. Men om ni vill får ni gärna kolla här nedan på sakerna! :)
Ha en bra lördagskväll! / Ida. <3

image217  

En svart el. blå/vit randig klänning köpt från On your mind 279:-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image220

En blå T-shirt från Gina Tricot där det står Evil på som betyder ond. Rea på 49:-
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image221

En foundation från Essens + en foundationsvamp från Kicks. Svamp: 25:- & Foundation på rea 119:-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image222
image223

Örhängen från H&M Trepar: 19,50:- Randiga: 19,50:-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image225

Solbrills från H&M, bruna. 79:-
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad tycks? ;) <3

Skolavslutningskläder! *

Hej! Som ni kanske har läst, så sa jag att jag köpte mina skolavslutningskläder för 2008's skolavslutning då jag slutar sjuan förra veckan, men då fungerade inte musen till datorn så jag kunde tyvärr inte lägga in dem & nu i veckan har jag varit helt upptagen med skolan m.m. Så jag har helt enkelt inte hunnit, men nu kan ni se dom här nedan! Ha en bra lördagskväll!
Puss / Ida. <3

image215  
*Klick, klick på den minsta bilden för större bild!*
Nå, Vad tycks? ;) Gulligt eller vad? :p

* Dagens outfit *

Dagens;

image210 
  
*Klick, klick* För större bilder!

Tunika - H&M.
Tights - H&M.
Snöre - Ett hemifrån.
Halsband - Ur & Penn.
Armband - Gjort själv för några år sedan.

Ha det bra!
Kram / Ida. <3

Hett!!

Tjodilo! Jag kom hem från stan för en stund sedan. Jag köpte glass på Hamnkiosken och sen solade jag på Barnens badstrand, gött! Och jag doppade benen i havet i alla fall, räknas det? ;p Jag hade solskyddsfaktor på mig så jag är inte något solbränd men inte så brun heller där emot. Men om man ska sola så ska man ligga där en heldag och inte i en timma med tunika och tights på sig! :p Jag kanske ska dra ner imorgon och sola lite till, om det blir fint väder vill säga :). Jo just detja! Jag har tagit kort på allt nytt som jag köpt de senaste två veckorna så det ska jag ta och lägga upp nu strax + dagens outfit okså :). Har ni vart i Varberg någon gång förresten? =)
Sommarkramiis / Ida. <3

Varmt, varmare - VARMAST!



Sommarvärme verkar råda i södra halvan av Sverige. Skönt? Men oh ja. Tyvärr har jag en grej att jag ofta får ont i huvudet när det är så här varmt. För jag dricker aldrig vatten. Får väl börja med det!

Snart ska jag in till stan med Idapida, men jag är inte riktigt på humör men jag hade lovat henne. Och då blir hon ju ledsen, det vill man ju inte. Vi ska nog bara fika lite och gå runt i stan. De stänger tidigt idag men eftersom det är riktigt varmt, säkert upp mot 25 grader, så borde det vara rätt mycket folk ändå. Speciellt vid stranden! Att bo vid kusten är verkligen underbart, skulle inte klara mig att inte bo nära havet. :)




Soliga kramar från mig!
Martina.

God morgon sunshines!

Good morning, jag vaknade precis och klockan är bara kvart i åtta ungefär! Men jag la mig inte så jättesent igår det blev vid elva ungefär. Haha, jag som sa till Martina att jag sover länge idag och att jag ringer henne sen ;p. Men så blev det icke. Idag ska jag och Martina till stan, jag har inga pengar men jag ska tigga lite prngar av mamma till fika i alla fall! :) Så det blir inga inköp idag inte, OM jag nu inte skulle få liite liite mer pengar utav mamma, men det tror jag inte. Nu är det inte alls långt kvar till skolavslutningen! Ungefär 20 - 21 skoldagar kvar (för mig). Vi slutar den 11 Juni, när slutar ni som går i skolan? :D
Jag ska försöka hinna slänga upp dagens outfit sen också!
Ha en bra dag! Puss, Ida. <3

















I skolan!

