Sommarkänslor någon?!

God kväll, kära läsare!
Kollar på "Sanningens ögonblick" på Kanal5. Kanske det bästa på tv för tillfället? Väldigt spännande ibland, smaskiga frågor, haha!

Idag har det varit HETT! Säkert 27 grader eller något sånt...var nere vid stranden med familjen & åt glass, det blev jordgubb & melon-smak. Men melon smakade som GB's päron, ni vet dom med tre smaker? Vit, rosa & grön. Så den var väl sådär. ;p Nu har ni fått en glassrecension också, haha! Är det någon som inte fått sommarkänslor än? Jag bara längtar & längtar & LÄNGTAR! Sena grillkvällar längtar jag nog efter mest. Det är så otroligt somrigt! Men, tja, det finns ju saker som inte är så kul med sommaren. Som solsting, kryp och kallt vatten i havet. Well well, de bra sakerna väger kanske över? Är nog ingen typisk sommarälskare som de flesta andra är, älskar våren istället!

Kollade bland kommentarerna och hittade en som inte godkännts då jag & Ida har spärrat en hel rad ord. Det var någon som kallat sig för "Anonym" som gjort ett påhopp på Kenza. Vad är det som folk har emot henne?! Hon tjänar otroligt mycket och, visst, hon lägger kanske inte allt på välgörenhet direkt. Men so what? Man lever bara en gång så hon får väl lägga det på vad tusan hon vill. 99,99% av de som kommenterar henne och skriver taskiga saker känner henne inte ens. Om man tänker efter gäller det här nog de flesta framgångsrika bloggare. Katrin Schulman, Anna HibbsIsabella Löwengrip...ja, de flesta. Kanske låter riktigt sur nu, men det är jag faktiskt. Förstår bara inte hur man kan ha ett sånt hat mot någon man aldrig träffat...Hon är vacker & framgångsrik, något som man lätt blir avundsjuk på.



http://www.stockholmstreetstyle.feber.com




Kram på er alla,

Martina.


Kommentarer
Postat av: Anonym

du gillar säkert MOGIS.SE läst hennes blogg?

2008-05-20 @ 23:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0