HETA fakta om Zac Efron!


           Zac Efron.


Zac Efron blev känd genom TV-serien Summerland år 2000 som Carmen men blev mer känd som Troy Bolton i filmen High school musical 1 år 2006 och High school musical 2 år 2007, dom ska också spela in en tredje film som är premiär i Sverige i Oktober -08. Men han har också gjort fler filmer före den som inte blev lika stora som t.ex. The derby stallion. Jag har sett den själv men den var inte så bra, men är Zac Efron med i filem så måste man ju kolla! :D Han har nyligen också medverkat i filem Hairspray där han spelade en dansande och sjungade kille Link Larkin. I sin roll spelade han också mot skådespelerskan Nikki Blonsky som var Tracy Turnblad. Just nu så spelar han in filmen Seventeen där han ska spela en lite äldre man som en dag vaknar upp och är 17 år igen, det ska bli kul att se!
Zac heter igentligen Zachary David Alexander Efron och han är född den 18 Oktober 1987 i San Luis Obispo, Kalefornien. Zacs familj består utav mamma, pappa och lillebrodern Dylan Efron, men han är inte så känd.
Zac är också ihop med sångerska och skådespelerskan Vanessa Hudgens som också medverkat i båda High school musical-filmerna och ska också vara med i den tredje. Paret blev känt under inspelningen av High school musical 1 år 2006. (Mer fakta om Vanessa kommer du att se i ett annat inlägg).
Zac Efron har egna fanclubsites: www.zac-e.com , www.zefron.com . Checka dom! Det står de nyaste nyheter om honom och massor utav bilder från intervjuer, galor o.s.v! Ni borde verkligen kolla! :D

Hoppas ni fick det lite hett om hjärtat nu! Jag är ett typiskt Zac Efron-fan så har ni någon fråga om honom? - Just ask me! ;) Kramar, Ida.<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0