Hejsan jag är i skolan nu och vi får jobba med lite vad man vill. Jag valde att sitta vid datorn och göra specialarbete, men orka! ;p Det är typ klart ändå. När jag kommer hem idag ska jag va med Martina. Vi ska kanske till stranden och sola benen! ;) Jag älskar att gå barfota i sanden på stranden, haha det rimmade! ;p Jag vill kanske till stan också och bara kolla lite granna! Det är ju helg sen efter denna dagen, som slutar vid halv två. Göttgött! Ska sola hela helgen, det ska bli typ upp mot 25 grader! ;o Jag vet! Erkänn att det är sommar nuva! ;) Men nu får jag nog återgå till arbetet innan läraren märker att jag är inne på annat, men jag hittar ingenfakta om dödskalleapor. Men aja vi ses!
Kram, Ida.

Shopping in my <3

Som sagt, idag var jag och shoppade lite i staden!

Nöjd med mina köp, men kilklackarna ska jag nog byta till en storlek större. Upptäckte att ena min fot är större (även på bredden!) än den andra. Udda, någon?! Haha, nej men det får bli en 38:a istället.
Örhängena är uuurgulliga men tyvärr har jag inte hål i öronen, ska nog ta hål senare i sommar. Var bara tvungen att slå till på dom, älskar hjärtörhängen! Nu ska jag snart ta och stänga av datorn, vi får gäster om en stund här. ;)



Kilklackar, Adelante (Scorett)
Ballerina, Scorett
Hårspänne med vit blomma, H&M
Örhängen, H&M



Ha en underbar torsdagskväll!

Martina.


Sunshine!

Soligt värre är det idag! Shitskönt. När jag cyklat hem från stan så var jag hur svettig som helst! Jag bytte till klänning och satte upp håret, så nu är det svalare. På stan gjorde jag två inköp + fika. Ni ska få se sen vad det är! ;p Snart ska jag och Martina gå ut och göra någonting :) Lägger upp allt sen! Sommarkramar, Ida.

Summerlovin, had me a blast...

Tillbaks från stan!
Var sjukt varmt i stan, åh. Och jag som tog med mig vårjacka! Man svettas ju ihjäl...
Det är en sak jag hatar med värmen. Jag får alltid ont i huvudet! Om det blåser fryser jag, är det vindstilla så får jag ont i huvudet för att det är så varmt. Fast jag kanske bara inbillar mig, det handlar säkert bara om att jag dricker för lite. Nå väl! Fick köpt lite grejor hur som helst, nöjd med allt, bilder lägger jag in strax. ;)


Puss på er!
Martina.


På bibblan!

Hejsan bloggen! Jag har kikat in på biboteket en sväng, tänkte bara blogga lite fort på snabbdatorerna också :) Syrran letar runt efter böcker medan jag får sitta och vänta, och det är inte så kul ;p Nu ska vi snart gå in till själva city och äta lite lunch + shoppa. Men nu är min syrra klar så vi ska gå och låna böckerna!
Kramar, Ida. <3

A day off in the city.

God morgon/god middag! Är ledig idag så jag har sovit riktigt länge i vårt lilla tält på tomten, tvéstjärtarna kom inte in ändå.. ;p Nu ska snart jag och lillasyster till stan och fika lite + kolla lite i affärer :) Jag har ett presentkort på On you'r mind 300:- så det känns ju rätt gött ändå att man har liite. Sen efter stan ska vi sticka och hämta min kusin som bor i stan, hon ska med oss hem och leka med sofie. Det blir inge bussresa till stan idag, jag bestämde att vi skulle cykla istället! Vi bor ju i stan plus att det är fint väder, typ 20 grader och sol ska det bli idag, JIPPI! Gött gött. Men nu ska jag ta och göra mig iordning innan syrran tappar rösten!
(Bilder från stan kommer sen!)
Ha en bra dag! Hugs, Ida.


Just another thursday

Buon giorno!
Vilken strååålande dag, inte ett enda moln och i skuggan visar våran termometer att det är 18.3 grader. Wihoo! Såna dagar gillar vi! Idag har vi i Varberg studiedag och därför känns dagen extra härlig. Om 1½ timma ska jag & bror åka in till stan för lunch med mamma. Sen ska man ut på skojakt! Vill ju ha ett par gladiatorsandaler men är riktigt kräsen när det gäller det. De är ju fulsnygga, och många trillar över gränsen och är bara fula. Måste leta runt lite på internet också, vill liksom veta vad jag vill ha på ett ungefär. Jag är otroligt shoppingsugen idag. VARFÖR blir man alltid det när man inte har speciellt mycket cash?! Jesus vad sur man kan bli...har ett presentkort & that's it, haha. ;) Men jag köpte en urtjusig body på Gina Tricot så jag är ändå nöjd. Vi sparar en massa pengar till en resa just nu så det finns ju en anledning, a good one. Nu är det bara 29 dagar kvar tills jag åker till Sardinien! Jag kommer inte uppdatera varje dag då, det förstår ni säkert. Så därför är det riktigt bra att vi är två här på bloggen!


