5 mest stilsäkra på Stureplan

Tidningen Stureplan har listat de hundra mest stilsäkra på Stureplan. På listan hittar vi allt från musiker till journalister och modeller. Här får ni listat de fem första på listan, tillsammans med Stureplan's motivering!
Själv tycker jag inte att listan stämmer särskilt bra överens med verkligheten. Lena Philipsson som etta, va?!
Finns många andra mer stilsäkra, men, det var ju inte jag som skrev listan. ;)



1: Lena Philipsson, artist; Den självbiografiska låttiteln "Jag ångrar ingenting" definierar allt som Stureplans mest stilsäkra person står för. Med ett kompromisslöst förhållningssätt till mode - och till livet självt - räcker Lena, med högt huvud, ett välmanikyrerat finger åt självutnämnda mode-, musik- och livsstilsprofeter. Lenas innovativa estetik kombinerar självsäkert designerplagg med egna produktioner och gör aldrig avkall på modegrad. Lena utgör en inspirerande vision. En vision som dessutom avdramatiserat en hel generations åldersnojjor. När kommer klädkollektionen?

2: Caroline Winberg, supermodell; Modeller prioriterar ofta funktion före form i sina privata klädval. Med stor kunskap och stark passion för mode representerar supermodellen Caroline Winberg oppositionen. Efter att ha sparkat av sig fotbollsskorna har karriären för modevärldens it-girl varit spikrak. Valentino, Chloé och Versace är bara några som kapitaliserat på hennes gener. Caroline utmärker sig genom att bära deras och många andra lyxmärkens allra chicaste kreationer - och se helt avslappnad ut på kuppen. Vi hoppas att Mick Jagger har slutat ringa för att be om en date.

3; Felipe Bernardo, Sverige's Louis Vuitton-chef; Franske Felipe adderar kontinental jet set-glamour till Stureplan. Han underhåller en exklusiv och klassisk garderob som inkluderar mycket mer än Louis Vuitton. Han kompletterar sina klädval med hippa accessoarer och oklanderlig grooming. Tillsammans utgör dessa essentiella detaljer en oslagbar, stilsäker och evigt konsekvent helhet. Med modell-lika drag och en genuin gentlemannamässig attityd är Felipes person tongivande bland Sveriges män. Om fler tog lärdom av honom skulle Stureplan vara en ännu vackrare plats.

4; Isabelle Pierrou, delägare till Simple Wood; Den vackra och karismatiska trebarnsmamman Isabelle Pierrou är utan tvekan svensk societets bäst klädda kvinna. Hennes avslappnade hippie-chica stil utmärker sig genom att vara formidabelt klädsam, funktionell och befriande i en miljö där ett rojalistiskt, konservativt ideal dominerar. Vi förvånas inte över Isabelles till synes naturliga stiltalang då mode ligger henne nära till hands. Hennes fästman är en av Stureplans mest inflytelserika personer, den dynamiske investeraren Jan Bengtsson som bland annat är delägare i Whyred.

5; Johan Wirfält, journalist; Som chefredaktör för modetidningen Rodeo och delägare i klädbutiken Beneath är Johan en auktoritet inom avantgardiskt mode. Själverkänt fåfänge Johan är oändligt kreativ och hans stil känns som summan av intresset för musik, magasin och mode. Med fingertoppskänsla blandar han vintagejeansjackor, rutiga flanellskjortor och kläder från aNYthing och Trickers med lila mössor, samlarsneakers och vackert oxiderade silverhalsband från Midnight Divison - ett punkigt t-shirtmärke som är ett av Johans många sidoprojekt.

Källa: stureplan.se




Kramar,
Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0