Nej, nu får jag ta och fixa i ordning mig lite!




Ciao,
Martina.


Går inte!!!

Helloj jag blir så suuur! Det går inte att ladda upp bilder, blogg.se har blivit helt konstigt! :S Det tar typ 28 miljoner år innan en bild har laddats upp, usch fy f*n vad jag blir suuur! But sorry.. I can't help it! God natt vi ses imorgon!
Puss, Ida.

Toffs mitt på huvudet

Tjoo jag sitter och bloggar med en toffs mitt på huvudet, blev så trött på det hängande håret så det fick bli någon konstig sak på huvudet! ;p Nu har jag och lillsyrran bäddat med madrasser och shit i tältet, vi kommer nog sova som prinsessor, eller vad man säger :p MEN det finns ett litet problem... småkryp! I hate them! Om de inte skulle finnas så skulle mina sommardagar bli mycket mycket bättre :) Jag såg en tvéstjärt krypa på utsidan av tältet men jag är ändå rädd att dom fula & äckliga typerna ska krypa in! Men jag ska sova där för min lillasyrras skull ändå :)
Jag och Martina har vart och kollat på match mellan GIF & Trönninge BK. Haha, jag vet inte vilka som vann.. Jag kunde inte hålla räkningen på det och jag måste väl erkänna att jag inte var så inne i spelet heller ;p men jag bryr mig inte! Jag hade annat att kolla på! ;) Men tycker inte ni att det är jobbigt med småkryp? :S Nu ska jag lägga in bilderna så jag slutar här :)
Puss, Ida.

Mums i magen ;)

Todiloo everybody! Jag sitter och mumsar i mig smörgåsar just nu, hann inte äta någon frukost imorse så jag är rejält hungrig måste jag säga! Nu har vi ledigt imorgon så det blir slappdag. Jag har lovat min lillasyster att tälta på baksidan inatt så jag somnar väl förmodligen i tält ikväll då! :) Jag har lovat er i så många dagar nu att jag ska lägga in allt jag köpt under "minilovet" som var förra veckan, så nu får jag ta och göra det idag faktiskt! =)
Lite senare ska jag och Martina iväg och kolla på fotbollsmatch. Det är ingen stor matck så men vi känner en del som är med i BÅDA lagen! Så det blir väl kanske lite svårt att välja vilket lag man ska puscha på eller bua för när det blir mål. Det är Trönninge BK - GIF som spelar.

I skolan idag så hade vi matteprov, gick verkligen inte så bra! ;S Talen som vi hade har vi inte ens jobbat med än..
Annars så gick vi rätt mycket idag tycker jag, på SO:n gick vi på tipspromenad och på gympan också.
Men jag ska sticka och fixa bilderna nu! Ha det bra!
Kram, Ida.

Gårdagens shopping!

Hej sunshine's!
Ute är det riktigt skönt väder, ungefär 20 grader. Tyvärr börjar det molna, men man får vara glad för det man har. Igår var jag och Ida på stan  & shoppade lite grejor. Jag köpte en urfin body på Gina Tricot för 129 spänn i hallonrött! Redan idag hade jag på mig den, tycker om den färgen supermycket! Och sen så shoppade jag förresten glass på stan, tiramisu & jordgubbssmak blev det! Allt man köper är shopping - det är min filosofi, i allafall. ;)


 


Puss & kram,
Martina.

God natt!

Hallådär bloggen! Nu ska jag strax sova. Är skittrött. Jag ska upp lite tdigare imorgon och duscha hade jag tänkt, för jag hann inte nu ikväll. Jag har tagit korten men jag fixar allt med det imorgon istället! Jag hinner aldrig har jag kommit på nu, men jag försöker! :) Vi ses imorgon & sov gott!
Kramar Ida.

ILLROSA MÅNDAG, *

Shoosan bloggen! Förlåt om inte jag har bloggat på fleera dagar, men det har nämligen varit så att musen till våran dator inte fungerat så jag har haft vääldigt svårt med att INTE sitta vid datorn över huvud taget! Har längtar jättemycket efter att få blogga igen... men nu äntligen kan jag göra det igen! :) Jag har mycket att skriva om och visa för er! ;)

Vill ni veta hur smart jag är? Då ska ni höra här.. Innan när jag kommit hem från stan med Martina så slängde jag av mig jeansen och tog på mig mysbyxor och linne, jag slängde på lite illrosa läppstift också (fråga mig inte varför) och just då (såklart) så knackar en gubbe på dörren. Jag blev så ivrig och undrade vem det kunde vara som knackade på att ja glömde bort att jag hade illrosa läppstift på mig. Och ja, jag öppnade självklart dörren och såg att han kollade lite konstigt på mig med jag fortsatte att prata och hade helt glömt av att jag stog där med gråa mysbyxor, svart linne och illrosa läppstift. När jag stängt dörren och gått in tittade jag mig i spegeln och såg vad jag hade på min läppar. "Å nej!" det var det första jag tänkte.. men what ever, I'll get over it :) Smartass säger jag bara!

Skolan idag igen då efter fyra dagars ledighet, eller tillbaka till helvetet som jag brukar säga :p Det  hände inget speciellt, jag fick gå tidigare i eftermiddags för jag skulle iväg till vårdcentralen och kolla in höft (vet inte vad jag gjort) de tog blodprov (stick i fingret) och kände och kom fram till att det sitter som en "muskelfästning" vid bäckenet och det är där jag har ont. Vi köpte Ipren så nu kan jag få lugna nätter igen! :) Men nu ska jag ta kort och visa er mina skolavslutningskläder och allt annat jag köpt på minilovet!

Hugs, Ida! <3


Sommardrömmar...

Snart är det sommar. Det är inte ens en månad kvar nu. I can't wait!
Tänk så härligt. Sol, bad, glass, grillkvällar, korta klänningar, solbränna...
Men det är långt ifrån det enda jag tänker på när jag tänker "sommar".
Jag tänker en hel del på modet också.

I sommar ska jag inte sommarjobba, men nästa ska jag med all säkerhet göra det.
Call me an idiot - men jag hade faktiskt tänkt att slå till på något riktigt dyrt då.
Något som man inte kommer ha råd med sen. För man är väl som rikast efter sitt sommarjobb - right?
Net A Porter har så otroligt många snygga saker. Man vill klicka hem i stort sett allt!

Helst av allt skulle jag vilja ha en riktigt, riktigt fin klänning. Fast, tja, min lön räcker säkerligen inte till klänningarna jag nämner här, men man kan alltid drömma. Marchesa, Christian Lacroix, Zac Posen...åh. Sweeet dreams.



With love,
Martina.

Oh yes, it's saturday!



Tjalala ladies (and gentlemen?)!

Ska snart iväg med familjen på middag hos våra närmsta familjevänner.

Tycker om dom. Det är väldigt mycket "the Cohens" över dom!

Låt oss hoppas att det blir grillat. Som Burger King alltid säger: Grillat är godast!

Här i Varberg är soooligt och helt okej värme. Runt 15 grader, sådär.
Härligt! Har ni tänkt på hur otroligt mycket humöret skjuter i höjden bara av soligt väder? :)
Nej, nu måste jag gå!


Pussar i massor till er!
Martina.


Fredag kväll



Ursäkta för det dåliga bloggandet!
Speciellt från Ida's sida - shape up girl! ;)
Sitter med lite huvudvärk & sneglar på Talang. Ska snart gå och äta min Sandwich & dricka min cider. NAMNAM! =p

Imorgon ska jag ner till stan lite, det ska tydligen hända lite kul saker!
Vad har ni för lördagsplaner?



Puss&kram,
Martina.

Pissväder!



Usch usch, här är det pissväder. Pissväder. Man blir på så dåligt humör av det här vädret.
Jag vill kunna gå ut och känna värmen utan att ha jacka på mig!
Sure att man kan det nu - 12 grader + regn. Jo man tackar!
Nu önskar man nästan att det var skola ändå - så man fick något att göra.
Hur kul är det när alla affärer är stänga, alla man känner är trötta efter igår och det är dåligt väder? Nae. Säg mig det alltså.

Imorgon ska jag passa min kära lillebror och så ska vi kanske till stan jag & han.
För imorgon skulle det bli lite varmare och soligt. Nu är jag banneme hoppfull - så blir det inte som utlovat har jag TV4 att klandra! ;)


Puss & kram,
Martina.

RSS 2.0